Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Μήπως τώρα που κάνει λίγο παραπάνω ζέστη να θυμηθούμε κάτι...

Με το θερμόμετρο να ανεβαίνει συνέχεια, δεν θα έπρεπε ο Δήμος Κατερίνης να βγάλει κάποια ανακοίνωση για τους κλιματιζόμενους χώρους που μπορούν να πάνε οι συνδημότες μας για να ανακουφιστούν από την ζέστη;

ΕΦΕΤ - Διακίνηση νοθευμένων ελαιολάδων

Ο ΕΦΕΤ, συνεχίζοντας τους ελέγχους για την προστασία των καταναλωτών και της αυθεντικότητας του Ελληνικού Ελαιολάδου, εντόπισε διάφορα δίκτυα µη σύννομης διακίνησης νοθευμένων ελαιολάδων.

Διπλώματα και πτυχία σε σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι απολυτήριες εξετάσεις σπουδαστριών και σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης που ολοκλήρωσαν τον κύκλο των σπουδών τους κατά το σχολικό έτος 2019-2020 και, στη συνέχεια, στις απολυτήριες εξετάσεις της θερινής περιόδου κρίθηκαν άξιοι των αντίστοιχων τίτλων σπουδών.

Συγχαρητήρια στην ομάδα τοξοβολίας του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία του ΑΡΧΕΛΑΟΥ αυτή τη φορά από το τμήμα Τοξοβολίας, που μετά από την αξιολόγηση της Ομοσπονδίας, κατέλαβε για το 2019 την 3η θέση στο Ολυμπιακό Τόξο.

Η Κατερίνη υποδέχεται το Λείψανο του Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω

Το Σάββατο 1 Αυγούστου, ώρα 8:30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη πάνδημη υποδοχή του ιερού λειψάνου του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Διονυσίου του εν Ολύμπω, Προστάτου και Εφόρου πάσης Πιερίας.

Προς τη δημοτική αρχή Κατερίνης. Μπράβο για το βίντεο προβολής που ετοιμάσατε έστω και πολύ αργά. Τουριστική προβολή θα κάνετε, για να περισώσουμε κάτι;

Έστω και στο «και δέκα» πριν 3 εβδομάδες είδαμε το πρώτο βίντεο προβολής του Δήμου μας, από την δημοτική επιτροπή τουριστικής προβολής. Τρεις εβδομάδες μετά, το βίντεο αυτό το έχουν δει ελάχιστοι άνθρωποι, ούτε 500.

Ανασύνθεση στο Κίνημα Αλλαγής Πιερίας

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Ν.Ε. ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΙΤΙΞΗΣ.

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Καλείσθε, να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου), διά ζώσης κεκλεισμένων των θυρών στις...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

762 - Ιδρύεται η Βαγδάτη.

Γιορτάζουν σήμερα:


Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Η πιο ζεστή ημέρα της εβδομάδας (μέχρι τώρα...) θα είναι η σημερινή για την Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 30 Ιουλίου 2020