Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Εντυπωσίασαν για μια ακόμη φορά οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης!

Εντυπωσίασαν για μια ακόμη φορά οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης!

Εξαιρετική εμφάνιση των αθλητών του τμήματος ανάπτυξης κωπηλασίας και συγκομιδή τριών μεταλλίων για τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης στους Πανελλήνιους Αγώνες Αρχαρίων Κωπηλασίας στην λίμνη της Καστοριάς.
Να σημειωθεί ότι πήραν μέρος 237 αθλητές κι αθλήτριες από 22 σωματεία όλης της χώρας.

Έχεις δώρο… Η Αγία Γραφή που αναστάτωσε μια πόλη! (ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ)

Έχεις δώρο… Η Αγία Γραφή που αναστάτωσε μια πόλη!

Αναστάτωση επικρατεί μέχρι και αυτή την ώρα ανάμεσα στους κατοίκους της Κατερίνης που βρήκαν έξω από την πόρτα τους μια σακούλα που γράφει « Ένα δώρο για σένα» και μέσα της περιέχει την Αγία Γραφή.

Ρουμανικός κινηματογράφος στο 45ο Φεστιβάλ Ολύμπου-Δευτέρα 11, Τρίτη 12 Ιουλίου στο δημοτικό πάρκο Λιτοχώρου


Δυο ταινίες του Ρουμανικού Κινηματογράφου παρουσιάζονται τη Δευτέρα 11 και την Τρίτη 12 Ιουλίου στο δημοτικό θέατρο Πάρκου Λιτοχώρου. «Ήταν ή δεν ήταν/East Bocharest» Και η ταινία «Το αυτοπορτραίτο ενός καλού κοριτσιού» είναι οι δυο ταινίες που θα προβληθούν με τη συνεργασία του Πολιτιστικού Ομίλου Λιτοχώρου.

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ ΤΟΥ ΚΛΕΑΡΧΟ ΓΩΤΤΑ


Με αφορμή την θεατρική παράσταση «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, μια παράσταση με ιδιαίτερη σημειολογία για την ιστορική διαδρομή του Φεστιβάλ Ολύμπου, η διοίκηση του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, επίλεξε τη συγκεκριμένη βραδιά να τιμήσει τη μνήμη του εμπνευστή του, του αείμνηστου Κλέαρχου Γώττα.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ «ΕΝ-ΤΕΧΝΩΣ…»ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Ένα ακόμα μουσικό ποιοτικό αφιέρωμα μας επιφυλάσσει η χορωδία και η ορχήστρα της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης. Αυτή τη φορά στο πλαίσιο του 45ου Φεστιβάλ Ολύμπου και με την τιτλοφορούσα αναφορά, «εν-τέχνως…», σταχυολογήματα μιας μουσικής διαδρομής.

Τώρα ελικόπτερα πετούν στον ουρανό της Κατερίνης. Τι ελικόπτερα είναι και που πάνε;

Τώρα ελικόπτερα πετούν στον ουρανό της Κατερίνης. Τι ελικόπτερα είναι και που πάνε;

Καλημέρα, Κυριακή σήμερα 10 Ιουλίου 2016