Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Πανέτοιμος για το πρώτο δυνατό τεστ της χρονιάς ο Δίας

Το δυσκολότερο τεστ της σεζόν ετοιμάζεται να δώσει το μεσημέρι της Τετάρτης ο Δίας Δίου, ο οποίος φιλοξενείται στο "Λάζαρος Ξανθόπουλος" από τον ΓΑΣ Σβορώνου σε αναμέτρηση που διεξάγεται στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣ Πιερίας.

Εορτή του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας 2021 με... ράπιντ τεστ

Κατά τη διάρκεια του εορτασμού του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), Αρχαγγέλου Μιχαήλ, από την Παρασκευή 5 έως και τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021, πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες εκδηλώσεις:

Ένα “OXI” που δεν ειπώθηκε ποτέ!

"……. Βέβαια ξέρω ότι απαίτησα πολλά από τους Έλληνες, ……" 

Με την παραπάνω φράση απάντησε η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στην Ελλάδα.

Απαράδεκτα νέα (ξανά) μέτρα της κυβέρνησης. Η Νέα Δημοκρατία «σκοτώνει» την Δημοκρατία...

Νέα μέτρα που όχι απλά παραπέμπουν στις σκοτεινότερες εποχές της ανθρωπότητας, αλλά τείνουν να τις ξεπεράσουν, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση της ΝΔ.

Τι να διδάξεις με οχιές, ποντίκια και αράχνες;

Του Δημήτρη Νατσιού

Το υπουργείο Παιδείας ανακοινώνει διθυραμβικώς την εισαγωγή των «Δεξιοτήτων». Μια παροιμία στην γενέτειρά μου Πιερία λέει: «Η ψείρα μας στον Έλυμπο και μεις στα πανηγύρια».

Χρυσός Μεσογειονίκης ο Γκίρνης και ασημένιο μετάλλιο ο Χρυσίδης των Ολυμπίων Κατερίνης

Πρωταθλητής στο Μεσογειακό πρωτάθλημα Παίδων κατετάγη με την Εθνική ομάδα ο Γκίρνης Ραφαήλ στα 110 κιλά και δεύτερος στα 130 κιλά Εφήβων ο Χρυσίδης Αχιλλέας...

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΚΑΤ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ OPTIMIST ΚΑΤΩ ΤΩΝ 16 ΕΤΩΝ

Οι αθλητές του τμήματος ιστιοπλοϊας του ΝΟΚΑΤ Ράπτης Άγγελος και Φαρμακίδης Ανδρέας έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τις προκρίσεις στην Εθνική...

Τουρνουά Open «Σταύρος Κουμαντάς» από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Λιτόχωρου

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λιτόχωρου διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά το τουρνουά Open «Σταύρος Κουμαντάς», τιμώντας τον πρώην πρόεδρο και ενεργό μέλος του.

Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας "Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ": Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης «επισφράγισε» το νόμο-έκτρωμα Χατζηδάκη

Άριστα από την κυβέρνηση θα μπορούσε να πάρει το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης μετά την ολοκλήρωση του συνεδρίου με ηλεκτρονικές διαδικασίες, αφού έδωσε τον τόνο για το κατά πόσο πρόθυμη είναι η Διοίκηση του ΕΚΚ να υλοποιήσει το τερατούργημα του Χατζηδάκη μέχρι κεραίας.

Ορκωμοσία Τμήματος Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας - Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας».

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ για την Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης

Διανύοντας το 45ο έτος λειτουργίας της και πάντα με γνώμονα την προβολή και προώθηση του πολιτισμού και της κινηματογραφικής παιδείας, η Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης πραγματοποίησε πρόσφατα εκλογές για την ανάδειξη νέου, 3ετούς Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.).

Δήμος Κατερίνης: Αντανακλαστικά μπουφάν στους σχολικούς τροχονόμους

Με αντανακλαστικά μπουφάν εξοπλίζει ο Δήμος Κατερίνης τους 21 Σχολικούς Τροχονόμους, που καθόλη τη διάρκεια του σχολικού έτους, φροντίζουν για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών στις σχολικές μονάδες τους.

14ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Εκπαιδευτικές δράσεις

Το σχολείο μας στις 26/10/2021 στα πλαίσια της Ημέρας κατά του Καρκίνου του Μαστού, οργάνωσε διαθεματικά με τους μαθητές, τους δασκάλους και ένα γονέα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων μία εκπαιδευτική δράση...

Ανακοίνωση - κάλεσμα του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι. Η κυβέρνηση της Ν.Δ σήμερα, o ΣΥΡΙΖΑ πριν αλλά και όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις εφαρμόζουν κατά γράμμα την στρατηγική των επιχειρηματικών ομίλων και της ΕΕ, καταργώντας κάθε ασφαλιστικό εργασιακό, κοινωνικό δικαίωμα των εργαζομένων...

Οι αγώνες και οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας ΕΠΣ Πιερίας

Πολυθεματικό και διεπιστημονικό υβριδικό φεστιβάλ σύγχρονης τέχνης - "PROMETHEUS IX_REPLAY BOUNDARIES – Επαναλάβετε τα όρια"

PROMETHEUS IX_REPLAY BOUNDARIES – Επαναλάβετε τα όρια.

Η Επανάσταση του 1821 στην ελληνική και ξένη ποίηση

Του Παναγιώτη Γ. Αλεκάκη *

Η Επανάσταση του 1821, οι Αγωνιστές, που με τον άνισο αγώνα για την ελευθερία και με τα ηρωικά κατορθώματά τους δημιούργησαν ένα νέο κράτος για έναν πανάρχαιο λαό, ενέπνευσαν τους λαούς της Ευρώπης και τροφοδότησαν κάθε μορφή τέχνης, όπως και τη λογοτεχνία και την ποιητική της έκφανση.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η ΓΙΟΡΤΗ ΜΕΛΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η ΓΙΟΡΤΗ ΜΕΛΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ που διεξήχθη στις 29/30/31 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης.

«Ο Εύζωνας μέσα από την ματιά μιας γυναίκας φωτογράφου»

Αστική Σχολή 08 – 17 Νοεμβρίου
Εγκαίνια έκθεσης - Δευτέρα 08/11 & ώρα 19:00

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 2α Νοεμβρίου είναι η 306η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (307η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 59 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Άστατος προβλέπεται να είναι σήμερα ο καιρός στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Τρίτη σήμερα 2 Νοεμβρίου 2021