Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Ματωμένο το φεγγάρι όπως οι ψυχές μας...


"Ματωμένο φεγγάρι στην Κατερίνη. (ΦΩΤΟ-2)


"Ματωμένο φεγγάρι" στην Κατερίνη. (ΦΩΤΟ)

Ξεκίνησε η διαδικασία της μεγαλύτερης ολικής έκλειψης σελήνης του 21 αιώνα. Στις 23:21 θα είναι στο μέγιστο της.
- Αργότερα στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" φωτογραφίες από αυτό το σπάνιο φαινόμενο.

Αποτελέσματα αυτοψιών Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (3η μέρα) και στατιστικά των τριών ημερών, στις πυρόπληκτες περιοχές

Συνεχίστηκαν για 3η ημέρα χθες (Πέμπτη 26/7) οι αυτοψίες που διενεργούν οι μηχανικοί του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στις πληγείσες από τις πυρκαγιές περιοχές.

Οργάνωση εθελοντικής προσφοράς ανθρωπιστικής βοήθειας από το ΕΠΑΜ

Το ΕΠΑΜ ευχαριστεί τις Τοπικές Οργανώσεις του, τα μέλη και τους φίλους του, που, από την πρώτη στιγμή, έσπευσαν να προσφέρουν εθελοντικά κάθε δυνατή βοήθεια στους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.

Εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών

Εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 και την Τρίτη 31 Ιουλίου 2018.

Eορτή της Αγίας Παρασκευής Παλαιό Ελευθεροχώρι Πιερίας 26-7-2018


Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις Αυγούστου

ΟΑΕΕ και ΟΓΑ την Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018.
ΕΤΕΑΕΠ την Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Καλείστε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας, σε τακτική συνεδρίαση τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 και ώρα 20:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, με θέματα ημερήσιας διάταξης ως ακολούθως:

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την προσκόμιση “voucher” του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» 2018-2019

Σας ενημερώνουμε ότι στις 29 Ιουλίου θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ τα οριστικά αποτελέσματα των αιτούντων μητέρων για το σχ. έτος 2018 – 2019 για την εγγραφή των παιδιών τους σε βρεφονηπιακούς σταθμούς / ΚΔΑΠ / ΚΔΑΠ-ΜΕΑ.

Οι λέξεις που δεν ακούστηκαν ακόμα...

Η Ελλάδα πονάει και θρηνεί, κλαίει και οδύρεται για τους αδικοχαμένους ανθρώπους της, για τα νεκρά παιδιά της. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην είναι συγκλονισμένος, που να μην έχει χύσει ούτε ένα δάκρυ μπροστά σε αυτή την ανείπωτη καταστροφή.

Γραμματεία Πιερίας του Π.Α.ΜΕ. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Γραμματεία Πιερίας του ΠΑΜΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους και τη συμπαράστασή της στους τραυματίες και τους πυροπαθείς, από τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.

Ανακοίνωση για τη λειτουργία του Διιδρυματικού ΠΜΣ «Προηγμένες Τεχνολογίες Πληροφορικής και Υπηρεσίες» Ακαδημαϊκό έτος 2018-2019

Το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας και το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς έχουν υποβάλει πρόταση για την επανίδρυση του Διιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών η οποία έχει εγκριθεί από τις Συγκλήτους των δύο ιδρυμάτων καθώς και από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

149 ημέρες αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις Τουρκικές φυλακές. Ανήμπορη η ελληνική κυβέρνηση να αντιδράσει, απλά περιμένει…

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1189 - Κατά τη διάρκεια της Γ' Σταυροφορίας, ο Φρειδερίκος Α΄ Βαρβαρόσσα φτάνει στη Νις (Σερβία), έδρα του Σέρβου βασιλιά Στέφανου Α' Νεμάνια.

Γιορτάζουν σήμερα:

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 27 Ιουλίου 2018