Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

"Έβρεχε"... νότες στην 10η πανελλήνια συνάντηση σχολικών χορωδιών, στην Καρδίτσα με την συμμετοχή του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης.

Μια μουσική παρέα...με αξιολάτρευτες φωνές...μάς ξεναγούν στη 10η πανελλήνια συνάντηση σχολικών χορωδιών στο Μουζάκι Καρδίτσας!

H μουσική εξευγενίζει, εξευμενίζει και προάγει τον πολιτισμό και την παιδεία. 

Πράξη αγάπης και προσφοράς από την εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης για το "Χαμόγελο του Παιδιού".

Πράξη αγάπης και προσφοράς από την εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης για το "Χαμόγελο του Παιδιού".
Η εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης μέσα από πρωτοβουλίες αγάπης και πράξεις προσφοράς πολλαπλασιάζει τις όμορφες στιγμές, χαρίζοντας σε όλους μας αισιοδοξία.

Στρατηγός Συναδινός: "Αυτά είναι τα μέτρα που θα έπρεπε να πάρει η ελληνική κυβέρνηση για τους δυο αιχμάλωτους στρατιωτικού μας".

Σύλλογος Αγροτών Κτηνοτρόφων Κατερίνης "ΔΗΜΗΤΡΑ" - Πανελλαδική σύσκεψη ροδακινοπαραγωγών

Ο Σύλλογος Αγροτών – Κτηνοτρόφων Κατερίνης “ΔΗΜΗΤΡΑ” ενημερώνει τους συναδέλφους ροδακινοπαραγωγούς ότι η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων πραγματοποιεί ευρεία σύσκεψη ροδακινοπαραγωγών από όλη την χώρα.

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Μια ακόμη νίκη για την κορυφή. Νίκησαν 2-1 τις Νέες Τρικάλων και προχωρούν ακάθεκτες.

Ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι κατάφερε να φέρουν στα μέτρα τους οι Πιερίδες Μούσες και να πάρουν μια ακόμη νίκη, την 6η σ αυτό το πρωτάθλημα παραμένοντας σταθερά στην 1η θέση του 2ου ομίλου του Πρωταθλήματος Γυναικείου Ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας

Εκπαιδευτική δράση Διεύθυνσης Δασών Πιερίας

Εκπαιδευτική δράση Διεύθυνσης Δασών Πιερίας- Ενημερωτική εκπαιδευτική επίσκεψη στο 17ο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης.  Η περιβαλλοντική ομάδα της Δ/νσης Δασών Πιερίας αποτελούμενη από τους :

Μέλη της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας πιστοποιήθηκαν ως εκπαιδευτές από το ERC

Την Κυριακή 18 Μαρτίου πέντε (5) μέλη της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας, εκπαιδεύτηκαν και πιστοποιήθηκαν στον Άγιο Λουκά ως εκπαιδευτές από το ERC (Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης).

Ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κ. Χατζηδάκης στην Κατερίνη

Επίσκεψη στην Κατερίνη θα πραγματοποιήσει, το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018, ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και Βουλευτής Β’ Αθηνών, Κωστής Χατζηδάκης.

Η ζωή είναι ωραία

Του Γιάννη Τσαπουρνιώτη

«Η ζωή είναι ωραία», «La vita e bella» στα ιταλικά, είναι μια από τις κορυφαίες, ίσως η κορυφαία, κατ εμέ, δραματική κωμωδία που εκπέμπει διαχρονικά ποικίλα μηνύματα στο κοινό.

Ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεώργιος στο 2ο ΓΕΛ Κατερίνης.

Την Πέμπτη, 15.03.2018, με χαρά υποδεχτήκαμε στο σχολείο μας το Μητροπολίτη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος, κ.κ. Γεώργιο. Με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παριουσίασή του με τίτλο “Με μιαν «άλλη» ματιά” και θέμα την ιεραποστολή.

Ιδρύθηκε στην Κατερίνη παράρτημα του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών Π.Α.Σ.Γ «Καλλιπάτειρα»

Την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 συνεδρίασαν για πρώτη φορά οι γυναίκες-μέλη του νεοσύστατου παραρτήματος Πιερίας, του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών Π.Α.Σ.Γ «Καλλιπάτειρα».

Μνημόσυνο υπέρ των της Πατρίδος πεσόντων στις 30,31-3-1946 στο Λιτόχωρο

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΥΠΕΡ ΤΩΝ 13ων ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ (30-31 ΜΑΡΤΙΟΥ 1946), ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

Δ.Αδαμόπουλος: Ζητούμε την απελευθέρωση των 2 φυλακισμένων στρατιωτών στην Τουρκία!

Δελτίο Τύπου- Εκδήλωση Φιλοσοφικού Καφενείου Κατερίνης

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε , μια μεγάλη εκδήλωση Φιλοσοφίας και Πνευματικότητας, που διοργάνωσε η Εστία Πιερίδων Μουσών σε συνεργασία με την Κίνηση Πνευματικού Ακτιβισμού, «Φως σε Δράση».

Ώρες λειτουργίας για το Β' Κοιμητήριο Δήμου Κατερίνης

Σε ισχύ είναι το νέο ωράριο λειτουργίας για το Β' Δημοτικό Κοιμητήριο του Ιερού Ναού Αγίου Λαζάρου. Όπως ανακοινώθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, ιερείς θα βρίσκονται από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-11.00 πρωί και Σάββατο 7.30-10.00 πρωί.

40/ΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Τελούμε το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018, στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Κατερίνης 40/ ΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ για την ανάπαυση της ψυχής του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και αδελφού.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΟΠΠΑΠ "ΕΑΡΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥΣΩΝ ΕΣΤΙΑΣ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ": ΕΚΘΕΣΗ «Η φουστανέλα ως σύμβολο της επανάστασης του 1821»

«ΕΑΡΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥΣΩΝ 2018» ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ
Δήμος Κατερίνης - Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ)
Υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Καλείστε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας, σε τακτική συνεδρίαση την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, με θέματα ημερήσιας διάταξης ως ακολούθως:

ΟΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Με τον διοικητικό απολογισμό, την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής και την εκλογή νέου εννεαμελούς διοικητικού συμβουλίου, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση της Εταιρείας Πιερικών Μελετών-Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης.

10 λόγοι για να πας στην Κίμωλο (Από το discoverkimolos.com)

Η Telegraph χαρακτήρισε την Κίμωλο κορυφαίο προορισμό για το 2018. Εμείς σου δίνουμε 10 λόγους για να πας φέτος στο νησί των Κυκλάδων.

19η ημέρα αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στα χέρια των Τούρκων. Πότε επιτέλους θα αντιδράσει η Ελληνική κυβέρνηση;

ΚΑΠΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Σταθμός γραμμάτων και τεχνών. Σεμινάριο ορθής χρήσης της Νεοελληνικής γλώσσας

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης το 2ο σεμινάριο για την ορθή χρήση της γλώσσας μας με θεωρία και πρακτικές ασκήσεις.

ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 71-58

Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 71-58 από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλαμαριάς, σε αγώνα για την 20η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 19 Μαρτίου 2018