Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ 1ου ΕΠΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑ.Λ Κατερίνης διαμαρτύρεται έντονα και καταγγέλλει την μη έγκριση ολιγομελών τμημάτων του σχολείου μας για ακόμη μια χρονιά.

Επιστολή γονέα για την κατάσταση της αυλής του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης.

- Λάβαμε και δημοσιεύουμε επιστολή και φωτογραφίες από γονέα που εκφράζει τις ανησυχίες του για την κατάσταση της αυλής του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης.


1ο Street Food Festival Katerini

Έρχεται στην πόλη της Κατερίνης το 1ο Street Food Festival Katerini στις 13 και 14 Οκτωβρίου στην Πλατεία Δημαρχείου και το αίθριο της δημοτικής αγοράς. Μια γιορτή φαγητού και γεύσεων που θα πλαισιωθεί από μουσική και happenings!

Το Δίκτυο Ενεργοποίησης Νέων Κατερίνης και το Let’s do it Greece σε μία συλλογική δράση για το περιβάλλον

Ανάμεσα σε 15 ομάδες πανελλαδικά, το Δίκτυο Ενεργοποίησης Νέων Κατερίνης θα συμμετέχει στο νέο project του Let’s do it Greece, το οποίο πραγματοποιείται σε άξονα ενός έτους και περιλαμβάνει...

Διοργάνωση εκδρομής στη Βουδαπέστη και στη Βιέννη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ Πιερίας, διοργανώνει πενθήμερη εκδρομή για τα μέλη και τους φίλους της Ένωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 12 με 16 Οκτωβρίου 2018 για τη Βουδαπέστη και τη Βιέννη.

Έναρξη λειτουργίας e-ΥΜΣ για πολυπρόσωπες ΙΚΕ

Μετά την επιτυχή έναρξη στις 23/7/2018 της λειτουργίας της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας Μιας Στάσης (e-ΥΜΣ) για τη σύσταση εξ’ αποστάσεως μονοπρόσωπης ΙΚΕ και στο πλαίσιο της σταδιακής ένταξης όλων των εταιρικών τύπων στο σύστημα, δίνεται από σήμερα, η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους για σύσταση και πολυπρόσωπης ΙΚΕ.

Δήμος Κατερίνης: Διευκρινίσεις και ενημέρωση του κοινού σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα μερίδας του τοπικού τύπου για το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης:

- Οι υπηρεσίες του Δήμου μας έχουν διαχρονικά ανταποκριθεί σε όλα τα αιτήματα για την εύρυθμη λειτουργία του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται σήμερα το Μουσικό Σχολείο

ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΜΕ ΠΛΑΦΟΝ ΣΤΗ Δ.Ε το 2018

Ο ευαίσθητος χώρος τη παιδείας δεν προσφέρεται για την άσκηση επικοινωνιακών τακτικών και αυταρχικών επιλογών! 

Εξαιρετικά μεγάλη ανταπόκριση είχε η διήμερη δράση εθελοντισμού της Δημ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης να συγκεντρώσει σχολικά είδη για μαθητές αδύναμων οικονομικά οικογενειών.

Δεκάδες συμπολίτες μας επισκέφθηκαν το περίπτερο που στήθηκε στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης, άνθρωποι κάθε ηλικίας πρόσφεραν από το υστέρημά τους τετράδια, μολύβια, σχολικές τσάντες, μολυβοθήκες και πλήθος σχολικών ειδών.

Πιερικός και Αρχέλαος ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν τη μεγάλη ομάδα της πόλης μας στην πετοσφαίριση!

Πιερικός και Αρχέλαος ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν τη μεγάλη ομάδα της πόλης μας στην πετοσφαίριση! Με φιλοξενούμενο τον Ηρακλή παρουσιάζουν το νέο αυτό εγχείρημα!

Ανακοίνωση για καταβολή προνοιακών επιδομάτων Ιουλίου-Αυγούστου 2018 στο Νομό Πιερίας.

Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Ισότητας των Φύλων του Δήμου Κατερίνης ανακοινώνει ότι η πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων που αφορά στο δίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου 2018 θα πραγματοποιηθεί στις 17/09/2018 μέσω του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ.

ΕΛΜΕ Πιερίας - Το 1ο ΕΠΑ.Λ θύμα της "κανονικότητας" της "μεταμνημονιακής" εποχής

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες.

Η πολυδιαφημιζόμενη “μεταμνημονιακή εποχή’’ που θα έφερνε την “γη της επαγγελίας” και στην εκπαίδευση αποδείχτηκε κοροϊδία. Για την Τ.Ε.Ε η επιστροφή στην κανονικότητα έφερε το κλείσιμο των ολιγομελών τμημάτων τριών ειδικοτήτων της Γ΄ τάξης του 1ου ΕΠΑ.Λ Κατερίνης.

Εσωστρεφείς ή «Κοινωνικοί» Συνεταιρισμοί;...

Είναι απαράδεκτη η τεχνητή προσπάθεια διαχωρισμού των Συνεταιρισμών σε «εσωστρεφείς» και σε «κοινωνικούς», που προσπαθεί αν επιβάλει ο νόμος 4430/2016 για την επονομαζόμενη Κοινωνική & Αλληλέγγυα Οικονομία.

Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά 11 Σεπτεμβρίου 2018 στο Γυμνάσιο Μακρυγιάλου

Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 9.00 στο Γυμνάσιο Μακρυγιάλου τελέστηκε από τον Ιερέα Πατέρα Γεώργιο Μιάουρα η τελετή Αγιασμού για τη νέα σχολική χρονιά...

Ανακοινώσεις ΕΠΣ Πιερίας.

ΘΕΜΑ: «Συμπληρωματική Προκήρυξης Πρωταθλήματος 2018-2019» άρθρο 8
Β’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η απόπειρα των άριστων να πραγματοποιήσουν μια “σύντομη” επίσκεψη από τα λημέρια των Ολύμπιων Θεών του Ολύμπου.

Από το πρωί του Σαββάτου έως και το πρωί της Κυριακής 9 Σεπτεμβρίου, αθλητές που συμμετείχαν στον 2ο Διεθνή τριαθλητικό αγώνα ALMIRA-X,(ίσως ο δυσκολότερος στην Ευρώπη) κατάφεραν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους αλλά και την μαγεία του βουνού και της θάλασσας.

Γιορτάζουν σήμερα:


Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

185 - Ο αυτοκράτορας Ανδρόνικος Α΄ Κομνηνός θανατώνεται βάναυσα στην Κωνσταντινούπολη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 12 Σεπτεμβρίου 2018