Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά 11 Σεπτεμβρίου 2018 στο Γυμνάσιο Μακρυγιάλου

Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 9.00 στο Γυμνάσιο Μακρυγιάλου τελέστηκε από τον Ιερέα Πατέρα Γεώργιο Μιάουρα η τελετή Αγιασμού για τη νέα σχολική χρονιά...

στην οποία παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Δήμου Πύδνας Κολινδρού κ. Χρήστος Πορφυρίδης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Μακρυγιάλου κ. Μαρία Αβραμίδου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πύδνας Κολινδρού κ. Μωυσής Μαυρίδης, η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πιερίας κ. Αθηνά Αθανασιάδου, Εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Μακρυγιάλου, Εκπρόσωποι των Τοπικών Αρχών και των Πολιτιστικών Συλλόγων Μακρυγιάλου, εκπαιδευτικοί και πολλοί γονείς των μαθητών. Μετά την τελετή κεράσματα πρόσφεραν στους παραβρισκόμενους το σχολείο, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και η Φιλόπτωχος "Η Στέγη της Αγάπης" της ενορίας του Αγίου Γεωργίου Μακρυγιάλου.


Κατά την τελετή τόσο η Δ/ ντρια του σχολείου κ. Ευαγγελία Κανάλη όσο και οι άλλοι ομιλητές ευχήθηκαν σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με στόχο την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης για τη διαμόρφωση ολοκληρωμένων ανθρώπων με ελεύθερη σκέψη και δημοκρατική συνείδηση.


Γυμνάσιο Μακρυγιάλου