Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Παρασκευή 01-09-2023 η κλήρωση των αγώνων Πρωταθλήματος & Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας

Η κλήρωση των αγώνων Πρωταθλήματος καθώς και του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας περιόδου 2023-2024 θα γίνει την Παρασκευή 01-09-2023, ώρα 8:00 μ.μ. στα γραφεία της Ένωσης στο Αθλητικό Κέντρο, της Νέας Εφέσου.

Σεμινάρια πάνω στη «Βασική Υποστήριξη της Ζωής» με πιστοποίηση από το ERC

Δύο σεμινάρια με πιστοποίηση από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC) θα πραγματοποιηθούν από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας:

Μεταγωνιστικό Δελτίο τύπου 8ου Δρόμου Ι.Ν.Αγ. Χαραλάμπους και πρώτες φωτογραφίες.

8ος Αγώνας Δρόμου Αλληλεγγύης Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης: 600 Δρομείς έτρεξαν τα 5.000 μ. στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης, στροφή στην άθληση και δύναμης.

52ο Φεστιβάλ Ολύμπου-Κινηματογράφος. Η Ρωσική ταινία ЧЕМПИОНАТ МИРА (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα)

Με την ταινία κοινωνικού δράματος ЧЕМПИОНАТ МИРА (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα) εκπροσωπείται στο πρόγραμμα των κινηματογραφικών προβολών του φετινού 52ου Φεστιβάλ Ολύμπου, η Ρωσία.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 30η Αυγούστου είναι η 242η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (243η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 123 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα σε Μακεδονία και Θράκη

Σχεδόν αίθριος με τοπικές νεφώσεις στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη...

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Τετάρτη σήμερα 30 Αυγούστου 2023

"Πρώτη" για το χάντμπολ του Αρχέλαου Κατερίνης, με πολλές ειδήσεις.

Σε κεντρικό μαγαζί της Κατερίνης (Oliver's Pub) έγινε η πρώτη συνάντηση της ομάδας χάντμπολ ανδρών του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης το βράδυ της Τρίτης 29 Αυγούστου 2023.

Η ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ…

Μες στην άνυδρη πολιτιστική ζωή της Κατερίνης εκτός από λίγες εξαιρέσεις, είχαμε δυο ευχάριστες εκπλήξεις από συμπατριώτισσες μας που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στη συνοικία του Σταθμού Κατερίνης.