Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

"Πρώτη" για το χάντμπολ του Αρχέλαου Κατερίνης, με πολλές ειδήσεις.

Σε κεντρικό μαγαζί της Κατερίνης (Oliver's Pub) έγινε η πρώτη συνάντηση της ομάδας χάντμπολ ανδρών του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης το βράδυ της Τρίτης 29 Αυγούστου 2023.

Παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση, σε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα, συζήτησαν τα θέματα της ομάδας και τέθηκε ο προγραμματισμός της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Η ομάδα ξεκινάει στο τέλος της εβδομάδας τις προπονήσεις με στόχευση κυρίως στην φυσική κατάσταση. Στην συγκέντρωση έδωσαν το παρών τρεις νέες προσθήκες αθλητών (τερματοφύλακας και δύο παίκτες), καθώς και αθλητές της εφηβικής ομάδας. Η είδηση της βραδιάς ήταν η "αναβάθμιση" του Σάκη Ξώνη στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, με τον παίκτη του Αρχέλαου να αναλαμβάνει μαζί με την Μάγδα Χοτοκουρίδου το προπονητικό κομμάτι του συλλόγου.

Το παρών στην πρώτη συγκέντρωση έδωσαν ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, κ. Αλκίνοος Τασόπουλος, ο Έφορος της ομάδας χάντμπολ κ. Μιχάλης Κανταρτζής, ο Ολυμπιονίκης και πρώην αθλητής του Αρχέλαου, κ. Σάββας Καρυπίδης και ο κ. Βασίλης Αγιαννίτης, επιχειρηματίας και Πρόεδρος του Σωματείου Εστίασης Κατερίνης.

* Το τραπέζι ήταν μία προσφορά του κ. Σάββα Καρυπίδη στους αθλητές της ομάδας. Ο κ. Καρυπίδης έμπρακτα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα χάντμπολ του Αρχέλαου και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Η παρουσία του στον σύλλογο τόσο με τις γνώσεις του όσο και με την βοήθεια του είναι σημαντική, ενώ είναι σημείο αναφοράς για όλους τους αθλητές και ιδίως για τους νέους.