Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Το πρόγραμμα προπονήσεων της Pierikos bc academy.


H μεταβατική περίοδος προπονήσεων όλων των τμημάτων του Πιερικού Αρχέλαου συνεχίζεται αδιαλείπτως!
  • Έφηβοι(1999-2000) Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 (το πρωί) και 20:00 (το βράδυ)
  • Παίδες(2001-2002) Τρίτη έως Παρασκευή 11:00
Για τα υπόλοιπα τμήματα το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί προσεχώς.

ΕΝΑΡΞΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ι.Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ι.Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ

Καρτέλα Ενημέρωσης Πελάτη


Υποχρέωση αποτελεί για τις επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων η ανάρτηση, σε εμφανές σημείο, της Καρτέλας Ενημέρωσης Πελάτη, σύμφωνα με τον νόμο 4403/2016 ΦΕΚ 125Α που ψηφίστηκε στη Βουλή.
Η καρτέλα αυτή αντικαθιστά τον παλιό τιμοκατάλογο και στόχος της δεν είναι μόνο να διαχωρίσει τα νόμιμα από τα παρανόμως λειτουργούντα τουριστικά καταλύματα, αλλά πρωτίστως να λύσει πάγια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες του κλάδου, αναφορικά με τους όρους που διέπουν τις σχέσεις ξενοδόχων-πελατών.

Γράψε κάτι και για εμάς…

Γράφει ο Τσαπουρνιώτης Γιάννης.

Πολλοί φίλοι, περισσότερο και λιγότερο γνωστοί, με προσεγγίζουν συχνά προτρέποντας και υπενθυμίζοντας μου να καταθέσω τις θέσεις μου για θέματα που τους αφορούν, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Καλοκαιρινό πάρτι 2016 της Ποδηλατικής Από-δρασης


Η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας σας προσκαλεί όλους, ποδηλάτες και μη, στο καθιερωμένο καλοκαιρινό πάρτι με πανσέληνο την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016!
Ποδηλατούμε στο φως του φεγγαριού μέχρι την Παραλία, όπου και θα απολαύσουμε την πανσέληνο με ποδηλατική παρέα, μουσική, κρύα μπύρα και λιχουδιές που θα έχουν ετοιμάσει μέλη και φίλοι του συλλόγου. Όποιος επιθυμεί μπορεί να ετοιμάσει ό,τι θέλει ως ευγενική προσφορά για τον καλοκαιρινό μας μπουφέ 

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ Γ.Σ.


Σας ενημερώνουμε ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας "Ολυμπιακή Πίστη Συν.Π.Ε." θα πραγματοποιηθεί οριστικά την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016, ώρα 20:00 στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κατερίνης (Αγίας Λαύρας 24).

Για το Δ.Σ. της Τράπεζας
Ο Πρόεδρος
Μηλιώτης Νικόλαος

45ο Φεστιβάλ Ολύμπου. Αποθεώθηκε η «λίμνη των κύκνων»


Την αποθέωση του κοινού γνώρισε η παράσταση του φημισμένου «Russian Ballet Theater». Η «λίμνη των κύκνων», το αριστούργημα του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι, σαγήνευσε όσους βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής 10 Ιουλίου, στο αρχαίο θέατρο του Δίου.

Το κείμενο θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ για το 2ο συνέδριο του.



Διαβάστε το κείμενο θέσεων της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ για το 2ο Συνέδριο του:

Συναυλία για τον μικρό Κωνσταντίνο


Ανοίγει η αυλαία των «Γιορτών Ολύμπου» που συνδιοργανώνουν ο Πολιτιστικός Όμιλος Λιτοχώρου και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας


Δήμος Κατερίνης – Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ): Χρώματα, αυθεντικοί μουσικοχορευτικοί ρυθμοί και αθρόα προσέλευση στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης του Δήμου Κατερίνης



Το Κτήμα Ηρακλή... μεγαλώνει!


Σύμφωνα με αυτά που δήλωσε πριν από λίγο ο βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χάρης Τζαμακλής στην δημοσιογράφο Εύη Μιχωλού στο ραδιοφωνικό σταθμό SKAI Πιερίας 92,6, πρόκειται σύντομα να ενοικιαστεί και άλλος χώρος δίπλα στο Κτήμα του Ηρακλή για να φιλοξενηθούν επιπλέον πρόσφυγες.

ΡΙΦΙΦΙ... Απόψε 21.30 στο Θεατράκι του Πάρκου! Από την Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης.

ΡΙΦΙΦΙ... Απόψε 21.30 στο Θεατράκι του Πάρκου! Από την Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης.
‪‎Βραβείο σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ Καννών το 1955. Η επιτυχία αυτής της ταινίας του Ντασέν ήταν τόσο μεγάλη που επικράτησε η λέξη «ριφιφί» ως συνώνυμο της διάρρηξης με ληστεία! 

Η σκηνοθετική προσέγγισή του μετέτρεψε αυτή την ιστορία με γκάνγκστερ, σε ένα μύθο για τις παράδοξες εκδοχές που μπορεί να λάβει μια ανδρική παρέα, για την τραγική κατάληξη που μπορούν να έχουν οι δεσμοί φιλίας.

Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Auguste Le Breton: Ύστερα από πέντε χρόνια στη φυλακή, ο Tony Stéphanois συναντά τους αγαπημένους φίλους του Jo και τον Ιταλό Mario Ferrati που τον προκαλούν να ληστέψουν κοσμήματα από τη βιτρίνα του κοσμηματοπωλείου Mappin & Webb Ltd.


ΕΝΑΡΞΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ι.Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ι.Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ

ΝΥΧΤΑ ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ-ΣΤΙΧΟΙ ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΕΠΛΗΣ.


Νύχτα μη φύγεις, φοβάμαι την αυγή,
Κράτησε ακόμη, να ζήσω το όνειρό μου,
Μόνος μου θάμαι και πάλι το πρωί,
Άφησε λίγο, Εκείνη, στο πλευρό μου.