Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων - Όλοι στο Κιλελέρ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΙΛΕΛΕΡ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ στις 12 το μεσημέρι. ΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΚΟΛΙΓΩΝ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κρητών Πιερίας 'Σταυραετοί' προσκαλεί τα μέλη του Συλλόγου στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 , στις 11:00 π.μ,στα γραφεία του Συλλόγου( Σβορώνου 36). 

Πρωτιά των μαθητριών και μαθητών του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης στους Αγώνες Επιχειρηματολογίας – Αντιλογίας Λυκείων

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών διοργανώνει τους Αγώνες Επιχειρηματολογίας-Αντιλογίας 2017-2018.

20ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Δυο ντοκιμαντέρ που δημιουργήθηκαν με τη συμβολή της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας θα προβληθούν στο πλαίσιο του 20ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Επιστροφή ασφαλιστικών εισφορών από τον ΕΦΚΑ

Την επιστροφή ασφαλιστικών εισφορών που αχρεωστήτως έχουν καταβάλει ασφαλισμένοι στον ΕΦΚΑ ή έχουν συνεισπραχθεί από τον ΕΦΚΑ για λογαριασμό τρίτων φορέων (ΕΤΕΑΕΠ, ΕΟΠΥΥ, ΟΑΕΔ κλπ), προβλέπει απόφαση που υπέγραψε ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Αναστάσιος Πετρόπουλος. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΑΝΟΙΞΗ 2018 ΕΛ.Π.ΠΙ

Καλό μήνα και καλή Άνοιξη! Ο χειμώνας δεν ήταν βαρύς αλλά σίγουρα ήταν μακρύς. Τα χιόνια κρατάνε καλά στα ορεινά της Πιερίας αλλά αυτό δεν μας αποθαρρύνει, το αντίθετο μάλιστα.

7-3-2018 Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη σήραγγα Πλαταμώνα στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.), λόγω εργασιών συντήρησης - αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων.

3o Γενικό Λύκειο - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Επίσκεψη του Δημάρχου Κατερίνης στο σχολείο

Επίσκεψη του Δημάρχου Κατερίνης στο συγκρότημα 3ου Γενικού Λυκείου – 3ου Γυμνασίου.
Ο κ. Δήμαρχος παρουσίασε μια συνολική πρόταση για το κτιριακό πρόβλημα του συγκροτήματος.

Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (6-3-2018) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 51χρονος ημεδαπός...

Συλλυπητήρια

Η «κερκίδα» των φίλων του Πιερικού στη Γή των Αγγέλων μεγάλωσε και άλλο. ¨Έφυγε¨ ένας ακόμη από τους πιο παλιούς φίλους του Πιερικού.

Διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του ΚΕΑ - ΤΕΒΑ Δήμου Δίου Ολύμπου

Ο Δήμος Δίου - Ολύμπου, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Πιερίας, ανακοινώνει, ότι την Παρασκευή 9/3/2018, θα πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής (ελαιόλαδο, ζυμαρικά, τοματοπολτός, ζάχαρη, σαμπουάν, υγρό πιάτων, υγρό καθαρισμού γενικής χρήσης και βρεφικές πάνες)...

Δήμος Κατερίνης: «Πράσινη αυλή» στο Βρεφονηπιακό Σταθμό του ΒΑΤΑΝ

Η δενδροφύτευση, η επαφή με τη φύση, η υιοθέτηση του σχολικού χώρου ως πεδίου δράσης και ευαισθητοποίησης, για τη βελτίωση του περιβάλλοντος συνιστούν παρεμβάσεις, οι οποίες σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς υλοποιούνται σε σχολεία και παιδικούς σταθμούς, από την αντιδημαρχία περιβάλλοντος & πρασίνου του Δήμου Κατερίνης.

«Εισαγωγικά Μαθήματα στην Παιδεία του Βάθους».

«Εισαγωγικά Μαθήματα στην Παιδεία του Βάθους».
Κατάμεστη ήταν η αίθουσα της Εστίας Πιερίδων Μουσών, το Σάββατο 4 Μαρτίου, όπου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το βιωματικό εργαστήριο του καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου κ. Πανίκου Παπαδόπουλου, υπό τον τίτλο «Εισαγωγικά Μαθήματα στην Παιδεία του Βάθους».

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ- Συγκέντρωση της 2ας Μαρτίου και Καταδίκη των Γεγονότων Αστυνομικής Βίας

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΩΜΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ - ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΟΛΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ 02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Το Δ.Σ της ΟΛΜΕ χαιρετίζει τους χιλιάδες συναδέλφους που κατέκλυσαν το Υπουργείο Παιδείας την Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2018, διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική των μη διορισμών που ακολουθεί το Υπουργείο Παιδείας, καθώς και για το απαράδεκτο καθεστώς των «μονίμων» αναπληρωτών. 

"Η νέα σύγχρονη προσέγγιση στη μελέτη των παιδιών " Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων των 1ου και 14ου Δημοτικών Σχολείων Κατερίνης

Την Κυριακή 04/03/2018 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης πραγματοποιήθηκε​ μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα δράση των ​Σ​υλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και 14ου δημοτικών σχολείων​ με θέμα :​ "Η νέα σύγχρονη προσέγγιση στη μελέτη των παιδιών "

Δήμος Κατερίνης: Ευρεία σύσκεψη για τις κτιριακές υποδομές και λειτουργικές ανάγκες του 3ου Γυμνασίου και 3ου Λυκείου Κατερίνης

Η επίλυση των λειτουργικών αναγκών του σχολικού συγκροτήματος του 3ου Γυμνασίου και 3ου Λυκείου Κατερίνης αντίστοιχα, με έμφαση στις κτιριακές υποδομές τέθηκαν στο επίκεντρο ευρείας σύσκεψης, η οποία παρουσία του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις των συγκεκριμένων σχολικών μονάδων.


Τοπική Ομάδα Υγείας Κατερίνης

Τοπική Ομάδα Υγείας Κατερίνης
Η Τοπική Ομάδα Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ) είναι μία νέα δημόσια δομή η οποία παρέχει δωρεάν υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Π.Φ.Υ.) και έχει ως βασική αρχή τη πρόληψη, τη προώθηση της Αγωγής Υγείας και της κοινοτικής φροντίδας. 

Το… θεϊκό ελαιόλαδο από τον Όλυμπο

Το… θεϊκό ελαιόλαδο από τον Όλυμπο
Το… θεϊκό ελαιόλαδο από τον Όλυμπο

Σε αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας του νομού Πιερίας εξελίσσεται η ελαιοκαλλιέργεια, η οποία τα τελευταία χρόνια γνωρίζει ραγδαία ανάπτυξη. Είναι μια δυναμική και ανερχόμενη περιοχή, στον ελαιοκομικό τομέα, καθώς κατέχει την δεύτερη θέση σε παραγωγή ελιάς στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.


Η Βόρεια Πιερία υποδέχεται την Παναγία Τριχερούσα

Ο Ιερός Ναός Αγίου Ανδρέα Αιγινίου υποδέχεται την ιερά και θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Τριχερούσας, αντίγραφο της ιστορικής εικόνας της Ιεράς Μονής Χιλανδαρίου Αγίου Όρους. Η υποδοχή θα γίνει την Παρασκευή 9 Μαρτίου και ώρα 7μ.μ., ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η Ακολουθία των Γ' Χαιρετισμών όπου θα ψάλλει η Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης.

7η ημέρα αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στα χέρια των Τούρκων. Πόσες ακόμη ημέρες;

7η ημέρα αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στα χέρια των Τούρκων. Πόσες ακόμη ημέρες;

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 7 Μαρτίου 2018