Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγάλη συμμετοχή κληρικών, των τοπικών αρχόντων και των ευσεβών χριστιανών της πόλεως της Κατερίνης, εορτάσθηκε η Σύλληψις της Αγίας Θεοπρομήτορος Άννης, στον ομώνυμο Ενοριακό Ιερό Ναό Κατερίνης.

Η Κατερίνη άναψε το... δένδρο της!


Με μια όμορφη εκδήλωση ο Δήμος Κατερίνης άναψε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο του.
Μουσική, μπαλόνια και γιορτινό κλίμα περίμεναν όσες και όσους βρέθηκαν σήμερα το βράδυ στην κεντρική πλατεία Κατερίνης για να δουν να φωταγωγείται το Χριστουγεννιάτικο δένδρο της πόλης μας.
Η μπάντα του Δήμου έπαιζε γιορτινούς ρυθμούς, και ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης έδωσε το έναυσμα για να ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δένδρο, ενώ την ίδια ώρα εκατοντάδες κόκκινα μπαλόνια μοιράστηκαν στα μικρά παιδιά που είχαν κατακλύσει την πλατεία.
Ήταν μια ωραία εκδήλωση που έδωσε ένα γιορτινό και χαρούμενο πρόσωπο στην πόλη, κάτι που όλοι μας το έχουμε ανάγκη.
 

ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

Στην Κατερίνη και στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας σήμερα 10-12-2015 ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00 συνήλθε σε συνεδρίαση η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας που αποτελείται από τους Καλαμπάκα Νικόλαο Πρόεδρο, Μαβίνη Αργύριο Αναπληρωτή Πρόεδρο και Αθανασόπουλο Χρήστο μέλος, με θέμα τον ορισμό διαιτητών και βοηθών διαιτητού για τους αγώνες Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Πιερίας που θα πραγματοποιηθούν την 12-12-2015 & 13-12-2015. Μετά από διαλογική συζήτηση αποφασίσθηκε ομόφωνα ο ορισμός των διαιτητών και βοηθών διαιτητού όπως αναγράφεται παρακάτω.

Σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Δήμου Κατερίνης σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο.


Παρουσία του προϊστάμενου της Διεύθυνσης πολιτικής προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης κ. Μαμαρίκα συνεδρίασαν το πρωί οι φορείς που αν γίνει καμία θεομηνία θα πρέπει να μας… σώσουν!

Χωρίς πλάκα όμως, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και κυρίως τους εθελοντές που προβλέπουν για να μην πάει κάτι στραβά, γιατί σε τελική ανάλυση αυτοί είναι που θα βγάλουν όλη την δουλειά...

Διαμαρτυρίες δημοτών της πόλης μας ότι Χριστούγεννα θα κάνει μόνο ο πεζόδρομος της Κατερίνης...

Το σκοτάδι που απλώνεται όλο και πιο βαθύ όσο απομακρύνεσαι από το κέντρο της πόλης σχολιάζουν στην «ΑΛΗΘΕΙΑ» δημότες της πόλης μας.
Χαρακτηριστικά αναφέρουν ότι Κατερίνη είναι μόνο η κεντρική πλατεία και ο πεζόδρομος.
Όντως σε ρεπορτάζ που κάναμε πριν λίγες ημέρες διαπιστώσαμε με τα μάτια μας ότι όσο απομακρύνεσαι από το κέντρο της πόλης τόσο και λιγοστεύει το… φως και ο στολισμός, μέρες γιορτινές που έχουμε τώρα.
Πλατειούλες στο σκοτάδι, πάρκα αστόλιστα δεν σου δίνουν την αίσθηση ότι πλησιάζουν τα Χριστούγεννα.

Δίκαιες λοιπόν οι διαμαρτυρίες πολιτών στο mail της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" που υπογράφουν ως "Δημότες Κατερίνης"...

ΟΓΑ: Εντός Δεκεμβρίου η πληρωμή 4ης δόσης οικογενειακών επιδομάτων



Από τη διοίκηση ΟΓΑ σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr καταβάλλονται προσπάθειες ώστε εντός Δεκεμβρίου να πραγματοποιηθεί η καταβολή στις δικαιούχες οικογένειες της τέταρτης δόσης των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ (Επίδομα τέκνων, Ειδικό επίδομα στήριξης Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών).

Υπερσύγχρονος δρόμος μπροστά από το Δημαρχείο Κατερίνης!


Την εικόνα ενός υπερσύγχρονου δρόμου αντίκρισαν όσοι Κατερινιώτες πέρασαν σήμερα το πρωί από την πλατεία Δημαρχίας.
Μια ολόφρεσκια άσφαλτος με διαγραμμίσεις που όμοια της δεν έχει καμία άλλη πόλη στην Ελλάδα και ίσως και στο εξωτερικό!

Σε γιορτινό κλίμα το Δημαρχιακό Μέγαρο της πόλης μας. Χρόνια πολλά από τους δημοτικούς υπαλλήλους του Δήμου Κατερίνης!



ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 1944… «ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ, ΔΙΑΛΕΓΕΙ Ή ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ Ή ΤΑ ΟΠΛΑ»

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΤΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

«…στην αληθινή ιστορία της νεότερης Ελλάδος, που δεν διδάσκεται σε κανένα ελληνικό σχολείο και κρύβεται ή διαστρεβλώνεται από τις κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης…. Οι Έλληνες Εθνικιστές του σήμερα, απόγονοι εκείνων των ηρωικών υπερασπιστών της δημοκρατίας και των ιδανικών του Έθνους, παραμένουμε πιστοί στις ίδιες ιδέες, αγωνιζόμενοι εναντίον όσων τις επιβουλεύονται».
Έτσι παρουσιάζει το νέο-ναζιστικό κόμμα την εκδήλωση που έκανε για τα λεγόμενα «Δεκεμβριανά»
Δεν έφτασαν 10ετίες διαστρέβλωσης και ψεμάτων, ασφυκτικού ελέγχου της εκπαίδευσης από τις κυβερνήσεις της πλουτοκρατίας, είτε ήσαν της χούντας είτε της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, με το ΚΚΕ παράνομο και διωκόμενο . Η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί, όσα μέσα κι αν χρησιμοποιήσουν.

Όλα έτοιμα στην κεντρική πλατεία Κατερίνης για να ανάψει το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο της πόλης μας. Σήμερα το βράδυ στις 7:00.


Συνάντηση Σωματείων Α' , Β' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας


          Με τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του 1ου γύρου, καλούνται τα σωματεία Α’  και Β’  ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας σε συνάντηση στα γραφεία της Ένωσης την Τρίτη 15-12-2015.
          Τα σωματεία της Β’  κατηγορίας ώρα 18:00
          Τα σωματεία της Α’  κατηγορίας ώρα 19:00
          Τα σωματεία της Γ’  ερασιτεχνικής κατηγορίας θα κληθούν με τη λήξη του 2ου γύρου του πρωταθλήματος.
  
Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος
και Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με το Διοικητικό Συμβούλιο της Θρακικής Εστίας Κατερίνης

Με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, συναντήθηκαν μέλη του Δ.Σ. της Θρακικής Εστίας Κατερίνης, τη Δευτέρα 7  Δεκεμβρίου 2015, στο γραφείο της στην έδρα της Π.Ε.Πιερίας.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο Πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Κατερίνης, κ.
Βελησσάριος Καραφώτης, η Αντιπρόεδρος, κ. Μαρία Σωτηριάδου, ο Ταμίας, κ. Δημήτρης Σταθακόπουλος, η Έφορος Ιμματιοθήκης, κ. Παρασκευή Γυμπρεξίδου, ο Έφορος Δ.Σχέσεων & Μ.Μ.Ε, κ. Χρήστος Τοροφίας, ο Έφορος Χορωδίας, κ. Νικόλαος Γκορίδης και ο Έφορος Λαΐκής Παράδοσης & Εθιμοτυπίας, κ. Ζήσης Λαζόπουλος, οι οποίοι παρουσίασαν το έργο, το πρόγραμμα και τους στόχους του συλλόγου.

Τώρα στο Δήμο Κατερίνης σύσκεψη για την Πολιτική Προστασία


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
Όλοι στον αγώνα!  Σαρώνουν Συντάξεις – Ασφαλιστικό…
Νέες μειώσεις στις συντάξεις έρχονται.
Καταργούν τη δημόσια – δωρεάν υγεία.


ΕΥΧΕΣ Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ


«Φωτίζουμε το Δένδρο των Χριστουγέννων… Φωτίζουμε τις καρδιές μας…..»


Ο Δήμος Κατερίνης, πιστός στο ραντεβού του κάθε χρόνο για την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων Γιορτασμών της πόλης, θα δώσει και φέτος λάμψη και χρώμα στις Γιορτές μας.


Σήμερα Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 19:00, στην Πλατεία Ελευθερίας, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο της πόλης μας, σύμβολο των γιορτών αλλά και της αγάπης ,της θαλπωρής και της χαράς.


Ελάτε να διασκεδάσουμε σε ρυθμούς γιορτινούς με τους «Theo Fokas & Fay Millioti Live», να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μικροί και μεγάλοι το γιορτινό σκηνικό, να καλωσορίσουμε τα φετινά Χριστούγεννα, και να πάρουμε το Χριστουγεννιάτικο δώρο που θα μοιράσει ο Δήμος Κατερίνης σε όλους μας

Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ. ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΟΥ ΦΑΝΟΥ ΝΑΘΑΝΑΗΛ ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΑΝΔΡΕΑ ΜΙΧΑΗΛ

Ο Σύλλογος Κυπρίων Νομού Πιερίας "Ο ΕΥΑΓΟΡΑΣ" σε συνεργασία με το θεατρικό Εργαστήρι "ΑΥΛΑΙΑ" 

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ 

Να τιμήσετε με την παρουσία σας την Θεατρική Παράσταση "Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ" Του Κύπριου Συγγραφέα Φάνου Ναθαναήλ σε σκηνοθεσία : Ανδρέα Μιχαήλ για την Επέτειο των 60 χρόνων του Απελευθερωτικού Αγώνα της Κύπρου από τους Άγγλους 1955-2015 
Η Παράσταση θα δοθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης "ΕΚΑΒΗ" 
Τετάρτη 16/12/2015 και ώρα : 20:00μμ. 
                                                                                                                                                  
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΠΡΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ " Ο ΕΥΑΓΟΡΑΣ" 
ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ "ΑΥΛΑΙΑ"
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ 
60 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΟΚΑ 1955-1959 
ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ "Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ"
ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΟΥ ΦΑΝΟΥ ΝΑΘΑΝΑΗΛ 
ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΑΝΔΡΕΑ ΜΙΧΑΗΛ

Με τη στήριξη των Πολιτιστικών υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου
(Σ.Ι.Μ.Α.Ε) Συμβουλίου Ιστορικής Μνήμης Αγώνα ΕΟΚΑ 1955-1959
&  Της Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας (Ο.Κ.Ο.Ε)

ΒΕΝΙΑΜΙΝ : 5ο CHRISTMAS BAZAAR

Σας γνωστοποιούμε ότι για 5η συνεχή χρονιά ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» πραγματοποιεί το καθιερωμένο  Χριστουγεννιάτικο bazaar στην Αστική Σχολή Κατερίνης (πρώην 1ο δημοτικό) από την Παρασκευή 11/12 έως και την Τρίτη 15/12.

Είναι Έκθεση χειροποίητων κατασκευών ,κοσμημάτων ,καλλυντικών ,ποτών και τροφίμων όπου οι δημιουργοί εκθέτουν τα προϊόντα τους δίνοντας έτσι έμφαση και ώθηση στην χειρονακτική παραγωγή και εργασία και στην οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μας! Επίσης καθημερινά από τις 17:00 έως 20:00 θα λάβουν χώρα  δραστηριότητες για παιδιά που είναι μια εθελοντική προσφορά του ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (τμήμα βρεφονηπιοκόμων)!!!  Προσκαλούμε όλους τους συμπολίτες μας, όλων των ηλικιών να επισκεφθούν το Christmas Bazaar του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ».

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στο πνευματικό κέντρο βροντούς από τις 08:30 - 14:30


Διανομή ρυζιού για τις πολύτεκνες οικογένειες της Πιερίας

Παρασκευή 11 και Σάββατο 12 Δεκεμβρίου διανομή ρυζιού στην Γανόχωρα από τον Σύλλογο Πολυτέκνων Πιερίας, από τις 10:00 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι.


Επίσης συνεχίζεται η συλλογή τροφίμων για άπορους πολυτέκνους στα γραφεία του Συλλόγου, για όποιους επιθυμούν να βοηθήσουν.

Ποιοι πάνε στους 16 του Champions League και ποιοι στο Europa League


Στο Champions League :


Champions League: Τα αποτελέσματα, και οι βαθμολογίες


Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι τελικές βαθμολογίες των ομίλων: