Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Κτηματολόγιο - Ξεκινάνε οι δηλώσεις ιδιοκτησίας σε 11 περιφέρειες

Από το Ελληνικό Κτηματολόγιο, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Το Κτηματολόγιο ολοκληρώνεται:

Ξεκινά η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας στις περιφερειακές ενότητες:

Υπουργείο Παιδείας: Ο Μακεδονικός Αγώνας έχει αφαιρεθεί μόνο από τα Εσπερινά Λύκεια.

Το Υπουργείο Παιδείας επισημαίνει ότι ο Μακεδονικός Αγώνας έχει αφαιρεθεί από την ύλη των Εσπερινών Λυκείων από το 2015 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα προς... διευκόλυνση των μαθητών-τριων λόγω του περιορισμένου χρόνου διδασκαλίας σε σχέση με τα Ημερήσια.

Μέχρι 31/12/18 η ανανέωση αδειών αλιείας επαγγελματικών σκαφών.

Το Τμήμα Αλιείας σας ενημερώνει ότι, σύμφωνα με το ΒΔ 666/1966, όσες άδειες αλιείας επαγγελματικών σκαφών λήγουν στις 31-12-2018 ανανεώνονται στις κατά τόπους Λιμενικές Αρχές πριν τη λήξη τους.

ΑΙΟΛΟΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3

Συνέχεια στο αήττητο σερί τους τόσο σε νίκες όσο και σε σετ έδωσαν οι παγκορασίδες του Πιερικού καθώς κέρδισαν και την ομάδα του Αίολου Κατερίνης...

Ανακοίνωση για την δολοφονία της Ελένης


Η Επιτροπή Ισότητας και Ίσων Ευκαιριών «ΑΙΓΑΙΟ 50:50» του Πανεπιστημίου Αιγαίου, δηλώνει συγκλονισμένη –όπως και όλη η Ακαδημαϊκή Κοινότητα του Π.Α.-- από τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, φοιτήτριας του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών.

Η Γευσιγνωσία της Νίκης

Επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία το Νομοσχέδιο του υφυπουργού αθλητισμού κ. Βασιλειάδη

Φοιτητές Τ.Ε.Φ.Α.Α. Ελλάδος:

- Υπάρχει άραγε κάτι πιο θλιβερό και επικίνδυνο από την άγνοια, την ελλιπή κατάρτιση, την ασυνειδησία, την ανισότητα ή την κερδοσκοπία; Ναι: η διευκόλυνση και επίσημη έγκριση όλων αυτών.

«Άναψε» το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στη Μεθώνη

Στο πνεύμα των γιορτινών ημερών μπαίνει σιγά σιγά η Βόρεια Πιερία, καθώς την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στη Μεθώνη.

Ευχέλαιο σήμερα στον Ι. Ν. Αγίας Άννης Κατερίνης


Ξεκίνησε ο Έρανος Αγάπης της Ιεράς Μητρόπολεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος: «Κάνε προσφορά την αγάπη σου για τον Συνάνθρωπο»

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, λίγες ημέρες πριν από τις Άγιες Εορτές των Χριστουγέννων, η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος πραγματοποιεί τον καθιερωμένο Έρανο της Αγάπης. Ο Έρανος που θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 16 Δεκεμβρίου, γίνεται μία φορά το χρόνο και κάθε Δεκέμβριο για την στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Το φιλανθρωπικό παζάρι του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης. (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)



ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ TOY ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

08/12 ΩΡΑ : 21:30 «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» (Εθνικής Αμύνης 1)
STAND UP COMEDY
«WORK IN PROGRESS» με τον Ανδρέα Πασπάτη και έναν Guest
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΑΠΣ Ελπίδες Αμύνταιου - ΓΑΑΣ Ορφέας Κατερίνης 17-27

Ο Ορφέας Κατερίνης επικράτησε με 17-27 των Ελπίδων Αμύνταιου, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αμύνταιου, σε αγώνα για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΓΑΣ Βαφύρας 58-38

Ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε με 58-38 του Βαφύρα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για την 10η αγωνιστική του Β’ ομίλου του Πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ.

ΑΕΚ Βατανιακός Σάρισα - ΑΟΚ Αιγινιακός 78-70


Ο Αιγινιακός ηττήθηκε με 78-70 από τον Βατανιακό, στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, σε αγώνα για την 11η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Συγχαρητήρια Επιστολή για τη τιμητική πρόσκληση της χορωδίας του 4ου Γυμνασίου στη συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας Δρ. Ιωάννης Καζταρίδης και το Γραφείο Καινοτόμων Δράσεων συγχαίρουν θερμά τη χορωδία του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης...

Τιμητική διάκριση για το Γυμνάσιο Μακρυγιάλου.

Το Γυμνάσιο Μακρυγιάλου τιμήθηκε με το 3ο βραβείο στον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό «Ποντιακός Ελληνισμός: Μνήμες και όνειρα, παρελθόν, παρόν και μέλλον» συμμετέχοντας με τη ταινία "Σαν σήμερα σαν χθες"

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΝΕΩΝ

Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας στη Νέα Έφεσο την ΔΕΥΤΕΡΑ 10-12-2018 και ώρα 15:30 μ.μ. με τον αθλητικό τους εξοπλισμό για προπόνηση.

Ξέχασαν τους πολύτεκνους που τους μείωσαν ή έκοψαν τα πολυτεκνικά επιδόματα (ΒΙΝΤΕΟ)


Ξέχασαν τι έλεγαν στη Βουλή τον Ιανουάριο του 2018 και τι διαβεβαιώσεις έδιναν για αποκατάσταση των αδικηθέντων πολυτέκνων που τους μειώθηκαν ή κόπηκαν τα πολυτεκνικά επιδόματα...

Το πρόγραμμα του "Πάρκου των Χρωμάτων" σήμερα Δευτέρα 10/12/18

Αφιερωμένη στα 20 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Πρόληψης κατά των Ψυχοδραστικών Ουσιών Πιερίας «ΑΤΡΑΚΤΟΣ», θα είναι η συναυλία που θα φιλοξενηθεί την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου στις 20:00 στην κεντρική σκηνή του Πάρκου των Χρωμάτων της Κατερίνης.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1041 - Ο θετός γιος της αυτοκράτειρας Ζωής ανεβαίνει στο θρόνο της Βυζαντινής αυτοκρατορίας ως Μιχαήλ Ε΄.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΜΗΝΑΣ
➤ ΓΕΜΜΕΛΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 10 Δεκεμβρίου 2018