Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Εθελοντική Αιμοδοσία Πολιτιστικού Συλλόγου Κατερίνης Δρυάνιστα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατερίνης "Δρυάνιστα" θα πραγματοποιήσει την Κυριακή, 10 Μαΐου, από τις 09.00 μέχρι 13.00, στον χώρο του Συλλόγου...

ΕΠΣ Πιερίας – Κλήση για Εθελοντική Αιμοδοσία 14/5/2020

Την ερχόμενη Πέμπτη 14 Μαΐου (από τις 8:30 το πρωί, μέχρι τις 13:30 μ.μ.), θα λάβει χώρα στα Γραφεία της ΕΠΣ Πιερίας (Αθλητικό Κέντρο Νέας Εφέσου) η Εθελοντική Αιμοδοσία που οργανώνεται με πρωτοβουλία της ΕΠΣ, σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης και τη συμμετοχή των Σωματείων Ποδοσφαίρου της Πιερίας.

ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ-ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟ

Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στην αγωνία και τον αγώνα που δίνουν οι συνάδελφοι εργαζόμενοι στον κλάδο του επισιτισμού – τουρισμού.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Ο Δήμαρχος περί... άρδευσης και η Λαϊκή Συσπείρωση για τον... ταμιευτήρα

Διαβάστε δύο τοποθετήσεις, η μία "περί άρδευσης" του Δημάρχου Δίου-Ολύμπου Βαγγέλη Γερολόλιου και η δεύτερη της Λαϊκής Συσπείρωσης για την κατασκευή ταμιευτήρα μέσω ΣΔΙΤ.

Ανακοίνωση του Γ. Νοσοκομείου Κατερίνης

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης...

Κάθε Μέρα LIVE μουσική μετάδοση από την ΣΟΝΕ

Κάθε μέρα από την σελίδα της ΣΟΝΕ στο Facebook στις 21:00, Live μουσική μετάδοση για εσάς!

Συνάντηση στο Νοσοκομείο Κατερίνης

Την Τρίτη 4/5 μέλη της Επιτροπής Αγώνα Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, στο πλαίσιο των δράσεων της για τη Δημόσια Υγεία, συναντήθηκαν με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κύριο Χατζηγεωργίου.

Προς τη δημοτική αρχή Κατερίνης. Τέσσερα μέτρα για την ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ στήριξη των επαγγελματιών με καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Ο Δήμος Κατερίνης έχει λάβει αρκετά σωστά μέτρα για τη στήριξη των συνδημοτών μας. Χαιρόμαστε για αυτά, όπως επίσης και για την αποδοχή της πρότασής μας για τον μηδενισμό των δημοτικών τελών για όσους επαγγελματίες έχουν ΚΑΔ που επλήγη από τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Έτσι θα κάθονται στις τάξεις οι μαθητές-τριες στα σχολεία από τις 11 Μαΐου


Εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας με οδηγίες για την επαναλειτουργία των σχολείων, την προσέλευση, την διαρρύθμιση των αιθουσών, τα διαλείμματα κ.α.

Αίτημα για ένταξη των πολύτεκνων οικογενειών στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΣΠΕ (Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Ανακοίνωση για τον τρόπο επαναλειτουργίας των σχολείων και τις ρητές εντολές του Υπουργείου

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι των πρόσφατων τοποθετήσεων και ανακοινώσεων του Τομέα Παιδείας του ΕΠΑΜ, και οι αιφνίδιες εντολές του Υπουργείου...

Κορονοϊός και εξελίξεις

Γράφει ο Ηλίας Ευαγγελόπουλος
Οικονομολόγος


Προσωπικά, στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα δεν με ανησυχεί ιδιαίτερα ο ιός. Θα κάνει και αυτός τον κύκλο του και θα εξαφανιστεί μέχρι να έρθει ο επόμενος.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΚΟΔΡΑΤΟΣ
ΝΕΙΛΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 7 Μαΐου 2020