Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΞΕΩΝ ΣΤΟΝ Ι. Ν. ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


Σύλληψη για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη χθες (23-09-2016) το βράδυ στην Κατερίνη από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας ένας 31χρονος ημεδαπός τη στιγμή που επιχειρούσε να εισέλθει με σκοπό την κλοπή σε κτηνιατρείο της περιοχής που είχε διαρρήξει. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Παρουσίαση ποιητικής συλλογής.


Κάλεσμα προς όλους για επανεκκίνηση του "Χωρίς μεσάζοντες" και αντίσταση στα σχέδια της κυβέρνησης για έλεγχο του κινήματος έκαναν σήμερα το πρωί τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας. (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)


Σαν να μην πέρασε μια μέρα

Από νωρίς το πρωί εκατοντάδες συμπολίτες μας προσήλθαν στο χώρο της εμποροπανήγυρης για να προμηθευτούν λάδι από το κίνημα "Χωρίς μεσάζοντες" μετά από αρκετό διάστημα που δεν γινόταν διανομές.
Όπως πάντα όλα ήταν άψογα, όλοι εξυπηρετούνταν άμεσα και δεν παρατηρήθηκε καμία καθυστέρηση και ουρά παρά το γεγονός ότι διανεμήθηκαν 12,5 τόνοι λαδιού.
Είδαμε εθελοντές που εμφανίστηκαν μετά από αρκετό καιρό κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τους διοργανωτές της δράσης.

Μπέττυ Σκούφα: Ο ΕΚΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΕΛΛΟΧΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ

Μαύρα σημάδια και σημεία σήψης δεν εμφανίζει μόνο το παλιό πολιτικό σύστημα το οποίο εκπνέει ασθμαίνοντας και ουρλιάζοντας σαν τη μορφή του πίνακα του Munch, κάθε φορά που η κυβέρνηση και τα στελέχη της βάζουν το δάχτυλο επί των τύπων των ήλων και σπάει ακόμη ένας θύλακας διαφθοράς, μιζών, θαλασσοδανείων, ξεπλύματος μαύρου χρήματος, δωροδοκίας κλπ.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα


Πρωινές ώρες σήμερα (24-09-2016), στο 406,5ο χιλιόμετρο στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία, (στο ύψος του Κάστρου Πλαταμώνα), δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 39χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας της και συγκρούστηκε με Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 51χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 39χρονου οδηγού. 
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Πιερίας.

Να σταματήσουν εδώ και τώρα οι διακοπές της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στα λαϊκά νοικοκυριά!


Συνάδελφοι και συναδέλφισσες στο εμπόριο, στις υπηρεσίες
Πιστή στις επιταγές της ΕΕ και του κουαρτέτου, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, εφαρμόζει την αντιλαϊκή πολιτική της σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας του εργαζόμενου λαού.
Παράλληλα με τη φορολεηλασία, την κατεδάφιση του ασφαλιστικού, τη διαμόρφωση ενός εργασιακού μεσαίωνα, με απλήρωτη δουλειά, μερική απασχόληση, ανεργία, και άλλες τέτοιες ‘‘εκσυγχρονιστικές’’ μεταρρυθμίσεις, η συγκυβέρνηση ανοίγει το δρόμο στη ΔΕΗ να μας βυθίσει στο σκοτάδι..

Εντοπίστηκε εγκατάσταση καλλιέργειας κάνναβης μέσα σε σπίτι σε περιοχή της Ημαθίας

Για την υπόθεση συνελήφθη 34χρονος ημεδαπός που δραστηριοποιούνταν στην καλλιέργεια και την διακίνηση κάνναβης

Διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε γλάστρες στο μπαλκόνι του σπιτιού του 9 δενδρύλλια κάνναβης

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, είχαν ως αποτέλεσμα να εντοπιστεί διαμέρισμα στην Ημαθία, σε χώρο του οποίου υπήρχε ειδική εγκατάσταση για την καλλιέργεια κάνναβης.


Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας (Ε.Π.Σ.Π.), σε συνεργασία με τον φορέα των Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος και τον οικείο Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου της Πιερίας, διοργανώνουν στις 28, 29 Σεπτεμβρίου 2016, ημέρες Τετάρτη και Πέμπτη Σχολή Ανανέωσης ισχύς ταυτοτήτων, όπως προβλέπεται από την συνθήκη μεταξύ ΟΥΕΦΑ – ΕΠΟ και τον Κανονισμό Προπονητών της ΕΠΟ.

"Χωρίς μεσάζοντες" : Κάνουμε RESET στους ψεύτικους αγώνες που μας είχαν υποσχεθεί και ξεκινάμε από την αρχή!

"Χωρίς μεσάζοντες" : Κάνουμε RESET στους ψεύτικους αγώνες που μας είχαν υποσχεθεί και ξεκινάμε από την αρχή!
"Χωρίς Μεσάζοντες" : Κάνουμε RESET στους ψεύτικους αγώνες που μας είχαν υποσχεθεί και ξεκινάμε από την αρχή!

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!

Ήταν το κεντρικό σύνθημα στην σημερινή δράση του "Χωρίς μεσάζοντες" και αναφερόταν στους βουλευτές της Πιερίας.
Πλήρης ρεπορτάζ το απόγευμα στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" με φωτογραφίες, βίντεο και δηλώσεις.

ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΟΙΓΟΓΕΝΕΙΑ

ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΟΙΓΟΓΕΝΕΙΑΣυνάδελφοι και Συναδέλφισσες, Η πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που βγάζει μπόχα για τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους φτωχούς αγρότες, τους συνταξιούχους, τους νέους, τις γυναίκες, και κέρδη για τους κεφαλαιοκράτες, πρέπει να μπλοκαριστεί.
 

ΚΚΕ Πιερίας: Άριστα!

Βάλθηκε χτες η «Αυγή» στο κύριο θέμα της να μας πείσει ότι ο ΣΕΒ πραγματοποίησε ωμή πολιτική παρέμβαση στήριξης της ΝΔ. Δύο τινά, λοιπόν, συμβαίνουν: `Η τα ξεφτέρια της «Αυγής» δεν ξέρουν να διαβάζουν ή στην πραγματικότητα ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της κυβέρνησης προσπαθεί να θολώσει τα νερά, ρίχνοντας πολύ μελάνι, προκειμένου να κρύψει το τι πραγματικά είπε ο ΣΕΒ στο προχτεσινό του «δελτίο».

Νέα προγράμματα σπουδών στα Θρησκευτικά


Το κείμενο αυτό γράφεται με αφορμή την απόφαση για την έναρξη εφαρμογής των νέων προγραμμάτων σπουδών στο μάθημα των Θρησκευτικών σε Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο. Δηλαδή την πλήρη ανατροπή της ύλης, της διάρθρωσης και του περιεχομένου του μαθήματος.


(Αναφέρομαι στην πρακτική της εφαρμογής των προγραμμάτων και όχι στο περιεχόμενο. Χαίρομαι πάντως που η επίσημη Εκκλησία έστω και καθυστερημένα αντέδρασε και εύχομαι η αντίδραση αυτή να έχει θετική κατάληξη ).

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 24 Σεπτεμβρίου 2016