Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας:«Οφείλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τα παιδιά μας» (ΒΙΝΤΕΟ)


ΣΕΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Παράσταση διαμαρτυρίας στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Πιερίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε την παράσταση διαμαρτυρίας στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Πιερίας που έγινε σήμερα το μεσημέρι από τον ΣΕΠΕ Πιερίας, την ΕΛΜΕ Πιερίας και την Ένωση Γονέων Κατερίνης.

Εκπαιδευτικοί και γονείς Πιερίας: «Θέλουμε ασφαλή ανοιχτά σχολεία» (ΒΙΝΤΕΟ - Παράσταση διαμαρτυρίας στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Πιερίας)

Τα προβλήματα που επέφερε στην Εκπαίδευση η επιδημία του κορονωιού ανέδειξαν με την σημερινή παράσταση διαμαρτυρίας στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, εκπαιδευτικοί και γονείς.

Δηλώσεις της Σημέλας Ελευθεριάδου (Αντιπρόεδρος Ένωσης Γονέων Κατερίνης) στην παράσταση διαμαρτυρίας στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Πιερίας

Αλλάχτηκε η ελληνική σημαία στην Αντιπεριφέρεια Πιερίας

Πριν δύο εβδομάδες περίπου είχαμε φωτογραφήσει την σκισμένη ελληνική σημαία στο κτίριο της περιφερειακής ενότητας Πιερίας.

Παράσταση διαμαρτυρίας ΣΕΠΕ, ΕΛΜΕ και Ένωσης Γονέων στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Πιερίας

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας από τον ΣΕΠΕ (Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης), την ΕΛΜΕ (Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης) και την Ένωση Γονέων Δήμου Κατερίνης.

Υπογράφηκε η σύμβαση υλοποίησης του έργου για την προμήθεια σύγχρονου εξοπλισμού για τα Καθημερινά Συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους

Υπογράφηκε τo πρωί της Τρίτης 30 Μαρτίου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου...

Στην μνήμη του Θεόδωρου Διαμαντόπουλου αφιερώνει την φετινή αθλητική-αγωνιστική χρονιά ο Αρχέλαος Κατερίνης

Ο ΓΑΣ «Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ» Κατερίνης κάνει γνωστό ότι με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, όλη η αθλητική-αγωνιστική χρονιά του 2021 αφιερώνεται στη μνήμη του αείμνηστου προέδρου μας ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.

Οι νέοι αντιδήμαρχοι και εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Κατερίνης

Ορίστηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι και εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Κατερίνης για την χρονική περίοδο από 1.4.2021 έως 30.6.2022.

Ο πύργος του Άιφελ, η πυραμίδα του Λούβρου, το Κέντρο Πομπιντού και η... τοιχογραφία στην οικία Τσαλόπουλου

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κατερίνης ο αντιδήμαρχος Γιώργος Νταντάμης πήρε κάποια στιγμή τον λόγο και αναφέρθηκε στην τοιχογραφία που έγινε σε τοίχο οικοδομής δίπλα στο "Τσαλοπούλειο μέγαρο".

Και οι ηλιθιότητες συνεχίζονται...

Συνεχίζονται οι ηλιθιότητες με τα sms, τα click in shop και τα click away, για να μπορέσει κάποιος να βγει από το σπίτι του.

Συγχαρητήρια του βόλεϊ του Πιερικού

Το τμήμα βόλεϊ του Πιερικού εκφράζει ολόψυχα ΘΕΡΜA ΣΥΓΧΑΡΗΤHΡΙΑ...

Η μάνα του Ευαγόρα: «Χαλάλι της πατρίδας μου, το αίμα του παιδιού μου»

Του Δημήτρη Νατσιού*

Εν μέσω της πάνδημης τρομοκρατίας δημοσιεύω, ως χρέος τιμής και σεβασμού, το παρόν κείμενο, που το είχα συντάξει παλαιότερα. Οι ήρωες του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της Κύπρου μας, ήταν όλοι τους πλασμένοι από οικογένειες χριστιανικές και γαλουχημένοι από τα κατηχητικά της Εκκλησίας.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

H 1η Απριλίου είναι η 91η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (92η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 274 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Καλός θα είναι και σήμερα ο καιρός στην πόλη της Κατερίνης.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 1 Απριλίου 2021. Καλό μήνα!


Τά παιδιά τῆς ΕΟΚΑ... παιδιά τῆς Ἀνάστασης. Σαν σήμερα το 1955 η έναρξη του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ στην Κύπρο

"Ἡ Ρωµιοσύνη ἐν’ φυλή συνότζιαιρη τοῦ κόσµου

Κανένας δέν εὑρέθηκεν γιά νά τήν ἠξηλείψει,
κανένας, γιατί σσέπει την πού τά ’ψη ὁ Θεός µου.
Ἡ Ρωµιοσύνη ἐν’ νά χαθεῖ, ὄντας ὁ κόσµος λείψει!"

(Βασίλης Μιχαηλίδης)