Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Μπορείτε να βοηθήσετε; Χάθηκε σκυλάκι.

Έφυγε φοβισμένο από μια καταιγίδα την νύχτα της 24ης Ιουνίου από κτήμα στο Νέο Κεραμίδι.

Οικονομική ανάπτυξη χωρίς πληθυσμό, δε γίνεται - Υπουργείο Οικογένειας τώρα!

Άρθρο της Γεν. Γραμματέα της ΑΣΠΕ κας Δήμητρας-Ινές Αγγελή
Αθήνα, 2/8/2019


Η έξοδος από τα μνημόνια και η είσοδος στις αγορές είναι τάχα δείγματα ανάκαμψης ή μια αναλαμπή στην εύθραυστη οικονομική κατάσταση της Ελλάδας;

Θερμό χειροκρότημα για τον Χρήστο Νικολόπουλο στον Κολινδρό

Την Κυριακή 4 Αυγούστου 2019 στο Ανοιχτό θέατρο Κολινδρού πραγματοποιήθηκε η μεγάλη συναυλία του Χρήστου Νικολόπουλου.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λιτοχώρου στο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Ε2-Κ12.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λιτοχώρου συμμετείχε με επιτυχία στο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Ε2-Κ12. Οι αγώνες διεξήχθησαν από τις 2 έως τις 4 Αυγούστου 2019, στις Σέρρες.

Ελληνική επαρχία. Αργοπεθαίνει από την αδιαφορία του κράτους. (1η δημοσίευση 3/8/18, φυσικά δεν άλλαξε τίποτα από τότε..)

Ένα συνεχιζόμενο «έγκλημα» κατά των χωριών και των κατοίκων τους συντελείται εδώ και πολλές δεκαετίες από όλες τις κυβερνήσεις που διαχειρίστηκαν την τύχη της πατρίδας μας.

ΕΛ.Π..ΠΙ κυριακάτικη ποδηλατοβόλτα 4/8/2019 ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΠΑΡΑΛΙΑ - ΚΟΡΙΝΟΣ - ΑΛΥΚΕΣ ΚΙΤΡΟΥΣ

Οι Αλυκές Κίτρους βρίσκονται 25 χλμ. μακριά από την Κατερίνη. Σημαντική τουριστική τοποθεσία με μεγάλη επισκεψιμότητα τα τελευταία χρόνια για αρκετούς λόγους.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ Ν.Ο. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ» ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ

Η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης υλοποιεί για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά με μεγάλη επιτυχία το δίμηνο (Ιούλιος-Αύγουστος) πρόγραμμα «Γνωρίζω τη θάλασσα και παίζω».

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πιερίας συμμετέχοντας και φέτος στον εορτασμό της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, που διοργανώνεται από τη Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις της:

Ανακοίνωση για την Αφρικανική Πανώλη των Χοίρων.


Ανακοίνωση για την Αφρικανική Πανώλη των Χοίρων και υποχρεωτική απογραφή όλων των χοιροτροφικών εκμεταλλεύσεων (εντατικής, εκτατικής, οικόσιτης εκτροφής) έως τις 30/08/2019.

"ΠΥΔΝΕΙΑ 2019" Στο Βυζαντινό Κάστρο της Αρχαίας Πύδνας στο Μακρύγιαλο Πιερίας.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανίων και στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


48ο Φεστιβάλ Ολύμπου - Κινηματογράφος «Ο ΠΡΟΞΕΝΗΤΗΣ»

Μία ακόμα κινηματογραφική ταινία παραγωγής της τιμώμενης χώρας του 48ου Φεστιβάλ Ολύμπου, του Ισραήλ, προβάλλεται την Τρίτη 6 Αυγούστου 2019, στις 9 το βράδυ, στο ανοικτό θέατρο του Δημοτικού πάρκου Κατερίνης.

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος ενόψει της Εορτής Μεταμορφώσεως Σωτήρος


Πού πήγαν τα παιδιά στην Ελλάδα;

Tης Έφης Μπάσδρα*

Την αναστολή λειτουργίας 31 δημοτικών σχολείων και 69 νηπιαγωγείων, για το σχολικό έτος 2019-2020, στην Κεντρική Μακεδονία, λόγω έλλειψης μαθητών...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

25 - Ο Κουάνγκγου γίνεται αυτοκράτορας, αποκαθιστώντας τη δυναστεία Χαν μετά την κατάρρευση της βραχύβιας δυναστείας Σιν.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΕΥΣΙΓΝΙΟΣ
ΝΟΝΝΑ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 5 Αυγούστου 2019