Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ "ΟΛΥΜΠΟΣ"

Σύμφωνα με το άρθρο 12 του καταστατικού του Συλλόγου και μη απαρτίας των μελών στις εργασίες της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης, που έγινε την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 καλείστε να παραβρεθείτε την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 και ώρα 6:00 το απόγευμα στο γραφείο του συλλόγου με έδρα την Κατερίνη επί της οδού Κρέσνας 36.

Ε.Φ.Ε.Τ. - Ενημέρωση σχετικά με ανάκληση πάστας Ταντούρι


Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με τη διακίνηση πάστας Ταντούρι, η οποία μπορεί να περιέχει ξένο σώμα (κομμάτια γυαλιού).

Θριάμβευσαν οι παλαιστές και οι παλαίστριες του Αρχελάου Κατερίνης.

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης Παίδων-Κορασίδων που έγινε στις Σέρρες στις 16/17 Μαρτίου 2019 οι παίδες παλαιστές του Αρχέλαου Κατερίνης καταφέρανε με συμμετοχή 7 μόνο παλαιστών να κατακτήσουν την 1η θέση και το Πανελλήνιο Κύπελλο, ύστερα από συναρπαστικούς αγώνες.

Μια φιλική πόλη για όλους.

Πριν από δέκα χρόνια και ενώ ήταν ακόμα φοιτητής στο πολυτεχνείο, ο Μίκης Σταματίδης ήταν το θύμα ενός σοβαρού τροχαίου ατυχήματος. Το γεγονός αυτό είχε ως συνέπεια την αναπηρία, η οποία καθήλωσε τον Μίκη σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Δ/ΝΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 74 ΕΤΩΝ

Από την Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις οδικής συμπεριφοράς για την ανανέωση αδειών οδήγησης των οδηγών άνω των 74 ετών πραγματοποιούνται κανονικά από 19 Μαρτίου 2019.

Παρατείνεται έως τις 31 Μαρτίου λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης του κοινού, η κορυφαία έκθεση ζωγραφικής «Από τον Παρθένη στο Μόραλη» στο αρχοντικό – πρώην οικία Τσαλόπουλου

Παρατείνεται έως τις 31 Μαρτίου 2019, λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης του κοινού, η έκθεση «Από τον Παρθένη στο Μόραλη», που παρουσιάζεται στο αρχοντικό – πρώην οικία Τσαλόπουλου.

Προς την Αυτού Θειοτάτη Παναγιότητα, Αρχιεπίσκοπο Κωνσταντινουπόλεως, Νέας Ρώμης και Οικουμενικό Πατριάρχη, κύριο κύριο Βαρθολομαίο

Μαρτίου 16, 2019 - 
Παναγιότατε, Πάτερ και Δέσποτα,

Για μια ακόμη φορά εμείς οι Μακεδόνες προσφεύγουμε σε Εσάς και επικαλούμαστε την βοήθειά Σας σχετικά με το μέγιστο ζήτημα που παρουσιάστηκε μετά το πρόβλημα της κλοπής της ιστορίας, της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και της μοναδικής μακεδονικής ταυτότητάς μας από τους βόρειους γείτονές μας.

Ο ΣΕΠΕ Πιερίας πάει θέατρο

➤ Ο ΣΕΠΕ ΠΑΕΙ ΘΕΑΤΡΟ 22-3-2019.

Το «Τίμημα» ήταν από τα αγαπημένα έργα του Άρθουρ Μίλλερ. Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά έργα του συγγραφέα, µε αυτοβιογραφικά στοιχεία, γραµµένο το 1967.

Ένας άνθρωπος της προσφοράς και του εθελοντισμού σήμερα στην "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ".

Σήμερα στις 6:00 το απόγευμα στην εκπομπή "Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 FM με τον Μιχάλη Κανταρτζή, προσκεκλημένος είναι ο Γιώργος Τσαχουρίδης.

Σεμινάριο Α΄ Βοηθειών από τον Ποσειδών Κολύμβηση και από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κατερίνης

Με επιτυχία διεξήχθη το σεμινάριο πρώτων βοηθειών στον χώρο του Δημοτικού κολυμβητηρίου Κατερίνης στο οποίο δίδαξε ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Αρχηγός του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών διασωστών & ναυαγοσωστών Κατερίνης κ. Κατιρτζής Δημήτριος.


"Ο Σταυρός του Χριστού και οι επιπτώσεις στη ζωή μας."

Ομιλία Αρχιμανδρίτη π. Μάξιμου Κυρίτση την Τρίτη 19 Μαρτίου στην αίθουσα της  "Κυριακής"

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1279 – Η νίκη των Μογγόλων στη ναυμαχία του Γιαμέν τερματίζει τη δυναστεία των Σονγκ στην Κίνα.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ
➤ ΔΑΡΕΙΑ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 19 Μαρτίου 2019