Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

2η Έκθεση Μαθητικής Φωτογραφίας 2017/18

Η Φωτογραφική ομάδα Κατερίνης, του Συλλόγου Εικαστικών Καλλιτεχνών Πιερίας, εκθέτει τους σπουδαστές της. Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με επιτυχία, τη χρονική περίοδο 2017/18.

Η γιορτή του Αγίου Τρύφωνα προστάτη των αμπελουργών, στο Αιγίνιο.

Αναβίωσε και φέτος 1 Φλεβάρη 2019 ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Αιγινίου «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ» την παραδοσιακή εθιμική γιορτή του Αγίου Τρύφωνα προστάτη των αμπελουργών, στο προαύλιο χώρο του Αγίου Ανδρέα.

Κάλεσμα σε νέα συγκέντρωση-πορεία για την Μακεδονία στην Κατερίνη. (Σάββατο 2-2-2019)

Καταγγελία για την Τραινοσέ


Σήμερα Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019 στις 3:40 μ.μ. στον σταθμό της Κατερίνης το δρομολόγιο του Προαστιακού από Λάρισα για Θεσσαλονίκη ενώ σταμάτησε κανονικά, μια μητέρα με μικρά παιδιά...

Προς υποψήφιους Δημάρχους και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Διαβάστε αυτό, αξίζει τον χρόνο σας...


Τον απλό κόσμο δεν τον ενδιαφέρει ούτε τι συμμαχίες θα κάνετε ούτε ποιος υποψήφιος πήγε σε πανηγύρι ή κοπή πίτας.Τον κόσμο δεν τον νοιάζει και δεν τον ενδιαφέρει οι εκατοντάδες φωτογραφίες που βγαίνετε!

Πρόγραμμα ΑΚΣΙΑ: 1,8 εκατ. ευρώ σε Δήμους για την εξόφληση υποχρεώσεων - 57.027,94 ευρώ στον Δήμο Κατερίνης

Το υπουργείο Εσωτερικών ανταποκρινόμενο σε αιτήματα που υπέβαλαν οι κάτωθι δήμοι της χώρας, ενέκρινε επιχορήγηση συνολικού ποσού 1.834.940,24 ευρώ, αποκλειστικά και μόνο για την εξόφληση υποχρεώσεών τους που προέρχονται από δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής που έχουν καταστεί τελεσίδικες έως 19/7/2018 και αφορούν σε αξιώσεις από προμήθειες αγαθών ή παροχή υπηρεσιών ή εκτέλεση έργων.

Την 4η θέση ανάμεσα σε 280 εργαστήρια κατέλαβε το Βιοχημικό Εργαστήριο του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης - Ακρίβεια και αξιοπιστία με οργανωμένη και υπεύθυνη εργασία.

Την 4η θέση ανάμεσα σε 280 εργαστήρια κατέλαβε το Βιοχημικό Εργαστήριο του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, στον εξωτερικό ποιοτικό έλεγχο του ΕΣΕΑΠ (Διεργαστηριακό Σχήμα Ελέγχου Ικανότητας Διαγνωστικών Εργαστηρίων) για το 2018.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ - ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ Η ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Η συλλογή δηλώσεων βρίσκεται σε εξέλιξη σε όλη χώρα. Για τη διευκόλυνση των πολιτών, από τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019, τίθεται σε λειτουργία η νέα εφαρμογή για την υποβολή ηλεκτρονικής δήλωσης, η οποία είναι φιλική, εύχρηστη και πλήρως λειτουργική.

Ανακοίνωση από το Τμήμα Κτηνιατρικής Πιερίας για την ΠΑΡΑΤΑΣΗ του Προγράμματος Ενεργητικής Επιτήρησης της Λύσσας εως και 31/03/2019


Από το Τμήμα Κτηνιατρικής Πιερίας ανακοινώνεται οτι έχει ολοκληρωθεί το φθινοπωρινό πρόγραμμα εμβολιασμού των κόκκινων αλεπούδων κατά της λύσσας για το έτος 2018 με ρίψεις από αέρος εμβολιακών δολωμάτων σε 24 Περιφερειακές Ενότητες (Π.Ε.) της χώρας.

Χορός Μουσικού Σχολείου

Ο Σύλλογος Γονέων και το 15μελές μαθητικό συμβούλιο του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης πραγματοποιούν τον ετήσιο χορό του σχολείου αύριο Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου, ώρα 19:00 στην Πιερίδα Παλλάς στο 1ο χιλ. Κατερίνης - Ν. Κεραμιδίου.

Παράθεση γεύματος από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μακρυγιάλου στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Μακρυγιάλου.

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του Γυμνασίου Μακρυγιάλου ευχαριστούμε θερμά τον Ιερέα του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Μακρυγιάλου, πατέρα Γεώργιο Μιάουρα για την πατρική του αγάπη προς το σχολείο μας και για την πρωτοβουλία του να παραθέσει γεύμα στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου σε παραδοσιακή ταβέρνα στην παραλία του Μακρυγιάλου.

Για τη γλώσσα της Θράκης


Παναγιώτης Γ. Αλεκάκης, Δρ Ιστορικού – Αρχαιολογικού Τμήματος ΑΠΘ
- Πολύς λόγος γίνεται το τελευταίο διάστημα στους κόλπους της κοινωνίας μας γύρω από το προφορικό ιδίωμα, την ντοπιολαλιά ορισμένων κατοίκων και περιοχών της Μακεδονίας μας.

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ - ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΙΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Τη Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019 στα πλαίσια της γιορτής των Τριών Ιεραρχών, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας σε συνδιοργάνωση με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Πιερίας...

Ευχές και ευχαριστίες 2ου ΓΕΛ Κατερίνης

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης ευχόμαστε ολόψυχα στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων - Κηδεμόνων του Λυκείου μας να έχετε μια θητεία δημιουργική και χρήσιμη για όλα τα μέλη της σχολικής μας μονάδας.

Συντηρήσεις – επισκευές στο 12/Θ ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας

Η δημιουργία σύγχρονων και ποιοτικών συνθηκών στην εκπαιδευτική διαδικασία, που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της σχολικής κοινότητας...

ΛΕΦΕΔ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΜΣ Αναγέννηση Νέου Ρύσιου – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος

Ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Νέου Ρύσιου την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στις 13:00, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Νέου Ρύσιου, σε αγώνα για τη 12η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΟΚ Ίκαροι Γιαννιτσών

Ο Πιερικός Αρχέλαος υποδέχεται τους Ίκαρους Γιαννιτσών, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 20:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για τη 17η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1327 - Ο έφηβος Εδουάρδος Γ΄ στέφεται βασιλιάς της Αγγλίας, αλλά η χώρα κυβερνάται από τη μητέρα του, Ισαβέλλα, και τον εραστή της, Ρογήρο Μόρτιμερ.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΤΡΥΦΩΝ
➤ ΦΙΛΙΚΗΤΑΤΗ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 1 Φεβρουαρίου 2019