Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Αυτοί κάνουν τα σχέδια τους, εμείς γιατί όχι;

Αυξήσεις σε όλα τα αγαθά που χρειάζεται ένα νοικοκυριό για να επιβιώσει, έχουμε το τελευταίο διάστημα με πρόσχημα την "ενεργειακή κρίση" και φυσικά τους... «κακούς» Ρώσους.

Σκέψεις για το «πάρκινγκ» του νέου ολοήμερου σχολείου...

«Μεταρρύθμιση» βάπτισε η κυβέρνηση και το Υπ. Παιδείας το νέο ολοήμερο σχολείο που θα έχει διάρκεια έως τις 5:30 το απόγευμα. Μέτρα «στήριξης» της οικογένειας το είπαν! Κάπου διαβάσαμε ότι είναι «σχέδιο» για την υπογεννητικότητα...

Ιερά Πανήγυρις Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Παλαιού Κεραμιδίου

Επί τη εορτή του εν χώναις Θαύματος του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, κατά την οποία πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός Ναός, θα πραγματοποιηθούν, την 5ην και 6ην Σεπτεμβρίου λατρευτικές εκδηλώσεις.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα το βράδυ έως και τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες...

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Με αφορμή ανυπόστατα δημοσιεύματα περί απαξίωσης, απρεπούς συμπεριφοράς και δικτατορικών αποφάσεων της διοίκησης της Εταιρείας Πιερικών Μελετών-Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης και ιδιαίτερα της προέδρου σε βάρος της χορωδίας του συλλόγου, παραθέτουμε την παρακάτω απάντηση για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο.

Συλλήψεις για κλοπή στην Κατερίνη

Συνελήφθησαν χθες (3 Σεπτεμβρίου 2022) το βράδυ στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ...

Ο Απόστολος και το Ευαγγέλιο της Κυριακής 4-9-2022 (ΙΒ’ Ματθαίου) με απόδοση στη νεοελληνική

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Προς Κορινθίους Α΄ (ιε΄ 1 – 11)


Γνωρίζω ὑμῖν ἀδελφοί, τὸ εὐαγγέλιον ὃ εὐηγγελισάμην ὑμῖν, ὃ καὶ παρελάβετε, ἐν ᾧ καὶ ἑστήκατε, δι᾿ οὗ καὶ σῴζεσθε, τίνι λόγῳ εὐηγγελισάμην ὑμῖν εἰ κατέχετε, ἐκτὸς εἰ μὴ εἰκῆ ἐπιστεύσατε.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 4η Σεπτεμβρίου είναι η 247η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (248η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 118 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Καλός ο καιρός στο ξεκίνημα της ημέρας, βροχές αναμένονται προς το βράδυ.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Κυριακή σήμερα 4 Σεπτεμβρίου 2022