Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Δωρεάν εκδρομή στην Αγριά Βόλου για την πρεμιέρα με τον Θησέα.

O ΣΦΚ Πιερικός για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Αγριάς Βόλου με τον Θησέα την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 διαθέτει δωρεάν λεωφορείο για την μεταφορά των φιλάθλων του.

Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης - Δίπλα στον πολίτη.

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής εβδομάδας κινητικότητας, το τμήμα τροχαίας Κατερίνης λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, στη βραδινή πεζοπορία πολιτών σε κεντρικές οδούς της πόλεως.

Συνέβη πριν από λίγο στην Κατερίνη...


Κατερίνη 18/9/19 ώρα 6:30 το απόγευμα. Έχω πάει με το αυτοκίνητο να πάρω τα παιδιά μου από το κολυμβητήριο και στο γυρισμό, μπροστά από το τζαμί βλέπω πολλά αυτοκίνητα να είναι σταματημένα μπροστά μου.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από τα βόρεια, από αύριο Πέμπτη (19-09-2019) με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, καθώς και πτώση της θερμοκρασίας από βορρά προς νότο.

Σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας σε τακτική συνεδρίαση τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019


Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019, στις 12.00 το μεσημέρι...

Έκλεισε με επιτυχία η αυλαία των καλοκαιρινών εκδηλώσεων «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΕΙΛΙΝΑ »που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους

Με την πολύ αξιόλογη εκδήλωση «Ο αγωνιστής του 1821» έπεσε η αυλαία των φετινών ''Πολιτιστικών Δειλινών'' του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος «Ο Άγιος Φώτιος»...

Σύλληψη για κλοπή αυτοκινήτου

Συνελήφθη χθες (17 Σεπτεμβρίου 2019) το απόγευμα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύδνας - Κολινδρού, 43χρονη αλλοδαπή...

93η Εμποροπανήγυρη Αιγινίου -Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 πρόγραμμα μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων με ρυθμούς από τη Θράκη.

Σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 συνεχίζεται το πρόγραμμα των μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων μας με ρυθμούς από τη Θράκη.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ (ΣΔΕ) ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2019-2020

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Κατερίνης είναι δημόσιο σχολείο της Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και η φοίτηση είναι ΔΩΡΕΑΝ.

«100 χρόνια Λιμενικό Σώμα» Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων


Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία τιμούν το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή που φέτος συμπληρώνει 100 χρόνια ένδοξης ιστορίας και προσφοράς, με την έκδοση και κυκλοφορία, στις 16 Σεπτεμβρίου 2019, της Αναμνηστικής Σειράς Γραμματοσήμων «100 χρόνια Λιμενικό Σώμα».

Εκδρομή του ΟΠΠΑΠ στην Ανδριανούπολη

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου από το Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο

- Πολυεπίπεδη συνεργασία προ των πυλών με το Ίδρυμα Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος»
- Μετάβαση σήμερα στην Αθήνα για μια σειρά ζητημάτων που αφορούν το δήμο και τη ΔΕΥΑΚ

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

96 – Ο Νέρβας ανακηρύσσεται Ρωμαίος αυτοκράτορας μετά τη δολοφονία του Δομιτιανού.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΑΡΙΑΔΝΗ
ΕΥΜΕΝΙΟΣ
ΡΩΜΥΛΟΣ
ΚΑΣΤΩΡ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 18 Σεπτεμβρίου 2019.