Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

45ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ Μοναδική συναυλία με Γιώργο Νταλάρα να τραγουδά Σταύρο Κουγιουμτζή

Μια από τις ωραιότερες «στιγμές» του έζησε το βράδυ του Σαββάτου το 45ο Φεστιβάλ Ολύμπου και όσοι βρέθηκαν στο αρχαίο θέατρο Δίου, στη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα.

Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" σας ταξιδεύει στο Κεφαλόβρυσο (Νομός Λάρισας, Δήμος Ελασσόνας). Υπέροχες φωτογραφίες από την λίμνη του χωριού.

Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" σας ταξιδεύει στο Κεφαλόβρυσο (Νομός Λάρισας, Δήμος Ελλασόνας). Υπέροχες φωτογραφίες από την λίμνη του χωριού.
Βρεθήκαμε στην ειδυλλιακή λίμνη στη θέση Μάτι (όπου μπορεί κάποιος να επιδοθεί και στο ψάρεμα κεφαλόπουλων και πέστροφας) και σας μεταφέρουμε τις ωραίες εικόνες που καταγράψαμε.
Την λίμνη την επιλέγουν οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και γειτονικών χωριών για μικρές εκδρομές και βόλτες δίπλα στα νερά της τα Σαββατοκύριακα και χαλάρωμα από την καθημερινότητα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Πιερίας για την απώλεια της Αναστασίας Γεροφωκά


Η Γραμματεία Εκπαιδευτικών Πιερίας του Π.Α.ΜΕ. εκφράζει τον πόνο και τη βαθιά της θλίψη για την πρόωρη και αδόκητη απώλεια της συναδέλφου Αναστασίας Γεροφωκά.

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΤΕΦΑΝΙ...


Στη μνήμη της Αναστασίας Γεροφωκά, αντί για στεφάνι, όσοι θέλουν μπορούν να καταθέσουν το αντίστοιχο ποσό στη "Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης" (ΤΗΛ. 6937111270--6944363077) της οποίας ήταν μέλος και συμμετείχε στις δράσεις της.

Η οικογένεια της

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Ανακοίνωση απόκτησης Διονύση Μιχαηλίδη


Ο Πιερικός ανακοινώνει την απόκτηση του Κατερινιώτη ποδοσφαιριστή Διονύση Μιχαηλίδη που επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια.

Σαν σήμερα γεννιέται ο Γεώργιος Κονδύλης. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ-Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ. (Του ΣΧΗ Ε.Α. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΡΔΑΚΑ.)


         Γεννήθηκε στον Προυσό της Ευρυτανίας το 1879. Ήταν το τέταρτο παιδί από τα έξι του Θεμιστοκλή και της Καλλιόπης Κονδύλη. Ατίθασος από μικρό παιδί δεν κατόρθωσε να τελειώσει τις γυμνασιακές του σπουδές τις οποίες διέκοψε το 1894 σε ηλικία 15 ετών γιατί οι επιδόσεις του δεν ήταν καλές. Εν αγνοία των γονιών του το 1896 μεταβαίνει ως εθελοντής στην Κρήτη και επιστρέφοντας κατατάσσεται ως εθελοντής στους Ευζώνους το 1897. Το 1898, 1899 και 1903 προάγεται σε Δεκανέα , Λοχία και Επιλοχία αντίστοιχα.

ΤΟ ΛΕΙΨΑΝΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΓΕΧΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΤΟ ΛΕΙΨΑΝΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΓΕΧΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΤΟ ΛΕΙΨΑΝΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΓΕΧΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος μετέφερε το λείψανο του Αγίου Λουκά του ιατρού στην Κατασκήνωση της ΓΕΧΑ Κατερίνης, που λειτουργεί στη Βροντού Πιερίας.

Συλλυπητήριο μήνυμα από την Λαϊκή Ενότητα Πιερίας


Η Λαϊκή Ενότητα Πιερίας εκφράζει την θλίψη της για τον αδόκητο θάνατο της Αναστασίας Γεροφωκά και τα θερμά της συλλυπητήρια στο Ν. Σαλπιστή, στους συγγενείς και τους συντρόφους της στο ΚΚΕ. Η μνήμη της να εμπνέει τους εργαζόμενους, τη νεολαία, της γης τους κολασμένους στους αγώνες τους.

DANCE for a CAUSE

DANCE for a CAUSE

Το Almira Beach Bar σας καλεί την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016 μετά τις 20:00 σε ένα Beach Afternoon Party, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. DANCE for a CAUSE vol. 2 – Χορεύουμε για ένα σκοπό. Ελάτε να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι, προσφέροντας στον Εθελοντισμό.

ΕΦΥΓΕ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΕΡΟΦΩΚΑ


Η Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης είναι συντετριμμένη από την απώλεια της Συναγωνίστριας Αναστασίας Γεροφωκά. Διακεκριμένη εκπαιδευτικός, βασικός συντελεστής του καλλιτεχνικού εργαστηρίου δημιουργίας και έκφρασης της Λαϊκής Επιτροπής.

Πυρκαγιά στο κέντρο της Κατερίνης πριν από λίγο. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ)

Πυρκαγιά στο κέντρο της Κατερίνης πριν από λίγο. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ)
Πυρκαγιά στο κέντρο της Κατερίνης πριν από λίγο. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ)

Αναστάτωση ξανά στο κέντρο της Κατερίνης από πυρκαγιά που ξέσπασε πριν από λίγο στα κοτόπουλα Καλαϊτζή ξανά, μέσα σε σχετικά λίγο χρονικό διάστημα από την προηγούμενη.
Ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας με τρία οχήματα κατάφερε να την σβήσει και να επανέρθει η ηρεμία στην περιοχή, ενώ αστυνομική δύναμη είχε αποκλείσει την γύρω περιοχή.

Δείτε τις φωτογραφίες της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" από την πυρκαγιά που αναστάτωσε τους κατοίκους του κέντρου της Κατερίνης.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Κυριακή σήμερα 14 Αυγούστου 2016