Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ : Πιερικός-Άρης Παλαιοχωρίου 0-3 2ος όμιλος Γ' εθνική - Του Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)

Ψηφίσματα της ΕΛΜΕ Πιερίας.

Θέμα: "Διαμαρτυρία για τους Καθηγητές Φ.Α" 

Η τελευταία κίνηση του Υπουργείου, σχετικά με την τοποθέτηση σε θέσεις Προϊσταμένων στη Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής, δύο εκπαιδευτικών άλλων ειδικοτήτων (ΠΕ 70 & ΠΕ 05), πραγματικά ξεπέρασε κάθε φαντασία και βρήκε απροετοίμαστους ακόμη και τους πιο υποψιασμένους για ανατροπές, Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής. 

2η θέση για το 1ο Γυμνάσιο Κατερίνης στον 8ο διαγωνισμό Γλώσσας και Ορθογραφίας Γυμνασίων Ν. Πιερίας - Συγχαρητήριο

Η Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Κατερίνης Σοφία Σκούμπα - Πατσαρίκα, ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου συγχαίρουν θερμά την ομάδα του σχολείου η οποία στο διαγωνισμό Γλώσσας και Ορθογραφίας «Χρίστος Τσολάκης» που πραγματοποιήθηκε στις 14/3/2018 στο 6ο Γυμνάσιο Κατερίνης κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Λαμπρή υποδοχή της εικόνας της Παναγίας Εγκυμονούσας στην Κατερίνη

Με ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια ο Ιερός Κλήρος και ο ευσεβής λαός της Πιερίας υποδέχθηκαν την Παρασκευή 16 Μαρτίου την ιερά εικόνα της Παναγίας Εγκυμονούσας, προστάτιδας των ατέκνων ζευγαριών και των εγκύων γυναικών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Σε λίγες ημέρες ο ελληνισμός θα γιορτάσει την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου του 1821. Την ημέρα αυτή όλοι ανατρέχουμε στο παρελθόν για να αποτίσουμε φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στους ηρωικούς προγόνους μας, οι οποίοι μέσα από τα δεσμά της σκλαβιάς διατήρησαν άσβεστη, δια μέσου των αιώνων, με τον αγώνα τους, τη φλόγα του Έθνους.

12ΩΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ

Εξαιτίας του περιορισμένου αριθμού ατόμων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα "Πρώτες Βοήθειες για Πολίτες" (μέγιστος αριθμός τα 20 άτομα), πολλοί δεν είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν το σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 17 και 18 Μαρτίου 2018.

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών - Ακόμη μια φορά για τον κυβερνητικό συνδικαλισμό της ΕΛΜΕ Πιερίας

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες - Την ώρα που η κυβέρνηση επιχειρεί δια πυρός και σιδήρου να περάσει όλα τα αντιλαϊκά μέτρα περιλαμβανομένων και εκείνων που αφορούν την εκπαίδευση...

Π.Παλιού Κεραμιδίου-Νέος Παμβριακός 5-1 24η Β΄ ΕΠΣ Πιερίας - Του Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)

Ο Διευθυντής που άκουγε τα παιδιά (O Συνήγορος του παιδιού για την απώλεια του Δημήτρη Κυριακού)

Αγαπημένε Δημήτρη,

Όταν στις 19 Φλεβάρη μου έφτασαν τα νέα της αναχώρησής σου για το μεγάλο ταξίδι, μετά το πρώτο σοκ, και καθώς δεν μου ήταν εύκολο να βρεθώ κοντά στους δικούς σου ανθρώπους στον τελευταίο αποχαιρετισμό, σου έδωσα μέσα μου μια υπόσχεση.

18η ημέρα αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στα χέρια των Τούρκων. Πότε επιτέλους θα αντιδράσει η Ελληνική κυβέρνηση;

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Κυριακή σήμερα 18 Μαρτίου 2018