Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Αύριο στην Κατερίνη η παρουσίαση του προγράμματος του Συνδυασμού ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Την Κυριακή, 19 Μαΐου και στις 18.00 η ώρα το απόγευμα, στο ξενοδοχείο LIDO στην Κατερίνη, θα γίνει η παρουσίαση του προγράμματος του Συνδυασμού ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...

40 Χρόνια αθλητικής διαδρομής και διακρίσεων για το τμήμα πάλης του Αρχέλαου Κατερίνης.

40 Χρόνια αθλητικής διαδρομής και διακρίσεων για το τμήμα πάλης του Αρχέλαου Κατερίνης. Ο δήμος Κατερίνης τίμησε παράγοντες αθλητές και προπονητές του ιστορικού συλλόγου.

Το ΕΝΕΕΓΥΛ Κατερινης «Ανακαλύπτει το αρχαίο Δίον»

Tο αρχαίο Δίον, επισκέφτηκε μία ομάδα μαθητών του Eνιαίου Eιδικού Eπαγγελματικού Γυμνασίου & Λυκείου Κατερίνης, την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019...

Εκδηλώσεις από την Σχολή ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ Κατερίνης. (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρουσίαση των δυνατοτήτων και του έργου που γίνεται στην Σχολή ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ Κατερίνης, πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί στην πλατεία Ελευθερίας. Δείτε το βίντεο:

Η ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 19-5-2019 ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.


Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό στην Ημαθία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

ΜΗΝΥΜΑ του βουλευτή Πιερίας Χάρη Τζαμακλή για τη Γενοκτονία των Ποντίων (Γενοκτονία των Ποντίων, εθνικισμός και ναζισμός)

Η αναγκαιότητα της διατήρησης της ιστορικής μνήμης, της αποκατάστασης της ιστορικής αλήθειας και της αποδοχής του αιτήματος για αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων Ποντίων (353.000 νεκροί και εκατοντάδες χιλιάδες εκδιωγμένοι) από όλες τις χώρες – και της Τουρκίας - είναι επίκαιρη ακόμη περισσότερο με τη συμπλήρωση των 100 χρόνων.

Η ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

 ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ
Στην Κατερίνη βρέθηκε πριν από λίγο η υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ, ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ και μίλησε στην κάμερα της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ":

Ευαγγελόπουλος Ναούμ (Μάκης). Πώς ψηφίζουμε στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές στις 26 Μαΐου 2019; Οδηγός εκλογών.

Πώς ψηφίζουμε στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές στις 26 Μαΐου 2019;  Οδηγός εκλογών. Οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές θα διενεργηθούν ταυτόχρονα την Κυριακή 26 Μαΐου 2019. Ας δούμε τη διαδικασία ψηφοφορίας:

"Αθήνα πόλη και πρωτεύουσα" - Πρόσκληση

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ν.Ε και τα μέλη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Πιερίας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην σ. Βαίτσα Κάργα και την οικογένεια της για το θάνατο του συζύγου και συντρόφου μας Βασίλη Κάργα.

2ο Συναπάντημα Πολιτισμού… Ένα οδοιπορικό στο χθες που ξυπνάει τις μνήμες και στο σήμερα που χτίζει το μέλλον.

«Γεύση» από Eλλάδα στο 2ο Συναπάντημα Πολιτισμού που θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και του Δήμου Κατερίνης.

Το σημείο μηδέν…

Tης Έφης Μπάσδρα

Καθώς βγαίναμε προχθές βράδυ από μία εκδήλωση κάπου κοντά στη Βουκουρεστίου, πέσαμε επάνω στην πορεία «συμπαράστασης» στον serial killer Κουφοντίνα.

Παναγιώτα Γερασιμοπούλου - Κρίτος : "Να πάμε την πόλη μας ακόμη ψηλότερα."

"Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές συμμετέχω στην προσπάθεια του υποψήφιου Δημάρχου Σάββα Χιονίδη με στόχο να πάμε το δήμο πιο μακρυά.

Νωρίτερα οι συντάξεις του Ιουνίου από τον ΕΦΚΑ. (Λόγω εκλογών...)

Η Διοίκηση του ΕΦΚΑ ανακοινώνει ότι για την οικονομική διευκόλυνση των συνταξιούχων, οι συντάξεις του μηνός Ιουνίου θα καταβληθούν στους συνταξιούχους...

Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεώργιος: Οι "συμφωνίες" όταν δεν έχουν την αποδοχή του λαού είναι άκυρες. (ΒΙΝΤΕΟ)

Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεώργιος: Οι "συμφωνίες" όταν δεν έχουν την αποδοχή του λαού είναι άκυρες. Εμείς ποτέ δεν συμφωνήσαμε για αυτά που συμφώνησαν οι πολιτικοί. Η Μακεδονία είναι μία και ελληνική.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

332 - Ο Κωνσταντίνος Α΄ ανακοινώνει τη δωρεάν διανομή σιτηρών στους πολίτες της Κωνσταντινούπολης.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΓΑΛΑΚΤΙΑ
ΙΟΥΛΙΑ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 18 Μαΐου 2019