Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

15-2-2021 Ώρα 20.00 Οδικά σημεία που χρειάζονται αλυσίδες - Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από την ΕΜΥ

Το εν ισχύ Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων με Α.Α.3 που εκδόθηκε την Πέμπτη (11-02-2021), επικαιροποιείται σήμερα Δευτέρα (15-02-2021) ως ακολούθως:

Αργά ή γρήγορα θα έχουμε εκλογές, διαβάστε για να μην λέτε ότι δεν ξέρατε...

Είναι... εκπληκτικά αυτά που διαβάζουμε στο σχέδιο των προγραμματικών θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ και θέλουμε να τα μοιραστούμε και με εσάς.

Eνημέρωση πολιτών για τη γρίπη των πτηνών

Ανακοίνωση Διεύθυνσης Κτηνιατρικής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Ενημέρωση πολιτών (πτηνοτρόφων και κατόχων οικόσιτων πουλερικών, κυνηγών, φυλάκων θήρας, μελών περιβαλλοντικών οργανώσεων) για τη γρίπη των πτηνών.

15-2-2021 Ώρα 13.00 Οδικά σημεία που χρειάζονται αλυσίδες - Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Χιονισμένος ο γραφικός Κολινδρός Πιερίας (φωτογραφίες του Σάκη Χασαπέτη)

Κλειστά και αύριο Τρίτη όλα τα σχολεία στην Κεντρική Μακεδονία με απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021 τα σχολεία όλων των βαθμίδων σε όλη την Κεντρική Μακεδονία, με νέα απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗ

Με όραμα και σχέδιο για έναν καλύτερο Δήμο Κατερίνης που μας αξίζει, θέτοντας γερές βάσεις ώστε να μη χαθεί η ευκαιρία για την Κατερίνη και τους πολίτες της, ο συνδυασμός μας «Ανανέωση τώρα»...

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Κλειστοί θα παραμείνουν και την Τρίτη 16/02 οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί λόγω παγετού

Δεν θα λειτουργήσουν και αύριο Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021 οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Δίου-Ολύμπου, με απόφαση του Δημάρχου Βαγγέλη Γερολιόλιου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν.

Βλέπω, Ακούω, Σιωπαίνω!...

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος


Δεν τολμώ να υποθέσω με ποιόν τρόπο και πως καθένας από τους 3 επιφανείς τραγωδούς προγόνους μας, σε αλφαβητική σειρά ο Αισχύλος, ο Ευριπίδης και ο Σοφοκλής θα περιέγραφε με το δικό του τρόπο την τραγωδία που λέγεται πανδημία του covid-19 αυτήν που βασανίζει εδώ και ένα χρόνο ολάκερη την Ανθρωπότητα και μαζί και εμάς τους Έλληνες, τις Ελληνίδες και τα παιδιά μας.

Σε νέο χώρο το ΚΕΠ του Δήμου Κατερίνης

Στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 51 μεταφέρθηκε το ΚΕΠ του Δήμου Κατερίνης και λειτουργεί από σήμερα για τους πολίτες.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πιερίας για τον Covid-19

Η Πιερία βίωσε με οδυνηρό τρόπο το περασμένο Νοέμβριο και Δεκέμβριο τις επιπτώσεις του 2ου κύματος της πανδημίας COVID -19.

Δήμος Κατερίνης: Δεν θα λειτουργήσουν & αύριο Τρίτη οι Βρεφονηπιακοί - Παιδικοί σταθμοί & τα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ λόγω παγετού

Με απόφαση του Δημάρχου Κατερίνης, οι Βρεφονηπιακοί & Παιδικοί σταθμοί του ΟΠΠΑΠ & της ΔΗΚΕΔΗΚ του Δήμου Κατερίνης...

Συνεχίζονται τα «Φώτια 2021» της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους με διαδικτυακό σεμινάριο

Συνεχίζονται τα «Φώτια 2021» της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος με θέμα «Mατωμένα ράσα του ’21 στην Πιερία και την Ελλάδα» που φέτος είναι αφιερωμένα στον Εορτασμό 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

15-2-2021 Ώρα 10.00 Οδικά σημεία που χρειάζονται αλυσίδες - Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Πόσο καλά ξέρεις τους... καλλιτέχνες & αθλητές; Οι απαντήσεις στο 6ο τεστ γνώσεων

Μεγάλη η συμμετοχή σας, αρκετά τα email που μας στείλατε και πάμε να δούμε τις απαντήσεις:

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Δεν θα πραγματοποιηθεί αποκομιδή απορριμμάτων Δευτέρα & Τρίτη (15-16/02/2021) λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου ενημερώνει τους πολίτες ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η αποκομιδή των απορριμμάτων την Δευτέρα 15 και την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς τον κακό μας τον καιρό…

Μία ακόμη μεγάλη… «κακοκαιρία» τελείωσε, αλλά ας μην απογοητευόμαστε, θα βρεθεί κάτι άλλο για να μας «τρομοκρατούν».

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

706 - Ο Βυζαντινός αυτοκράτορας Ιουστινιανός Β´ εκτελεί δημοσίως τους προκατόχους του, Λεόντιο και Τιβέριο Γ΄, στον Ιππόδρομο της Κωνσταντινούπολης.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Βελτιώνεται ο καιρός σήμερα αλλά παραμένουν οι χαμηλές θερμοκρασίες.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 15 Φεβρουαρίου 2021