Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Στη Βάρνα η Γυναικών Εθνική Κ19

Η Εθνική Γυναικών Κ19 ολοκλήρωσε την προετοιμασία της επί ελληνικού εδάφους ενόψει του EURO Β’ κατηγορίας που θα διεξαχθεί στη Βάρνα της Βουλγαρίας από 13 έως 21 Ιουλίου.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη Κεντρική και τη Βόρεια Ελλάδα από τις πρώτες βραδινές ώρες του Σαββάτου έως και το μεσημέρι της Κυριακής με βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας, στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης – Περαίας και στην 67η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Αεροδρομίου

ΑΔΜΗΕ : ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Με ταχείς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για την αποκατάσταση των βλαβών στην Γραμμή Μεταφοράς Υψηλής Τάσης 150 kV Μουδανιών-Κασσανδρείας, ώστε να ομαλοποιηθεί πλήρως η ηλεκτροδότηση στο Δίκτυο Υψηλής Τάσης στην περιοχή Κασσανδρείας.

Σύλληψη στην Κατερίνη για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη χθες (11 Ιουλίου 2019) το απόγευμα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, 49χρονος ημεδαπός, διότι νωρίτερα μπήκε σε κατάστημα προσποιούμενος τον πελάτη...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ : ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

Το περιφερειακό τμήμα Φυσικοθεραπευτών Πιερίας και κατ' επέκτασιν το μεγαλύτερο μέρος των πιστοποιημένων μελών, έχει θέσει ως πρωτεύον στόχο την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας διαμέσου της απόλυτης εφαρμογής όλων των άρθρων του νομικού κώδικα που εσωκλείουν τα επαγγέλματα υγείας.

"Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω" - Κοινωνικό μήνυμα Αντιπυρικής Περιόδου 2019

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

927 - Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος Β΄ της Σκωτίας, ο Ίλντριντ Α΄ του Μπάμπουργκ και ο βασιλιάς Όουεν του Στραθκλάιντ αποδέχονται την επικυριαρχία του Έθελσταν της Αγγλίας, οδηγώντας σε επτά χρόνια ειρήνης στο βορρά.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΒΕΡΟΝΙΚΗ
ΠΑΪΣΙΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 12 Ιουλίου 2019