Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Ένα... γήπεδο στην Μακεδονία!


Εσύ μπορεί να πήγες να διαμαρτυρηθείς για την Μακεδονία, αλλά ο Πρωθυπουργός σου έταξε ένα... γήπεδο!

Δυναμική για μία ακόμη χρονιά, η συμμετοχή του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης στο συλλαλητήριο των εργαζομένων στη ΔΕΘ.


Να έχετε ένα όμορφο Σαββατόβραδο...


Να έχετε ένα όμορφο Σαββατόβραδο ευχήθηκε στο τέλος της ομιλίας του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Βελλίδειο στην Θεσσαλονίκη η παρουσιάστρια στους καλεσμένους.

Δείτε και εδώ ζωντανή εικόνα από το Συλλαλητήριο.

Χωρίς λόγο ρίψη χημικών τώρα στην Θεσσαλονίκη


Χημικά  που ο αέρας τα φέρνει ανάμεσα σε μικρά παιδιά και οικογένειες έχουμε αυτή τη στιγμή από τα ματ στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης μπροστά από το Δημαρχείο χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος...


Ανακοίνωση της ΚΟΒ Λιτοχώρου του ΚΚΕ για τον αδόκητο χαμό του Χρήστου Καπνιά

Η ΚΟΒ Λιτοχώρου του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον σ. Κωστή Καπνιά και τη Νίκη Τσιμούρα για τον αδόκητο θάνατο του πατέρα του και συζύγου της, Χρήστου Καπνιά.

ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ - Συλλυπητήρια

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του συναδέλφου Χρήστου Καπνιά καθώς και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Κάστρο του Πλαταμώνα - Ώρες λειτουργίας.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πιερίας σας ενημερώνει ότι από το Σάββατο 08-09-2018 το Κάστρο του Πλαταμώνα θα λειτουργεί καθημερινά από τις 09.00 π.μ. έως τις 16.00 μ.μ.

Πανεθνικό Συλλαλητήριο για την Μακεδονία - Θεσσαλονίκη σήμερα Σαββάτο 8 Σεπτεμβρίου!


ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΓΕΛ ΚΟΡΙΝΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ

Γίνεται γνωστό ότι στο σχολικό συγκρότημα του Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου Κορινού η τελετή του αγιασμού για το νέο σχολικό έτος θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 9 το πρωί.

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Καλείσθε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010, που θα γίνει στις 10 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.30 στο Δημαρχείο Κατερίνης...

"Η βάρδια" - Της Ευγενίας Κορτσάρη.

Πρωινό Δευτέρας, αρχές Σεπτεμβρίου, στην παραλία της Πλάκας Πιερίας όπου ήρθα για βάρδια εθελοντικής δασοπροστασίας παρατηρώντας τις ανατολικές πλαγιές του μυθικού Ολύμπου.

Εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος για τους νεοεισαχθέντες φοιτητές της Πιερίας

Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος θα τιμήσει τους επιτυχόντες μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας σε ειδική εόρτια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης.

Ο 23χρόνος άσος Ηλίας Κωτσιαρίδης στον Πιερικό!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του Ηλία Κωτσιαρίδη ! Ένας από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές του Νομού Πιερίας επιστρέφει στην Πιερία από την Λάρισα, στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας να πρωταγωνιστήσει. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός είναι δεδομένο ότι θα βοηθήσει στα μέγιστα τον Πιερικό για να πετύχει τον φετινό του στόχο, που είναι η άνοδος στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Στην Κατερίνη ξανά το "Ασημένιο Βέλος". "Δρακόντεια" τα μέτρα ασφαλείας από την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας. (ΦΩΤΟ)

Το τελευταίο του πέρασμα από την Κατερίνη έκανε πριν από λίγο το "Ασημένιο Βέλος" της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, γεμάτο με επισήμους και στελέχη της κυβέρνησης.


Η Σύναξη των Αγίων Θεοπατόρων στον Ι. Ναό Αγίας Άννης Κατερίνης

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σε περιοχή της Κοζάνης με τραγικό απολογισμό τον θάνατο τριών νέων παιδιών.

Χθες (07-09-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στο 2ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Κοζάνης - Κρόκου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος ημεδαπός με συνεπιβάτες τέσσερις ημεδαπούς, εκ των οποίων τρεις 17χρονοι και μια 16χρονη...

Φεστιβάλ ΚΝΕ στην Κατερίνη, Κυριακή 9/9 και Δευτέρα 10/9 στο πάρκο Κατερίνης

Η Τ.Ο. Πιερίας της ΚΝΕ καλεί κάθε νέο και νέα στη μεγάλη συνάντηση αγώνα της νεολαίας, στο Φεστιβάλ μας, που φέτος είναι αφιερωμένο στα 100 χρόνια ζωής και δράσης του ηρωικού ΚΚΕ και στα 50 χρόνια από την ίδρυση της ΚΝΕ.

Ηλεκτρονική εγγραφή επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι η εγγραφή των επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2018 στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί κατά το διάστημα από Δευτέρα 10 έως και Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018.

Ανακοίνωση για τη λειτουργία του Διιδρυματικού ΠΜΣ «Προηγμένες Τεχνολογίες Πληροφορικής και Υπηρεσίες» Ακαδημαϊκό έτος 2018-2019

Το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας και το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς συνδιοργανώνουν Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΦΕΚ 3439/17-8-2018) που θα λειτουργήσει στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά.

Παρουσίαση της ενημερωτικής εκστρατείας “LET’S ΠΑΠ: Κάντο για σένα” για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην 83η Δ.Ε.Θ.

Την ενημερωτική εκστρατεία “Let’s Pap: Κάντο για σένα” για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και του ιού HPV καθώς και τις κοινωνικές της δράσεις...

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ -ΔΗΜΤΟ ΝΔ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Τη δράση χαιρετίζει ο Γραμματέας Π.Ε. Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης με επιστολή του στον Πρόεδρο της Δημ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης Σπύρο Κουλκουδίνα.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1100 - Εκλέγεται ο Αντίπαπας Θευδέριχος.
1276 - Εκλέγεται ο Πάπας Ιωάννης ΚΑ΄.

Γιορτάζουν σήμερα:


Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 8 Σεπτεμβρίου 2018