Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος για τους νεοεισαχθέντες φοιτητές της Πιερίας

Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος θα τιμήσει τους επιτυχόντες μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας σε ειδική εόρτια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ευχαριστήρια δέηση από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο ενώπιον του ιερού λειψάνου και της εικόνας της Αγίας Αικατερίνης και στη συνέχεια δεξίωση προς τιμήν των νέων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τρόπος αυτός της επικοινωνίας του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχη κ. Γεωργίου με τους νέους και τις νέες της Πιερίας είναι ο πλέον κατάλληλος, αφού αποτελεί τον κατ’ εξοχήν τρόπο επικοινωνίας της Εκκλησίας με τους ανθρώπους, ο οποίος βασίζεται στην προσωπική συνάντηση και γνωριμία και αποσκοπεί στην ανάπτυξη μιας σχέσης.

Τέλος, γίνεται γνωστό ότι η τοπική Εκκλησία αθόρυβα, αλλά αποδοτικά, συμπαραστέκεται παντοιοτρόπως σε αρκετά παιδιά κατά το διάστημα των σπουδών τους.