Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ : ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ : "Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ" ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 19:00, ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Οι "Εκκλησιάζουσες" του Αριστοφάνη από την θεατρική ομάδα του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου

Οι "Εκκλησιάζουσες" του Αριστοφάνη θα παρουσιαστούν από τη νεοϊδρυθείσα θεατρική ομάδα του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου στις 8:30 το βράδυ.

ΣΦΚ Πιερικός - Δύο νέες μεταγραφές.

Ο ΣΦΚ Πιερικός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι με την ομάδα μας θα αγωνισθούν για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο...

Η Συν-Θέση συνεχίζει για 2η χρονιά τη δράση της και σε καλεί να συμμετάσχεις και εσύ!

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, Το Δίκτυο Ενεργοποίησης Νέων Κατερίνης διοργανώνει τη «ΣΥΝ-ΘΕΣΗ, την Προσομοίωση Δημοτικού Συμβουλίου» για την τοπική νεολαία.

ΕΝ.Ε.Ε.Γ.Λ. Κατερίνης: «Tι κάνει ένα ζάρι στη φύση»

Μαθητής + ζάρι + Άλογο = Δραστηριότητα Αναψυχής, προς θεού δεν θέλουμε τα παιδιά μας να μάθουν εξισώσεις στη φύση αλλά, μέσα από το παιχνίδι των αριθμών στη φύση να αποκτήσουν μία διαφορετική οπτική γωνία για τους αριθμούς.

Δικαίωμα νοσοκομειακής περίθαλψης στο ΝΝΑ για τα ανασφάλιστα παιδιά των αποστράτων του Λιμενικού Σώματος

Δικαίωμα νοσοκομειακής περίθαλψης στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών θα έχουν από δω και στο εξής τα ανασφάλιστα παιδιά των αποστράτων του Λιμενικού Σώματος.

Έτσι θα διδάσκεται η Ιστορία στα σχολεία μας ή μάλλον ΔΕΝ θα διδάσκεται...


Τις αλλαγές στο μάθημα της Ιστορίας στα σχολεία ανακοίνωσε ο Υπουργός Παιδείας στην συνάντηση του με την επιτροπή του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής πολιτικής:

Ανακοίνωση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής σχετικά με την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, όπως έχει καθιερωθεί η 10η Οκτωβρίου κάθε έτους:

785.551 ευρώ στον Δήμο Κατερίνης για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή

Συνδιαμορφώνοντας την Εθνική Στρατηγική για την Κλιματική Αλλαγή 785.551 ευρώ στον Δήμο Κατερίνης για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή - Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος LIFE IP (LIFE Integrated Project).

Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης στην Κατερίνη

Συνελήφθη χθες (8 Οκτωβρίου 2018) το μεσημέρι στην Κατερίνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 33χρονος ημεδαπός...

Παράταση των έκτακτων μέτρων για την αποσυμφόρηση των φυλακών.

Με χρονικό όριο την ψήφιση του Νέου Ποινικού Κώδικα και σημαντικές εξαιρέσεις προτείνεται νομοθετικά η παράταση των έκτακτων μέτρων για την αποσυμφόρηση των φυλακών του νόμου 4489/2017.

Συνάντηση αγροτών με βουλευτές για τις μειονεκτικές περιοχές - ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ

Με τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Μπέττυ Σκούφα και Στέργιο Καστόρη συναντήθηκαν αγρότες της Πιερίας για να συζητήσουν το θέμα που έχει προκύψει με τις μειονεκτικές περιοχές και την ευρωπαϊκή οδηγία...

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία


Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.) στην Πιερία...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - Η συμφωνία των Πρεσπών, τα Βαλκάνια και το μέλλον της Ελλάδας

Το κίνημα Άρδην και η δημοτική παράταξη Μένουμε Θεσσαλονίκη σας προσκαλούν την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018 στις 19:30 στην εκδήλωση: Η συμφωνία των Πρεσπών, τα Βαλκάνια και το μέλλον της Ελλάδας.

Ανοιχτή επιστολή της Greenpeace στον Πρωθυπουργό, για τις εξορύξεις υδρογονανθράκων

Στην επιστολή η Greenpeace τονίζει ότι ο κ. Πρωθυπουργός της χώρας έχει στα χέρια του μία μοναδική ευκαιρία: να αναλάβει πρωτοβουλία, σε συνεργασία με τον Αιγύπτιο και τον Κύπριο συνάδελφό του για την προστασία της Μεσογείου και των λαών της από τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.

ΕΠΣ Πιερίας – Συναντήσεις Προπονητών με την Τεχνική Επιτροπή & Κληρώσεις Πρωταθλήματος Υποδομής

Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου (ώρα 20:00), στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Πιερίας στη Νέα Έφεσο, θα γίνουν οι τελικές συναντήσεις των προπονητών – εκπροσώπων των Σωματείων καθώς επίσης και οι κληρώσεις ανά ηλικιακή κατηγορία, του πρωταθλήματος υποδομών.

Εργασίες συντήρησης επί της οδού Λαγκαδά από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας επί της οδού Λαγκαδά και του παραπλεύρου δικτύου αυτής...

Θα ηχήσουν οι σειρήνες σήμερα Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018.


Ανακοίνωση από το Αυτοτελές Τμήμα ΠΑΜ- ΠΣΕΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με την Άσκηση ΤΑΜΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ- 2018».

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

768 – Ο Καρλομάν Α΄ και ο Καρλομάγνος στέφονται βασιλείς των Φράγκων.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 9 Οκτωβρίου 2018.