Σάββατο, 17 Ιουλίου 2021

Το καλύτερον συστατικόν

Ένας έμπορος είχε δημοσιεύσει στις εφημερίδες, ότι ζητεί υπάλληλο. Παρουσιάσθηκαν πέντε νέοι. Τους δέχτηκε τον ένα μετά τον άλλον. Και πολύ γρήγορα διάλεξε από αυτούς τον ένα.

Νέο ατομικό ρεκόρ και 9η θέση για την Άννα Χατζηπουργάνη του Αρχέλαου Κατερίνης

Με νέο ατομικό ρεκόρ και την ένατη θέση στη γενική κατάταξη, έκλεισε τη συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου Κ20, το οποίο γίνεται στο Ταλίν της Εσθονίας, η αθλήτρια του Νίκου Μαντζόλη και του Αρχελάου Κατερίνης Άννα Χατζηπουργάνη.

Πιστοποίηση BLS από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας

Την Τρίτη στις 13 Ιουλίου 2021, στις εγκαταστάσεις της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας στο παλαιό Νοσοκομείο...

"ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΞΑΡΧΑΚΟ" από την Πολυτονική Ορχήστρα Κατερίνης

Δήμος Κατερίνης – Οργανισμός Πολιτισμού: "ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΞΑΡΧΑΚΟ" με την Πολυτονική Ορχήστρα Κατερίνης στο αμφιθέατρο του Πάρκου.

ΓΛΩ-ΣΣΟΔΕΤΕΣ. Είστε για έναν; (Το νεροβάρελο)

Οι γλωσσοδέτες αποτελούνται συνήθως από πλαστές και δύσκολες στην προφορά λέξεις και ζητείται από τους άλλους να τους απαγγείλουν γρήγορα και χωρίς λάθος.

Κρίση της πίστης στη Δημοκρατία

του Στέλιου Παπαθεμελή*


Στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές στη Γαλλία, δύο στους τρεις Γάλλους δεν προσήλθαν στις κάλπες, δηλ. αρνήθηκαν την ιδιότητα του πολίτη.

Σύσκεψη της ΚΟΒ ιδιωτικών υπαλλήλων Πιερίας

Τη Δευτέρα 19 Ιούλη, στις 7μμ, στο sport cafe Πασχάλης στην Κατερίνη, η ΚΟΒ Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πιερίας θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ. Θα μιλήσει στέλεχος του Κόμματος.

Μουσική πανδαισία στη συναυλία αλληλεγγύης του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης για την ενίσχυση των Συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κοινού στην εκδήλωση για την ενίσχυση των Καθημερινών Συσσιτίων «Άρτος ο Επιούσιος» της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος...

Αντιδημαρχία Καθαριότητας - Έκκληση για ορθή διαχείριση των απορριμμάτων

Η προστασία του περιβάλλοντος και η διατήρηση της καθαριότητας αποτελεί διαρκή μέριμνα της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας, αλλά για να επιτευχθεί σε μέγιστο βαθμό απαραίτητη είναι η συνεργασία των δημοτών.

Εορτή της Αγίας Μαρίνας της Μεγαλομάρτυρας σήμερα

Η Αγία Μαρίνα γεννήθηκε στην Αντιόχεια της Πισιδίας, στα χρόνια του αυτοκράτορα Κλαυδίου του Β', το 270 μ.Χ. Λίγες μέρες μετά τη γέννησή της, η μητέρα της πέθανε, και ο πατέρας της Αιδέσιος, που ήταν Ιερέας των ειδώλων, την ανέθεσε σε μια χριστιανή γυναίκα, από την οποία η Μαρίνα διδάχθηκε το Χριστό.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

H 17η Ιουλίου είναι η 198η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (199η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 167 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα 17/7/2021

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη (17/7/2021)

Αρκετή ζέστη και σήμερα στην πόλη της Κατερίνης.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία, Μακεδονία. Σάββατο σήμερα 17 Ιουλίου 2021


Δήμος της Ελλάδας κάνει Φεστιβάλ μόνο για... εμβολιασμένους

Άραγε ο Δήμος, δημοτικά τέλη χρεώνει μόνο στους εμβολιασμένους ή και στους ανεμβολίαστους;