Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Εδώ η Ένωση, εκεί η Ένωση, πού είναι η Ένωση Γονέων Κατερίνης;

Στην "συγκατοίκηση" στα γραφεία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Κατερίνης, προχώρησε ο Δήμος Κατερίνης εδώ και κάποιες ημέρες.

"Έφυγαν" οι πινακίδες από το μέγαρο Παπαγεωργίου στην Κατερίνη

Συνεχίζονται οι εργασίες απομάκρυνσης πινακίδων από το μέγαρο Παπαγεωργίου στην κεντρική πλατεία Κατερίνης.

Επεισόδιο στην πιάτσα ταξί στην Κατερίνη.

Επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην πιάτσα ταξί στην Ξηρομερίτου στην Κατερίνη. Οδηγός στάθμευσε το αυτοκίνητο του στις θέσεις που προβλέπονται για τα ταξί και δεν έφευγε με τίποτα...

Σύμπλευση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου με την Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων για το μάθημα των Θρησκευτικών


Συνήλθε χθες, Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου και σήμερα Τρίτη 1 Οκτωβρίου, η Διαρκής Ιερά Συνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος της 163ης Συνοδικής Περιόδου, υπό την προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Βρείτε τις διαφορές...


Πλατεία Δημαρχείου Κατερίνης...

Δεν πέταξαν ελληνικά μαχητικά στην παρέλαση στη Κύπρο.

Δεν πέταξαν τελικά  ελληνικά μαχητικά F16 στην παρέλαση στην Λευκωσία για την επέτειο ανεξαρτησίας της Κύπρου. Πέρσι τέτοια ημέρα είχαν πετάξει τρία μαχητικά (με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ!).

Προσωρινή αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης «ΠΡΕΣΤΟ Α.Β.Ε.Ε.» από τον ΕΦΕΤ


Στην προσωρινή αναστολή της λειτουργίας της εγκατάστασης παραγωγής προϊόντων ζύμης (πίτσες, τυρόπιτες, σφολιατοειδή, κλπ) και ειδών ζαχαροπλαστικής με βάση το γάλα, με έδρα στην περιοχή του Λαγκαδά, Μ.Ε. Θεσσαλονίκης προχώρησε ο Ε.Φ.Ε.Τ...

Αύριο στο Α΄ ΔΑΚ ο Αγιασμός των ακαδημιών του Πιερικού.

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ σας προσκαλεί την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 17.30 στις εγκαταστάσεις του Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης, όπου θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός των ακαδημιών του συλλόγου μας.

Την Κυριακή 06 Οκτωβρίου ο Αγιασμός στους "Σταυραετούς"

Σας προσκαλούμε στην καθιερωμένη τελετή του Αγιασμού, η οποία θα γίνει με αφορμή την έναρξη της πολιτιστικής περιόδου 2019-2020...

Κότες "ελευθέρας βοσκής" μόνο στο πάρκο Κατερίνης...

Παρά τα τελευταία ατυχή περιστατικά με θανάτους ζώων στο πάρκο Κατερίνης, αρκετά από αυτά συνεχίζουν να "βολτάρουν" ελεύθερα...

«Μαρμελάδα Ακτινίδιο με Πορτοκάλι & Φασκόμηλο» από τις Μούσες Πιερίων

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, και ώρα 11.30 π.μ. στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Πιερίας εντός της ΕΒΕΠ Πιερίας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία εκδήλωση με θέμα:

Προβολή ταινίας "Παύλος Μελάς" στην Πτολεμαΐδα.

Εντατικοποιεί τους ελέγχους η Τροχαία Κατερίνης για την πάταξη της παράνομης στάθμευσης.

Συνεχείς ελέγχους, κλήσεις και αφαιρέσεις πινακίδων από συνεργεία της Τροχαίας Κατερίνης και σήμερα στο κέντρο της πόλης για την πάταξη της παράνομης στάσης-στάθμευσης οχημάτων.

19ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΑΣΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ

Δήλωση Υπ.Περιβάλλοντος Κ.Χατζηδάκη για επίσπευση της έκδοσης Π.Δ. για τον Όλυμπο. ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΡΥΜΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2/10/2019.

Νέο σύστημα διακανονισμού οφειλών από την ΔΕΗ

Νέο σύστημα διακανονισμού οφειλών ισχύει από σήμερα για όσους χρωστούν στην ΔΕΗ. 2,7 δισ, ευρώ είναι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές σύμφωνα με την επιχείρηση.

Το Φιλοζωικό Σωματείο Κατερίνης «Ο ΑΡΓΟΣ» για τα ζώα του πάρκου.

Δυστυχώς το δυσάρεστο γεγονός με τα νεκρά ελάφια στο Πάρκο Κατερίνης, ύστερα από επίθεση αδέσποτων σκυλιών, επιβεβαιώνει όσα λέγαμε για τα μέτρα προστασίας των ζώων που «φιλοξενούνται» εκεί.

Το ΕΕΕΕΚ Κατερίνης στην παράσταση "Πλούτος" του Αριστοφάνη.

Τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου το σχολείο μας παρακολούθησε την μαθητική παράσταση "πλούτος" στο πλαίσιο της Διεθνούς Μαθητικής συνάντησης Αρχαίου Δράματος, Μουσικής και Αθλητισμού "Ολύμπια εν Δίω".

Θα ηχήσουν οι σειρήνες αύριο, δεν χρειάζεται να κλείσετε τα αυτιά σας...


Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 02 Οκτωβρίου 2019 κατά την Άσκηση ΤΑΑΣ/ΤΑΜΣ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ-19», θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, σε όλη την επικράτεια, όπως παρακάτω:

Ανοικτή Επιστολή της ΠΕΘ (Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων) προς την Υπουργό Παιδείας

Αξιότιμη κυρία Υπουργέ,

Μετά και τις τελευταίες σημαντικές εξελίξεις, τις σχετικές με το μάθημα των Θρησκευτικών (αποφάσεις 1749 & 1750/20-9-2019 του ΣτΕ) και μέχρι την εκ του σύνεγγυς συνάντησή μας άλλά...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

331 π.Χ. - Ο Αλέξανδρος ο Μέγας νικά τον Δαρείο Γ΄ της Περσίας στη μάχη των Γαυγαμήλων.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΑΝΑΝΙΑΣ
ΡΩΜΑΝΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 1 Οκτωβρίου 2019