Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

32 δασικές πυρκαγιές σε μια ημέρα...


Από τις 6:00 το πρωί της σημερινής ημέρας, έως και αυτή τη στιγμή, εκδηλώθηκαν 32 δασικές πυρκαγιές και συνολικά επιχείρησαν 317 πυροσβέστες, 137 οχήματα, 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, εθελοντές, και περιοδικά τα εναέρια μέσα.

Αφαίρεση του βραβείου "Γαλάζια Σημαία" από δεκαεπτά (17) ελληνικές ακτές (Μεταξύ αυτών, των Νέων Πόρων και του Παντελεήμονα)


Δεκαεπτά (17) ακτές βραβευμένες από το Διεθνές Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης «Γαλάζια Σημαία» αποσύρθηκαν από τον εθνικό και διεθνή κατάλογο του 2019 και έχασαν το βραβείο τους επειδή...

Ανακοίνωση από τα ΕΛΤΑ για παραπλανητικά ηλεκτρονικά μηνύματα


Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ανακοινώνουν ότι δε συμμετέχουν σε καμία προωθητική ενέργεια με δώρα προς τους καταναλωτές ούτε αποστέλλουν ηλεκτρονικά μηνύματα μέσω των οποίων προσφέρουν συσκευές κινητής τηλεφωνίας στους πελάτες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΕΖΟΝ 2019-2020

Ο ΣΦΚ Πιερικός θέλει να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους της Πιερίας για την εμπιστοσύνη και την στήριξη των προσπαθειών της νέας διοίκησης ώστε να επανέλθει ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ μας εκεί που πραγματικά αρμόζει, για την Ιστορία, το Όνομα και το Μέλλον του συλλόγου.

Ενημέρωση από τον ΕΦΕΤ σχετικά με μη κανονικό σετ αντικολλητικών σκευών.


Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, διενήργησε επίσημη δειγματοληψία...

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό στην Ημαθία (Μεταφορά τμημάτων ανεμογεννήτριας)


Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Εγνατίας Οδού στην Ημαθία...

Αντικαπνιστικός Νόμος: Διαβάστε που απαγορεύεται πλέον το κάπνισμα


Εγκύκλιο με θέμα την εφαρμογή της αντικαπνιστικής νομοθεσίας απέστειλε προς τις Περιφέρειες της χώρας και τους φορείς του Δημοσίου, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία


Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.) στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιεί πολιτική εκδήλωση την Τρίτη 30-7-2019 και ώρα 20.00 στην Κατερίνη, στο Πνευματικό Κέντρο "ΕΚΑΒΗ" (7ης Μεραρχίας 10) με θέμα:
"Αλλάζουμε, Δυναμώνουμε,Προχωράμε."

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Καλείστε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας, σε τακτική συνεδρίαση την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019 και ώρα 20:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, με θέματα ημερήσιας διάταξης ως ακολούθως:

Συλλήψεις για απόπειρα κλοπής στην Πιερία.

Συνελήφθησαν χθες (28 Ιουλίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, 2 ημεδαποί ηλικίας 55 και 53 ετών, ένας 31χρονος αλλοδαπός και ένας ανήλικος ημεδαπός...

Με... αερόστατο, θα φυλάμε τις θάλασσες μας.

Έναρξη δοκιμαστικής επιχειρησιακής εκμετάλλευσης δέσμιου αερόστατου θαλάσσιας επιτήρησης που διατέθηκε από τον Οργανισμό FRONTEX.

Συγχαρητήρια στους Διαιτητές, Βοηθούς Διαιτητές και Παρατηρητές που αξιολογήθηκαν


Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Πιερίας και η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας εκφράζουν τα συγχαρητήρια τους στους διαιτητές, βοηθούς διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που αξιολογήθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ...

Εγκαινιάστηκε ο νέος χώρος των Κέντρων Ημέρας του Ψυχιατρικού Τομέα του Γ. Νοσοκομείου Κατερίνης

Ο νέος χώρος των Κέντρων Ημέρας του Ψυχιατρικού Τομέα του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, «Οι 4 εποχές» και το «Το Σπίτι των Μουσών» εγκαινιάστηκε την περασμένη Παρασκευή...

Συνάντηση της καθ. Έφης Μπάσδρα με τον διάσημο βοτανολόγο Arne Strid.

Συνάντηση με τον διάσημο βοτανολόγο καθηγητή Arne Strid είχε η καθ. Εφη Μπάσδρα. Ο Arne Strid είναι από τους διασημότερους βοτανολόγους στον κόσμο, και έχει ασχοληθεί συστηματικά με την χλωρίδα του Ολύμπου.

Επιχείρηση διάσωσης ατόμου αυτή την ώρα στον Όλυμπο

Σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού ατόμου, ύστερα από πτώση του, στην περιοχή Λούκι Ολύμπου. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα.
Περισσότερα σε λίγο.

Σκουπίδια στην Λεπτοκαρυά...

Αναγνώστης μας έστειλε ξανά φωτογραφίες από την Λεπτοκαρυά την είσοδο του χωριού απέναντι από το παλιό s/m Carrefour (οδός Αλ. Σβώκου) και μας αναφέρει ότι δεν μαζεύονται...

Κλείνουν ξανά οι σήραγγες (τούνελ) των Τεμπών για τέσσερα βράδια.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Πλαταμώνα, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

238 - O Γορδιανός Γ΄ ανακηρύσσεται αυτοκράτορας της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας σε ηλικία 13 ετών.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΘΕΟΔΟΤΗ
ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 29 Ιουλίου 2019