Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Θετική η συμμετοχή των τριών αθλητριών στην προεπιλογή της Εθνικής Κορασίδων

Θετική ήταν η συμμετοχή των τριών αθλητριών των Πιερίδων Μουσών στην διαδικασία προεπιλογής για την Εθνική Ομάδα στην οποία κλήθηκαν από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
 

Θέση Γκόλνα στον Όλυμπο, με καταπληκτική θέα των ψηλών κορυφών και του φαραγγιού του Ενιπέα-Φώτο Γιάννης Γραμματικόπουλος


ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΣ Τιτάνες Δράμας 56-75

Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 56-75 από τους Τιτάνες Δράμας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για τη 19η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί οι εκλογές της Φιλοτελικής Ένωσης Πιερίας.

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί οι εκλογές της Φιλοτελικής Ένωσης Πιερίας. Η  Φιλοτελική Ένωση Πιερίας αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για την πόλη της Κατερίνης μιας που συλλέκτες όχι μόνο από τον νομό Πιερίας αλλά και από γειτονικούς νομούς πλαισιώνουν τις δράσεις και της εκδηλώσεις της.


ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΗΜΤΟ ΝΔ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Γενική απολογιστική Συνέλευση της Δημ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης. Σπύρος Κουλκουδίνας: Η μάχη θα δοθεί στις κάλπες! Στο προσκλητήριο νίκης της Ν.Δ. δηλώνουμε παρόντες, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης, γιατί μόνο ενωμένοι μπορούμε να βγούμε πραγματικά νικητές και «αυτοδύναμοι».

Αναγέννηση Σβορώνου-Πιερικός Ρυακίων 0-0 23η Β' Πιερίας (BINTEO)

Συμμετοχή Μορφωτικής Ένωσης Καταφυγιωτών στον παγκόσμιο διαγωνισμό ρομποτικής και καινοτομίας FLL 2017-18

Για τρίτη συνεχή χρονιά η Μορφωτική Ένωση Καταφυγιωτών συμμετέχει στον διεθνή διαγωνισμό ρομποτικής και καινοτομίας FLL (First Lego League) που διοργανώνεται στην Ελλάδα από την EDUACT. Φέτος, ο τελικός του πανελλήνιου διαγωνισμού διεξήχθη στο Βελίδιο Συνεδριακό κέντρο Θεσσαλονίκης στις 3 και 4 Μαρτίου.
 

Πεζόδρομος Παραλίας Κατερίνης - Ολυμπιακής Ακτής...

Αναγνώστης μας έστειλε φωτογραφία από τον πεζόδρομο ανάμεσα σε Παραλία Κατερίνης και Ολυμπιακή Ακτή με το ερώτημα-απορία... πότε θα αρχίσουν οι εργασίες αποκατάστασης μιας που πλησιάζει η τουριστική περίοδος.

38ος ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

38ος ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

11η ημέρα αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτών στα χέρια των Τούρκων. Πότε επιτέλους θα αντιδράσει η Ελληνική κυβέρνηση...

Γ΄ Κυριακή των Νηστειών - της Σταυροπροσκυνήσεως. Τι γιορτάζουμε σήμερα

Εορτάζεται 28 ημέρες πριν το Άγιο Πάσχα. Η άσκηση των αρετών δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πέρα από την προσωπική ισχυρή θέληση, είναι απαραίτητη και η αγιαστική δύναμη της Εκκλησίας μας. Έτσι οι άγιοι Πατέρες όρισαν, καταμεσής της αγίας Τεσσαρακοστής να προσκυνείται ο Τίμιος Σταυρός του Κυρίου, για να λαμβάνουμε οι πιστοί από αυτόν χάρη και δύναμη για να συνεχίσουμε με σθένος τον πνευματικό μας αγώνα.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Κυριακή σήμερα 11 Μαρτίου 2018