Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Εκπαιδευτική-Ενημερωτική επίσκεψη της Δ/νσης Δασών Πιερίας στο 8ο Νηπιαγωγείο Κατερίνης (Σταθμός), για το ΔΑΣΟΣ

Κλιμάκιο της Δ/νσης Δασών Πιερίας, αποτελούμενο από την την κ. Άννα Μπατσαρά-Δασοπόνο και Παιδαγωγό και τον κ. Ιωάννη Γραμματικόπουλο-Δασοφύλακα, πραγματοποίησαν στις 8-5-2018 εκπαιδευτική - επιμορφωτική επίσκεψη στο 8ο Νηπιαγωγείο Κατερίνης...

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Σ. ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ EL GRECO)

Συμμετοχή του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης στο πρόγραμμα Let’ s do it Greece

Το 2ο ΓΕΛ Κατερίνης με επικεφαλής την κ. Μπέση Σταματία συνεργάστηκε με ομάδα μαθητών και καθηγητών του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης στο πλαίσιο του προγράμματος Let’ s do it Greece και στην περιοχή, στην οποία έχουμε το λαχανόκηπό μας, φυτέψαμε αρωματικά και καλλωπιστικά φυτά...

Συνάντηση Υφυπουργού Παιδείας Μ. Τζούφη με εκπροσώπους Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων ΕΕΕΕΚ και βουλευτές Πιερίας

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της Υφυπουργού Παιδείας Μερόπης Τζούφη με εκπροσώπους Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ειδικών Εργαστηρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) από τους Νομούς Πιερίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας.

«Μελανόλευκη υποστήριξη και αγάπη»

Συνάντηση στο Αίγιο στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ είχε ο Βασίλης Τσακιρίδης με τον προπονητή και με ποδοσφαιριστές της «Μαύρης Θύελλας».

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Νέο ξεκίνημα

- Μίνι τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών στο πλαίσιο του τουρνουά του ΓΑΣ Σβορώνος
- Έναρξη εγγραφών Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Γυναικών

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ “ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΙΣΤΗ” ΣΥΝ.Π.Ε

Κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας ΣΥΝ.Π.Ε. που ελήφθη κατά τη συνεδρίασή του της 03-05-2018 με αριθμό πρακτικού Δ.Σ. 447 και σύμφωνα με το καταστατικό της τράπεζας, άρθρα 17, 18, 19, 20, καλούνται τα μέλη της σε ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ...

Με επιτυχία διοργανώθηκε ενημερωτική εκδήλωση από την Πιερική Αναπτυξιακή για την 1η προκήρυξη του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER 2014-2020

Ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση διοργάνωσε το πρωί της Τρίτης 8 Μαΐου η Πιερική Αναπτυξιακή ΑΕ ΟΤΑ, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Η "μεταρρύθμιση" συνεχίζεται, η Ελλάδα αλλάζει...


Συνεχίζεται η μεγάλη μεταρρύθμιση στην χώρα μας με νομοσχέδια που φέρνει η κυβέρνηση και σε αρκετά από αυτά είναι πολλοί οι πρόθυμοι από τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα εξουσίας που διατίθενται να ψηφίσουν και να στηρίξουν.

Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Απρίλιο του έτους 2018, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής.

Μηνιαία δραστηριότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας του μήνα Απριλίου 2018

Κατά τη διάρκεια του μήνα Απριλίου του 2018, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά 671 άτομα και ειδικότερα:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΟΥΣ ΕΚΤΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΜΙΣΤΑΒΛΙΣΜΕΝΗΣ ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΙΑΣ ΣΕ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ

Το Τμήμα Κτηνιατρικής Πιερίας ενημερώνει οτι λόγω άρσης δασικής ρυθμιστικής διάταξης Εκτατικής και Ημισταβλισμένης Χοιροτροφίας σε δάση και δασικές εκτάσεις οι δικαιούχοι χοιροτρόφοι υποχρεούνται εντός χρονικού διαστήματος τριών (3) μηνών να...

Έκφραση συγχαρητηρίων στο 15μελές του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήριά μας στους μαθητές μας του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου για το ότι ανέλαβαν να εφοδιάσουν τον αύλειο χώρο του σχολικού συγκροτήματός μας με επιπλέον θέσεις παρκαρίσματος των ποδηλάτων τους.

Χώροι διεξαγωγής εσωκομματικών εκλογών Ν.Δ. στην Πιερία

Από τη Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή (Ν.ΕΦ.Ε.) Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας ανακοινώνεται ότι οι χώροι διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών την 13η Μάιου 2018 είναι οι εξής:

"Τen - Τen Run" (Δέκα στο Δέκα) 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 10 ΧΛΜ. & ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 1 ΧΛΜ. ΣΤΟ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

O Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και η Τοπική Κοινότητα Μοσχοχωρίου διοργανώνουν και προκηρύσσουν τον 3ο αγώνα δρόμου 10 χλμ., με την επωνυμία “Ten - Τen Run” (Δέκα στο Δέκα), καθώς και παιδικό αγώνα 1χλμ., στο Μοσχοχώρι του Δ. Κατερίνης, Ν. Πιερίας.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΗΝΑΣ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια τον κύριο Διονύση Πασχάλη, Πρόεδρο του Κοινωφελούς Ιδρύματος με την επωνυμία "ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΔΙΟΝΥΣΗ Α. ΠΑΣΧΑΛΗ", για την ευγενική εκ μέρους του προμήθεια από τις εκδόσεις «ΜΑΤΙ», αντιτύπων του βιβλίου μου «Αμαρτίες γονέων..και τέκνων» για τις βιβλιοθήκες των σχολείων στοιχειώδους και μέσης εκπαίδευσης.

Δήμος Κατερίνης: Παρεμβάσεις βελτίωσης του δημόσιου χώρου στις οδούς πέριξ της πλατείας Δημοκρατίας


Στη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών, για τη βελτίωση της λειτουργικότητας του δημόσιου χώρου, εντάσσονται οι παρεμβάσεις της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης, στις οδούς πέριξ της πλατείας Δημοκρατίας (Ευκαρπίδη).

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ 1 ΣΤΟ ΔΣ της 7ης Μαΐου

Χαϊλατζίδου Γνωσούλα
Δημοτική σύμβουλος με τον ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ

Σε μια μεταρρυθμιστική τομή για την ΤΑ, μικρότερης ή μεγαλύτερης διάστασης, θα μπορούσε να ξεκινήσει ένας διάλογος, ώστε να υπάρξουν συζητήσεις, συγκλίσεις και συμφωνίες για εκείνα τα ζητήματα που...

69η ημέρα αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Πότε επιτέλους θα αντιδράσει η ελληνική κυβέρνηση;

Λεμονόπουλος: "Είστε δυο και μας έχετε τρελάνει..." (Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης 7-5-18)

Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου "Ιωάννης Σακελλαρίδης" - 19ο Χορωδιακό Φεστιβάλ.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Λιτόχωρο το 19ο Χορωδιακό Φεστιβάλ, που διοργάνωσε η Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”, το Σάββατο 5 Μαίου 2018 και ώρα 19.00΄,στο Κέντρο Πληροφόρησης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου – Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

413 - Ο αυτοκράτορας Φλάβιος Ονώριος υπογράφει διάταγμα που παρέχει φορολογικές ελαφρύνσεις στις ιταλικές επαρχίες Βιτέρμπο, Καμπανία, Πικηνόν, Απουλία, Λευκανία και Καλαβρία, οι οποίες λεηλατήθηκαν από τους Βησιγότθους.

Γιορτάζουν σήμερα:

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 8 Μαΐου 2018