Τρίτη, 8 Μαΐου 2018

Έκφραση συγχαρητηρίων στο 15μελές του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήριά μας στους μαθητές μας του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου για το ότι ανέλαβαν να εφοδιάσουν τον αύλειο χώρο του σχολικού συγκροτήματός μας με επιπλέον θέσεις παρκαρίσματος των ποδηλάτων τους.

Τους αξίζουν τα επαινετικά λόγια μας, γιατί επιστράτευσαν ιδέες και έργα και το αποτέλεσμα ήρθε πολύ σύντομα: ένα δώρο προς τους συμμαθητές τους που έρχονται στο σχολείο μας με το ποδήλατό τους, δηλαδή τώρα διαθέτουν περισσότερες θέσεις παρκαρίσματός του.

Εμείς ως Διεύθυνση και ως εκπαιδευτικοί, φροντίζουμε σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς να είμαστε στο πλευρό των εκπροσώπων των μαθητών μας και να τους καλλιεργούμε πνεύμα προσφοράς προς τους άλλους. Με την ενέργειά τους μας έδειξαν ότι πιάνουν τόπο οι προσπάθειές μας και ευχόμαστε ολόψυχα στους μαθητές μας να τους έχουν ως παράδειγμα προς μίμηση και να δίνουν σάρκα και οστά στο θεσμό των Μαθητικών Κοινοτήτων καθιστώντας τον ένα όργανο ουσιαστικό και ζωτικής σημασίας.

Ο Διευθυντής 
Παναγιώτης Γ. Αλεκάκης