Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Λαϊκή Ενότητα : Στις 18 Μάη, δαγκωτό στη συνεργασία ΕΑΑΚ - ΑΡΕΝ - ΑΡΔΙΝ

Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών απο την Κυβερνητική Εκπρόσωπο



Αθήνα, 17/5/2016
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΞΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ


Καλημέρα σας,
Όπως γνωρίζετε, ο Πρωθυπουργός μετέβη σήμερα στη Θεσσαλονίκη, για να παραστεί στα εγκαίνια της κατασκευής του Διαδριατικού Αγωγού – TAΠ.

Δήμος Κατερίνης: Σύσκεψη για τον αγώνα δρόμου TEN TEN RUN (Δέκα στο Δέκα)


Σύσκεψη με στόχο την άρτια διοργάνωση του αγώνα δρόμου 10 χλμ & του παιδικού αγώνα 1χλμ, που θα διεξαχθούν στην Τ.Κ. Μοσχοχωρίου την Κυριακή 22 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αστική Σχολή.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ των ξενοδόχων Παραλίας Κατερίνης προς τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη.


Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε Κατερίνης κ. Σάββα Χιονιδη .

Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε επίσημα τις ευχαριστίες μας, προς εσάς, προς το Δήμο Κατερίνης, για την πολύτιμη αρωγή και ουσιαστική συμβολή στο Προσφυγικό θέμα. Οι ευχαριστίες μας απευθύνονται σε εσάς για την άμεση αντιμετώπιση του θέματος που είχε προκύψει με την εγκατάσταση προσφύγων σε ξενοδοχείο του Δ.Δ Κορινου, μέσα στην Παραλιακή ζώνη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΝΕΡΟΥ


Η Δ.Ε.Υ.Α Κατερίνης ότι, στις 19 Μαϊου ημέρα Πέμπτη, κατά τις ώρες 23:50 μ.μ. έως 08:00 π.μ.,θα υπάρχει διακοπή νερού στην περιοχή Χηράδικα και στις οδούς 25ης Μαρτίου, Ν. Γεωργουλή, Αθηνάς, Φαιάκων, Ναυαρίνου, Αγράφων, Λεωνίδα και πέριξ των οδών αυτών, λόγω προγραμματισμένων εργασιών για την αντικατάσταση κεντρικής βάνας επί της οδού 25ης Μαρτίου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ( 97η ΕΠΕΤΕΙΟΣ)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ( 97η ΕΠΕΤΕΙΟΣ)

'Όπως είναι γνωστό, με το Ν. 2193/1994 (Φ.Ε.Κ. 32Α/94) καθιερώθηκε η 19η Μαΐου, ως ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου. Με το Π.Δ. 99/1994 (Φ.Ε.Κ. 78/Α 1994) έχει καθοριστεί με λεπτομέρεια το περιεχόμενο των εκδηλώσεων για την ημέρα αυτή.

ΕΡΩΤΗΣΗ 38 βουλευτών της ΝΔ για το “Ενδεχόμενο περικοπής της σύνταξης όσων αγροτών συνεχίσουν να εργάζονται”

Προς: Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Κύριε Υπουργέ
Στο άρθρο 20 του ασφαλιστικού νομοσχεδίου (Ν.4387/2016) που ψηφίστηκε από την κυβερνητική πλειοψηφία, αναφέρεται, ότι θα καταβάλλονται μειωμένες σε ποσοστό 60%, συντάξεις, κύριες και επικουρικές, σε δικαιούχους, οι οποίοι αναλαμβάνουν εργασία ή αποκτούν ιδιότητα ή δραστηριότητα, που υποχρεωτικώς υπάγεται στην ασφάλιση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης. 

Η εκδήλωση του Ορθοδόξου Ιεραποστολικού Συλλόγου «Κυριακή» με θέμα «Tα χαρακτηριστικά του Αναστημένου ανθρώπου» με τον π. Σάββα τον Αγιορείτη, στο παρεκκλήσιο της Ζωοδόχου Πηγής στην Περίσταση Κατερίνης


Την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 ο ιεραποστολικός σύλλογος «Κυριακή» πραγματοποίησε στο παρεκκλήσιο της Ζωοδόχου Πηγής στην Περίσταση, εσπερινό και ομιλία από τον π. Σάββα τον Αγιορείτη με θέμα: «Tα χαρακτηριστικά του Αναστημένου ανθρώπου».

Την Κυριακή 15 Μαίου 2016 πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η 9η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία, η οποία διοργανώθηκε για άλλη μια χρονιά από το σύλλογο της Ποδηλατικής Από-Δρασης Πιερίας στην πόλη της Κατερίνης.


Η μεγαλειώδης κινητοποίηση και η ίσως πιο μαζική συμμετοχή ποδηλατών των τελευταίων ετών στην Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία, δείχνει πως πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω παραμερσμό και υποτίμηση του ποδηλάτου.

Καλημέρα, Τρίτη σήμερα 17 Μαΐου 2016 με έναν υπέροχο ουρανό πάνω από την Κατερίνη.