Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ την Πέμπτη 16 Μαΐου στην Κατερίνη

Πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ την Πέμπτη 16 Μαΐου στην Κατερίνη (ΕΚΑΒΗ 19:30) παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρου Αραχωβίτη...

Τελετή λήξης του 6ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας

Την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 στις 11.30 το πρωί πραγματοποιήθηκε στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης η τελετή λήξης του 6ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας.

ENA MΙΚΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΠΑΡΑΜΥΘΙ ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ.ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΕΠΛΗΣ.

Όμιλος Φίλων της Φύσης & του Ανθρώπου "Μαστόδοντας" - Πρόσκληση σε εκδήλωση.

Το "Ξαθέρι" στην 14η Έκθεση Κρητικών Προϊόντων

Ο Σύλλογος Κρητών Πιερίας το ξαθέρι, συμμετείχε στην τελετή λήξης της 14ης Έκθεσης Κρητικών Προϊόντων, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Συναυλία τάξεων Μουσικού Σχολείου Κατερίνης

Μέσα από ποικίλα μουσικά είδη και εποχές, μαθητές των τάξεων μπουζουκιού, ακορντεόν, φλάουτου, κιθάρας και βιολιού παρουσιάζουν δείγμα της δουλειάς τους τους από τη φετινή χρονιά.

Νέα... ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μετά το μπέρδεμα, σύγχυση ή όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε με τις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το ποιους στηρίζει στις αυτοδιοικητικές εκλογές, έρχεται σήμερα μια νέα ανακοίνωση για το ίδιο θέμα, που και αυτή δεν βοηθάει ιδιαίτερα...

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 63χρονου για απάτες

Με το πρόσχημα ότι θα μεσολαβούσε για την αγορά οχημάτων σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές κατάφερε και απέσπασε από 3 άτομα πάνω από 18.000 ευρώ.

Ακούστε σήμερα την "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ". (Τρίτη 14 Μαΐου 2019)


Σήμερα Τρίτη 14 Μαΐου 2019 στις 6:00 το απόγευμα ακούστε την ραδιοφωνική εκπομπή η "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ", στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 FM με τον Μιχάλη Κανταρτζή.

Δημοπρατήθηκαν οι νέες δεξαμενές ύδρευσης για τις Δ.Ε. Παραλίας, Ελαφίνας, Πιερίων και Κατερίνης.

Δημοπρατήθηκαν οι νέες δεξαμενές ύδρευσης για τις Δ.Ε. Παραλίας, Ελαφίνας, Πιερίων και Κατερίνης. Από την Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης, συνολικού προϋπολογισμού 225.000€.

Ανακοίνωση για τη λειτουργία των γραφείων της ΕΠΣ Πιερίας

Από την ΕΠΣ Πιερίας ανακοινώνεται ότι από την Τετάρτη 15 και έως την Τρίτη 21 Μαΐου τα γραφεία θα λειτουργούν για τις ανάγκες των σωματείων από ώρα 11:00 έως 13:00.

Ευαγγελόπουλος Ναούμ (Μάκης). Υποψήφιος ΤΟΠΙΚΟΣ σύμβουλος Κατερίνης με τον Κ. Κουκοδήμο. «2 κάλπες για το Δήμο Κατερίνης»

Εκδήλωση μνήμης για τα 100 χρόνια από την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου του 5ου ΓΕΛ Κατερίνης.

Την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 5ου και 2ου ΓΕΛ Κατερίνης πραγματοποιήθηκε μια ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση με τίτλο «Μια ιστορία, μια ζωή».

Η Δνση Δασών Πιερίας στον εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας Αλυκής Κίτρους.

Η Δνση Δασών Πιερίας συμμετείχε ενεργά στο κάλεσμα του Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Θερμαϊκού Κόλπου την Κυριακή 12 Μαΐου για εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας Αλυκής Κίτρους.

Οι υποψήφιοι αντιπρόσωποι εκπαιδευτικοί της Ριζοσπαστικής Αριστεράς - ΕΡΑ ΠΙΕΡΙΑΣ στις εκλογές της 16 Μαΐου 2019.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗΝ 88η Γ. Σ. ΤΗΣ Δ.Ο.Ε. :


ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΤΜΗΜΑ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ -- A΄ ΦΑΣΗ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Δ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Β΄ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαΐου, στους Αγώνες Α΄φάσης - Δ΄ κατηγορίας Ενόργανης Γυμναστικής που έγιναν στη Θεσσαλονίκη την ομάδα του ΑΡΧΕΛΑΟΥ αποτελούσαν οι αθλήτριες Ενόργανης Γυμναστικής:

Κλειστά τα σχολεία της Α/Θμιας και Β/Θμιας Εκπαίδευσης στην Πιερία την Πέμπτη 16/5/2019 λόγω εκλογών των εκπαιδευτικών.

Κλειστά θα είναι τα σχολεία της Α/Θμιας και Β/Θμιας Εκπαίδευσης στην Πιερία την Πέμπτη 16/5/2019 λόγω εκλογών των εκπαιδευτικών.

ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία και ο επικεφαλής της εκφράζουν βαθύτατη έκπληξη για ανακοινώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας για κομματική στήριξη προς τον δημοτικό συνδυασμό μας.

5ο ΓΕΛ Κατερίνης: «Νέοι τότε, νέοι τώρα, νέοι πάντα!»

Το 5ο ΓΕΛ Κατερίνης και η Δημοσιογραφική του Ομάδα στις 8 Μαΐου στην Αστική Σχολή και σε συνεργασία με την Εστία Πιερίδων Μουσών, στα πλαίσια των Εαρινών Ημερών, πραγματοποίησε μουσικοχορευτική εκδήλωση με θέμα: «Νέοι τότε, νέοι τώρα, νέοι πάντα!».

«ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΑ 2019» - ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε στη Νέα Τραπεζούντα Πιερίας με απόλυτη επιτυχία ανοιχτό τουρνουά γρήγορου σκακιού (rapid) στα πλαίσια των εκδηλώσεων «ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΑ 2019».

Προβολή ταινίας

Η Παναγιώτα Γερασιμοπούλου - Κρίτος στην "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" (Ράδιο Ενημέρωση 92.2 fm - Βίντεο)

Ακούστε την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Κατερίνης με τον συνδυασμό "Πολίτες σε Δράση" του Σάββα Χιονίδη, στην ραδιοφωνική εκπομπή "Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" με τον Μιχάλη Κανταρτζή στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 fm.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1264 - Μάχη του Λούες: Ο Ερρίκος Γ΄ της Αγγλίας αιχμαλωτίζεται και ο Σιμόν ντε Μονφόρ γίνεται de facto κυβερνήτης της Αγγλίας.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
ΘΕΡΑΠΩΝ
ΙΣΙΔΩΡΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 14 Μαΐου 2019