Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα χάντμπολ Αρχέλαος Κατερίνης - ΓΑΣ Κιλκίς

Εθνικισμός τα... 12 μίλια για τον Υπουργό Προστασίας Δημήτρη Χρυσοχοϊδη

Πρωτοφανής δήλωση μέσα στην Βουλή των Ελλήνων από τον Υπουργό Προστασίας Δημήτρη Χρυσοχοϊδη, που χαρακτήρισε την επέκταση των χωρικών υδάτων μας στα 12 μίλια, ως εθνικισμό...

Βατανιακός - Ζαφειράκης 90-83 στην παράταση (73-73 κανονικός αγώνας) (ΦΩΤΟ)

Αρχέλαος Κατερίνης - ΓΑΣ Κιλκίς 29-31

Δεν τα κατάφερε ο Αρχέλαος στον πρώτο του αγώνα για το πρωτάθλημα Α2 ανδρών στο χάντμπολ και έχασε στην Κατερίνη από τον μαχητικό ΓΑΣ Κιλκίς.

Δυσάρεστη η κατάσταση στα ελληνοτουρκικά, αλλά το πρόβλημα είναι η... πανδημία για την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Κατά την διάρκεια της συνάντηση της με τον Πρωθυπουργό, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δήλωσε ότι ναι μεν η κατάσταση στα ελληνοτουρκικά είναι δυσάρεστη, αλλά νομίζει ότι μεγάλο πρόβλημα είναι το... δεύτερο κύμα της πανδημίας.

Συλλυπητήριο – Αποχαιρετισμός

Με οδύνη και συναισθηματική φόρτιση αποχαιρετούμε...

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης εξιχνιάστηκε ληστεία που έγινε τον Ιούλιο σε σπίτι ηλικιωμένου στην Πιερία

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός ατόμου που μαζί με δύο συνεργούς του με τη χρήση σωματικής βίας και την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν χρήματα μέσα από σπίτι ηλικιωμένου.

Με τέτοια ηγεσία και παιδεία νικούν οι λαοί…

*Του Δημήτρη Νατσιού

Γιορτάζουμε την Εθνική Επέτειο του «ΟΧΙ», τρία γράμματα, μια ελαχιστότατη λέξη που περικλείει μέσα της το μεγαλείο της ελληνικής ιστορίας!! Με τα «ΟΧΙ» ανήλθαμε στις κορυφές της δόξας!!

Χωρίς τον Πρωθυπουργό η Δοξολογία για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος κάλεσε τους πολιτικούς να μην παραστούν στην Δοξολογία για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στα όρια της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, για την αποφυγή συναθροίσεων λόγω του κορονοϊού.

Έχει αγώνα σήμερα

Πρώτος αγώνας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2020-21 του πρωταθλήματος της Α2 χάντμπολ ανδρών στην Κατερίνη για τον Αρχέλαο.

Αλλάζει τα ξημερώματα η ώρα

Τα ξημερώματα της Κυριακής 25 Οκτωβρίου πηγαίνουμε τους δείκτες των ρολογιών μας μία ώρα πίσω, δηλαδή από 04:00 π.μ. σε 03:00 π.μ.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1260 - Εγκαινιάζεται ο Καθεδρικός Ναός της Σαρτρ υπό την παρουσία του βασιλιά Λουδοβίκου Θ΄ της Γαλλίας. Σήμερα ο ναός αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Καλός καιρός προβλέπεται σήμερα για την πόλη της Κατερίνης.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 24 Οκτωβρίου 2020