Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Ολοκλήρωση εργασιών Ευρωπαϊκού προγράμματος IHAVET από το 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελική συνάντηση του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+, με τίτλο «INTEGRATED HOLISTIC APPROACH to a VALIDATED EUROPEAN TOOL (IHAVET)» στην Κατερίνη.

Χάλκινο μετάλλιο η Παγκορασίδα του Αρχέλαου Κατερίνης Ιωάννα Ξενίδου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης που διεξήχθη στο Ζεφύρι Αττικής

Χάλκινο μετάλλιο από την αθλήτρια του Αρχέλαου Κατερίνης η οποία κέρδισε και την πρόκριση της για τους Βαλκανικούς και Μεσογειακούς αγώνες που θα γίνουν προσεχώς στην Ξάνθη!

«Θερμή» υποδοχή στην Αν. Υπουργό Υγείας στο Νοσοκομείο Κατερίνης από τους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή - «Πάρτε πίσω τις αναστολές» φώναζαν οι υγειονομικοί συμπολίτες μας


Επιστολή της ΔΟΕ (Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας) στους γονείς: «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ-ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ»

Αγαπητοί γονείς, Απευθυνόμαστε σε εσάς γιατί έχουμε τις ίδιες αγωνίες και το ίδιο αίσθημα ευθύνης απέναντι στη μόρφωση των μαθητών μας.

ΑΔΕΔΥ Πιερίας: Κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας - Κατερίνη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021 Πλατεία Ελευθερίας

Συλλογικά απαντάμε: Στήριξη της 24ωρης απεργίας των εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών ΔΟΕ-ΟΛΜΕ. Δευτέρα, 11 του Οκτώβρη 2021. Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας ώρα 11:00 – Πλατεία Ελευθερίας Κατερίνης.

Πολύτεκνοι: Ας μας θυμηθεί μία φορά η κυβέρνηση...

Επιστολή της ΑΣΠΕ (Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος) στο υπουργείο οικονομικών με θέμα το μέρισμα κοινωνικής ενίσχυσης και το επίδομα θέρμανσης.

Ανακοίνωση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών

Επιτυχίες για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Λιτοχώρου και στο πρόσφατο Ε3 που έγινε στην Καστοριά, το Σαββατοκύριακο 2-3 Οκτωβρίου

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία Κορίτσια 14 ετών (Κ14), η Κατερίνα Ουσταμπασίδου, που προπονείται στον Όμιλο Αντισφαίρισης Λιτοχώρου, κατέλαβε την πρώτη θέση, ενώ η Κάτια Καλαϊτζή, αθλήτρια του Ομίλου μας, κατέλαβε την τρίτη θέση.

Αγρυπνία επί τη μνήμη Αγίου Καλλινίκου Μητροπολίτου Εδέσσης


Εκδήλωση ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ στο Λιτόχωρο

Την Κυριακή 3 Οκτώβρη έγινε στο Λιτόχωρο εκδήλωση του παραρτήματος της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας για τον εορτασμό των 80 χρόνων από την ίδρυση του Εθνικού Απελευθερωτικού Μετώπου (ΕΑΜ).

Εορτασμός 109ης επετείου απελευθέρωσης της περιοχής των Σερβίων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα ο εορτασμός της 109ης επετείου απελευθέρωσης της περιοχής των Σερβίων, με την δοξολογία, στον μοναδικό στην Ελλάδα, αφιερωμένο Ιερό ναό Ευλαμπίου και Ευλαμπίας στην τοποθεσία Στενά Πόρτες κάτω από καταρρακτώδη βροχή.

Μνημείο Ηρώων πάρκου Κατερίνης - ΕΜΕΝΑ … ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΛΗΣΜΟΝΑΤΕ

Αποτέλεσε το πρώτο μνημείο ηρώων της Κατερίνης. Αναγέρθηκε στα μέσα της τρίτης δεκαετίας του δεκάτου ενάτου αιώνα, όταν η Κατερίνη ήταν ακόμα Κοινότητα. Αφιερώθηκε στους φονευθέντες, αγνοούμενος και εξαφανισθέντες συντοπίτες μας, κατά την περίοδο των πολεμικών γεγονότων 1912-1922.

ΔΗΠΑΚ ΙΑΤΡΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ: Απάντηση στο από 7/10/21 δημοσίευμα του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας

Εμείς , τα μέλη της ΔΗΠΑΚ στο ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας : Σαρηγιαννίδης Κ. και Ζαχαρόπουλος Αχ. δεν είμαστε σύμφωνοι στο κείμενο της κοινής δήλωσης – έκκλησης προς εμβολιασμό που δημοσιεύτηκε στις 07-10-2021 και στην ιστοσελίδα του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας.

Υγειονομικοί Κατερίνης: Απάντηση στο κάλεσμα βουλευτών, δημάρχων, κ.α. για μαζικό εμβολιασμό των πολιτών της Πιερίας

Με έκπληξη διαβάσαμε την αγωνιώδη έκκληση των Βουλευτών, Δημάρχων, της Αντιπεριφερειάχη, του τέως Υφυπουργού μας και του ιατρικού συλλόγου του Νομού μας για μαζικό εμβολιασμό των πολιτών της ΠΙΕΡΙΑΣ.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ και ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ της Κυριακής Γ΄ Λουκά (10-10-2021)

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Β΄ Κορ. στ’ 1-10


Ἀδελφοί, συνεργοῦντες παρακαλοῦμεν μὴ εἰς κενὸν τὴν χάριν τοῦ Θεοῦ δέξασθαι ὑμᾶς – λέγει γὰρ· «Καιρῷ δεκτῷ ἐπήκουσά σου καὶ ἐν ἡμέρᾳ σωτηρίας ἐβοήθησά σοι»·

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα (10/10/2021)

Η 10η Οκτωβρίου είναι η 283η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (284η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 82 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα (10/10/2021) :

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Στο ίδιο μοτίβο των προηγούμενων ημερών θα είναι σήμερα Κυριακή 10/10/2021 ο καιρός στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Κυριακή σήμερα 10 Οκτωβρίου 2021