Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Επιστολή Διαμαρτυρίας του Ε.Ο.Σ Κατερίνης

Ο ΕΟΣ Κατερίνης εκφράζει την αντίθεση του με τη συνέχιση της απαγόρευσης κυκλοφορίας σε εθνικούς δρυμούς και δασικές περιοχές, μετά την 13/08/2021.

Σε πιο... χαλαρούς ρυθμούς για λίγες ημέρες

Δεν το λες και διακοπές...

Άννα, πες μου πώς;

γράφει ο Λευτέρης Σταγκίδης *

Πολλές φορές προσπαθώντας να μην στεναχωρήσουμε κανέναν άθελα μας, να μην θεωρήσει κάποιο παιδί ότι αδικείται έναντι κάποιου συναθλητή του, από αυτά που γράφουμε εδώ στο fb του τμήματος στίβου του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, είμαστε φειδωλοί σε χαρακτηρισμούς και επαίνους.

Απέσπασαν από ηλικιωμένη με την μέθοδο της απάτης 500 ευρώ

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα...

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τη διάρκεια θρησκευτικών εκδηλώσεων στην Ιερά Μονή ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ, στην Καστανιά Ημαθίας

«Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τη διάρκεια θρησκευτικών εκδηλώσεων στην Ιερά Μονή "ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ", στην Καστανιά Ημαθίας.»

Με αυστηρά μέτρα οι εορταστικές εκδηλώσεις στην Παναγία Σουμελά στην Ημαθία

Για το πρόγραμμα της 1609ης Πανήγυρης της «Παναγία Σουμελά» της 14ης και 15ης Αυγούστου2021 γνωστοποιούνται στους προσκυνητές τα παρακάτω:

Ιερά Πανήγυρις στην Ιερά Μονή Παναγίας Μακρυρράχης


«Ένα αμάξι με δυο άλογα» - Αφιέρωμα στον κορυφαίο στιχουργό Κώστα Βίρβο από την Πολυτονική Ορχήστρα

Δήμος Κατερίνης – Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ): «Ένα αμάξι με δυο άλογα» - Αφιέρωμα στον κορυφαίο στιχουργό Κώστα Βίρβο από την Πολυτονική Ορχήστρα - Δευτέρα 23 Αυγούστου στο αμφιθέατρο του Δημοτικού Πάρκου Κατερίνης.

50ο Φεστιβάλ Ολύμπου. ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

Στο πλαίσιο του 50 ου Φεστιβάλ Ολύμπου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021 στην Κατερίνη βιωματικό εργαστήριο γνωριμίας με τα παραδοσιακά όργανα για τις/τους έφηβες/ους του...

Θαύματα που πραγματοποιήθηκαν εν μέσω πύρινης λαίλαπας!

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής *


Στις τελευταίες εννέα ημέρες η χώρα μας βίωσε μια άνευ προηγουμένου τραγωδία!! Ο Θεός όμως μας έδωσε κάποια μηνύματα, ότι υπάρχει και μπορεί να μας βοηθήσει αρκεί να έχουμε ακλόνητη πίστη σε αυτόν και να τον επικαλούμαστε συνέχεια!

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 13η Αυγούστου είναι η 225η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (226η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 140 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Καλός προβλέπεται να είναι και σήμερα ο καιρός στην πόλη της Κατερίνης.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Παρασκευή σήμερα 13 Αυγούστου 2021


Περί υποχρεωτικού εμβολιασμού, Ν. 4820/2021 άρθρα 205 & 206

Παρατίθεται το παρακάτω πόνημα, ένα νομικοπολιτικό κείμενο που αξιολογεί από συνταγματική έποψη την λεγόμενη τροπολογία, με την οποία καθίσταται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός κατά της COVID-19 ενός μεγάλου μέρους των εργαζομένων της χώρας, και μάλιστα επί ποινή θέσης τους σε αναστολή εργασίας άνευ αποδοχών.