Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

ΣΦΙΠ: «Πρόεδρε Γιάννη Τσουκαλά, καλό σου ταξίδι»

Ο Γιάννης Τσουκαλάς, τέως Πρόεδρος του «ΣΦΚ Πιερικός» και παντοτινός εκφραστής του Πιερικού με οποιαδήποτε ιδιότητα και αν είχε στην ζωή του, από σήμερα πέρασε στην Αιωνιότητα.

3ο ΓΕΛ Κατερίνης: Συλλυπητήριο Ψήφισμα

Ο σύλλογος διδασκόντων του 3ου Γενικού Λυκείου Κατερίνης, αφού πληροφορήθηκε την είδηση του τραγικού θανάτου της μαθήτριας του σχολείου Μαρίας-Ιωάννας Δεληγιάννη και της μητέρας της Σβετλάνας...

Πρόσκληση σε εγκαίνια.

Ομιλία για τη γιόγκα στον Ι. Ναό Αγίας Άννης Κατερίνης

Μια όμορφη χειμερινή διαδρομή μέσα από το φακό του Σάκη Χασαπέτη.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν δείχνουν την πολύ όμορφη χειμωνιάτικη διαδρομή από τα ρυάκια έως την ελαφίνα Ημαθίας και τις έχει αποτυπώσει από την βόρεια Πιερία ο Σάκης Χασαπέτης.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Σύσσωμο το Δ.Σ. του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και όλη η ΠΙΕΡΙΚΗ οικογένεια εκφράζουν τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά τους...

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Αν και με προβλήματα επικράτησαν με 2-0 επί των Απολλωνίδων Ερέτριας

Μια ακόμη νίκη, που την θέτει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, πήρε η ομάδα των Πιερίδων Μουσών.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΠΙΕΡΙΑΣ

Καταχειροκροτήθηκε το «ορατόριο για την Αγία Αικατερίνη» που έγραψε και συνέθεσε ο Χαράλαμπος Ναβροζίδης

Το ορατόριο για την Αγία Αικατερίνη που έγραψε και συνέθεσε ο Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, Χαράλαμπος Ναβροζίδης...

«Καιρός τού ποιήσαι!»

του Στέλιου Παπαθεμελή*

Η Συνθήκη των Σεβρών (28 Ιουλίου/10 Αυγούστου 1920) αποτέλεσε το αποκορύφωμα των ένοπλων απελευθερωτικών αγώνων τού Ελληνισμού στην επική εκείνη εξόρμηση τού Γένους 1912-1920.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Καλείστε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας, σε τακτική συνεδρίαση την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, με θέματα ημερήσιας διάταξης ως ακολούθως:

"Nautilius" - Erasmus+ SPORT

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας και ο Αθλητικός Σύλλογος Αστερίας, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ SPORT με τίτλο "Nautilius"...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Η Εθνική Αντίσταση εναντίον των στρατευμάτων κατοχής 1941-1944, προέκταση και ολοκλήρωση του έπους της Αλβανίας, των μακεδονικών οχυρών και της Μάχης της Κρήτης...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Την Πέμπτη, 21η Νοεμβρίου 2019, θα εορτασθεί με λαμπρότητα και επισημότητα σε ολόκληρη τη χώρα, η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων. 

ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ και ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ δωρεάν για μικρούς και μεγάλους στην Κατερίνη.

«ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ»: ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Το ξεπούλημα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ επί κυβερνήσεως Σύριζα-Τσίπρα φέρνει η Εύα Καϊλή στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Απαιτεί απαντήσεις σε σχέση με τον υπολογισμό της αξίας της εταιρίας που πωλήθηκε στους Ιταλούς για 45 εκ. ευρώ. Μετά την πώληση, η κυβέρνηση Τσίπρα επιδότησε την ΤΡΑΙΝΟΣΕ με 103 εκατομμύρια ευρώ και όχι μόνο.

Πρόσκληση συμμετοχής σε πρόγραμμα “Discover EU” για 20.000 ταξιδιώτικές κάρτες νέων ηλικίας 18 ετών

Από τη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται τα εξής σχετικά με το πρόγραμμα “Discover EU” :

Υποβολή Δηλώσεων Εφαρμογής έτους 2019 για τη δάσωση γεωργικών γαιών.

Ανακοίνωση της Διεύθυνσης Δασών Ν. Πιερίας για την έναρξη της διαδικασίας υποβολής Δηλώσεων Εφαρμογής έτους 2019 για τους ΚΑΝ ΕΕ 2080/92 και 1257/99 δάσωσης γεωργικών γαιών.

Συνάντηση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, κ. Καζταρίδη, με εκπροσώπους των Δεκαπενταμελών Συμβουλίων.

Συνάντηση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, κ. Καζταρίδη, με εκπροσώπους των Δεκαπενταμελών Συμβουλίων με θέμα:

Εκδήλωση για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως «Ο Τροφοδότης».

Κοινή δράση των Συλλόγων και Φορέων της Πιερίας για τη συλλογή τροφίμων εν όψει των Χριστουγέννων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

ΕΟΤ: ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

Στελέχη γερμανικών τουριστικών γραφείων, κατά τη διάρκεια ταξιδιού εξοικείωσης που υλοποίησε, από τις 7 έως τις 11 Νοεμβρίου...

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης συνελήφθη 44χρονη αλλοδαπή για σωρεία κλοπών σε χώρους στάθμευσης Σταθμών Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών.

Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 50χρονου ομοεθνούς της που αναζητείται. Εξιχνιάστηκαν συνολικά 13 περιπτώσεις διαρρήξεων σε οχήματα κατά το τελευταίο έτος.

"Η Μπάντα" - Ένωση Ποντίων Πιερίας

Μία ακόμη εκδήλωση, αφιερωμένη στην 100η Επέτειο Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, της Ένωσης Ποντίων Πιερίας στέφθηκε με επιτυχία.

Ο ΣΦΚ Πιερικός για τα αναληθή δημοσιεύματα στον αγώνα με τα Μετέωρα. (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΣΦΚ Πιερικός, αναφερόμενος σε δημοσιεύματα προερχόμενα από ΜΜΕ της Καλαμπάκας που αναδημοσιεύθηκαν ακόμη και από ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας και παρουσιάζουν μια διαστρεβλωμένη εικόνα...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1095 - Αρχίζει η σύνοδος του Κλερμόν: Συγκλήθηκε από τον Πάπα Ουρβανό Β΄ και οδήγησε στην Α΄ Σταυροφορία στους Αγίους Τόπους.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΠΛΑΤΩΝΑΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 18 Νοεμβρίου 2019