Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Ευχαριστήριο

Η οικογένεια του Αλεκάκη Παναγιώτη αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όσους μας συμπαραστάθηκαν στο βαρύ μας πένθος για την απώλεια της μητέρας μας και γιαγιάς μας Αλεκάκη Πασχαλίνας.

Μαθήματα Α΄ Βοηθειών "Βασική Υποστήριξη της Ζωής" BLS/AED με πιστοποίηση από το ERC - Οι εγγραφές ξεκίνησαν.

Μαθήματα Α΄ Βοηθειών "Βασική Υποστήριξη της Ζωής" BLS/AED με πιστοποίηση από το ERC.
ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΣΩΖΩ ΜΙΑ ΖΩΗ - Απόκτησε διεθνώς αναγνωρισμένο πιστοποιητικό και ενίσχυσε το βιογραφικό σου.

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας – ΑΟΚ Αιγινιακός 56-65


Ο Αιγινιακός επικράτησε με 56-65 της Αλεξάνδρειας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Μελίκης, σε αγώνα τη 18η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Ανανέωση τώρα" Νικόλαος Τσερτικίδης στην "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ".

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019 στις 6:00 το απόγευμα ακούστε την ραδιοφωνική εκπομπή η "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ", στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 FM με τον Μιχάλη Κανταρτζή .

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αιγινίου στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα η Ξανθούλα Βασιλειάδου, Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού, συνοδευόμενη από την Μαρία Κυριακούλη, Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιγινίου καθώς τριμελή επιτροπή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου...

Το τμήμα στίβου του Αρχέλαου Κατερίνης που προπονεί η Χριστίνα Μαλεζά έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Το τμήμα στίβου του Αρχέλαου Κατερίνης που προπονεί η Χριστίνα Μαλεζά έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σήμερα το απόγευμα στο Α' ΔΑΚ.

Η Έλενα Χατζηλιάδου στο Ντουμπάι.

Αύριο αναχωρεί η Κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια για το Ντουμπάι μαζί με τον πατέρα και προπονητή της προκειμένου να συμμετέχει σε προ-ολυμπιακό τουρνουά...

Άδεια ανατροφής τέκνου στις μητέρες αναπληρώτριες εκπαιδευτικούς

Με τροπολογία που κατατέθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων θεσπίζεται η χορήγηση άδειας ανατροφής τέκνου στις μητέρες αναπληρώτριες εκπαιδευτικούς.

Εβδομαδιαία Παράκληση στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό, κάθε Δευτέρα στον Ι. Ναό Αγίας Άννας

ΕΛ.Π.ΠΙ. (ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ) ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2019

Σαν χθες ήταν αλλά περάσανε περισσότερο από 25 χρόνια ,όταν ξεκινήσαμε τις ποδηλατοβόλτες για ψυχαγωγία , χαλάρωση , γυμναστική.

Ελληνική Αστυνομία: Απλές και χρήσιμες συμβουλές προς τους πολίτες για να μην πέφτουν θύματα εξαπάτησης

Στο πλαίσιο της προληπτικής δράσης της Ελληνικής Αστυνομίας, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, υπενθυμίζει βασικές συμβουλές για την αποφυγή εξαπάτησης από επιτήδειους που χρησιμοποιούν διάφορα τεχνάσματα και μεθόδους, για να αποσπούν χρηματικά ποσά από ανυποψίαστους πολίτες.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης σήμερα, Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019, προσέρχονται συμπολίτες μας και αναζητούν συγγενείς τους που δήθεν τραυματίστηκαν σε τροχαία ατυχήματα.

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ - Ομάδα Ακαδημίας: Συνεχίζει δυναμικά τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα υποδομών

Ως η μοναδική αμιγής ομάδα κοριτσιών συμμετέχει από την αρχή και συνεχίζει δυνατά η ποδοσφαιρική ομάδα της Ακαδημίας των Πιερίδων Μουσών στο πρωτάθλημα υποδομών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας.

ΕΝΤΑΞΗ ΣΕ ΡΥΘΜΙΣΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΗ Δ.Ε.Υ.Α.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης, με την υπ’ αριθμόν 33/2019 απόφαση του Δ.Σ., εγκρίνει τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών των καταναλωτών...

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ο.Α.Ε.Ε. Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ - Τσικνοπέμπτη 2019

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας καλούν όλους τους συνταξιούχους - μέλη και φίλους του Σωματείου την ΤσικνοΠέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 19.00 στην αίθουσα του κέντρου ΕΛΙΑ για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Αποκριά και την Τσικνοπέμπτη.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Σεμινάρια ΛΑΕΚ 2018

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης προτίθεται να υλοποιήσει επιδοτούμενα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης για εργαζόμενους επιχειρήσεων που απασχολούν 1-49 άτομα (μαζί με τα υποκαταστήματα), διάρκειας 40 ωρών.

Εκδηλώσεις στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας (9η Φεβρουαρίου)

Η 9η Φεβρουαρίου, ημέρα μνήμης του εθνικού ποιητή Διονύσιου Σολωμού, έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας, σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 17889 κοινή απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών, Εξωτερικών και Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (ΦΕΚ Β΄ 1384/24/04/2017).

ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΚΟΡΕΣ ΠΙΕΡΙΩΝ ΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΙΣΣΕΣ" Πρόσκληση Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης

Σύμφωνα με το Νόμο και το καταστατικό του Συλλόγου, καλούνται τα ταμειακά ενήμερα τακτικά μέλη αυτού, σε Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την 03 Μαρ 2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00, στα γραφεία του Συλλόγου, οδός Ηφαίστου 5-7, Κατερίνη, προκειμένου να αποφασίσουν επί των παρακάτω θεμάτων ημερησίας διάταξης:

Πανελλήνιο ρεκόρ από την Χριστίνα Μόσχη του Αρχέλαου Κατερίνης στην σκοποβολή στο Διεθνές Κύπελλο Αεροβόλων H&N στο Μόναχο!

Συνεχίζοντας τις επιδόσεις Παγκόσμιας κλάσης η Χριστίνα Μόσχη (ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης), κατέρριψε ξανά το Πανελλήνιο ρεκόρ στο αεροβόλο πιστόλι νεανίδων με σκορ 569/600.

Ανακοινώσεις της ΑΔΕΔΥ Πιερίας.

Εργατικό Κέντρο Κατερίνης - Ανακοίνωση για την παροχή εκπτώσεων από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Το Εργατικό μας Κέντρο ενημερώνει τους εργαζομένους του Νομού Πιερίας που μετακινούνται με το σιδηρόδρομο στη γραμμή Λάρισα - Θεσσαλονίκη...

Με Σκανδαλίδη κόβει την πίτα το «Κίνημα Αλλαγής Πιερίας»

Ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Κώστας Σκανδαλίδης...

«ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ Ο ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΣ»

Γράφει ο Γιώργος Κυριακίδης*

Αυτό που βιώνουμε ξεκάθαρα σε αυτές τις εκλογές, περισσότερο ίσως από κάθε άλλη φορά, είναι το πλέον «δημοκρατικό παράδοξο»: Να ενοχοποιείται αυτός που δεν πιστεύει τα ψέματα και να μην ενοχοποιείται εκείνος ο οποίος αποκρύπτει την αλήθεια. Στις εκλογές, ο υποψήφιος είναι αυτός που πρέπει να πείσει, δεν είναι ο ψηφοφόρος που υποχρεούται να πειστεί.

Η δεύτερη σειρά του τελικού 200 μ. γυναικών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου 2019 με την πρώτη νικήτρια Στέλλα Κωνσταντινίδου του Αρχέλαου Κατερίνης


Η «Αντιγόνη» του Σοφοκλή: όταν οι μαθητές και οι μαθήτριες διδάσκουν

Γράφει η Δρ Βαΐα Αγγέλη*
Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Φιλολόγων
3ο ΠΕ. Κ. Ε. Σ. Κεντρικής Μακεδονίας


Τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019, στο πλαίσιο των Φωτίων (29/1-6/2/2019), των πνευματικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος παρουσιάστηκε η θεατρική παράσταση «Αντιγόνη» του Σοφοκλή από το Εργαστήριο Πολυτροπικών Δραστηριοτήτων του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου σε διδασκαλία του Νίκου Γραίκου.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

660 π.Χ. - Παραδοσιακή ημερομηνία ίδρυσης της Ιαπωνίας από τον αυτοκράτορα Τζίνμου.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΒΛΑΣΙΟΣ - ΒΛΑΣΗΣ
➤ ΘΕΟΔΩΡΑ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 11 Φεβρουαρίου 2019