Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ - Ομάδα Ακαδημίας: Συνεχίζει δυναμικά τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα υποδομών

Ως η μοναδική αμιγής ομάδα κοριτσιών συμμετέχει από την αρχή και συνεχίζει δυνατά η ποδοσφαιρική ομάδα της Ακαδημίας των Πιερίδων Μουσών στο πρωτάθλημα υποδομών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας.
Με επιμονή πείσμα και συνεχή βελτίωση τα κορίτσια εκπλήσσουν ευχάριστα σε κάθε αγώνα που δίνουν. Με τις οδηγίες της προπονήτριας κ. Λίας Ζιώγα η ομάδα δείχνει συνεχώς βελτιωμένα στοιχεία τεχνικής και κατάρτισης και αγωνίζεται με πάθος.

Η Ακαδημία των Πιερίδων Μουσών είναι η μοναδική ποδοσφαιρική Ακαδημία στην Πιερία που διδάσκει ποδόσφαιρο γυναικών και δίνει την ευκαιρία σε κορίτσια 7-12 ετών να εμπεδώσουν όλα τα στοιχεία, να μάθουν την τεχνική, να μετρήσουν και να αναδείξουν το ταλέντο τους στο ποδόσφαιρο.

Στον τελευταίο αγώνα, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, τα κορίτσια της Ακαδημίας των Πιερίδων Μουσών αντιμετώπισαν την ομάδα αγοριών της Ακαδημίας του Θερμαϊκού Κορινού.


Για εγγραφές νέων κοριτσιών από 7 έως 13 χρονών στην Ακαδημία των «Πιερίδων Μουσών», τη μοναδική οργανωμένη ομάδα κοριτσιών που συμμετέχει στο πρωτάθλημα υποδομών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας,




τα τηλέφωνα των αρμοδίων μελών του Δ.Σ είναι:

- 6936170169 Ζιώγα Παρασκευή, πρόεδρος του Δ.Σ. και
- 6983731899 Βαρβάρα Δρούγκα, Ταμίας του Δ.Σ.