Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019

Πανελλήνιο ρεκόρ από την Χριστίνα Μόσχη του Αρχέλαου Κατερίνης στην σκοποβολή στο Διεθνές Κύπελλο Αεροβόλων H&N στο Μόναχο!

Συνεχίζοντας τις επιδόσεις Παγκόσμιας κλάσης η Χριστίνα Μόσχη (ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης), κατέρριψε ξανά το Πανελλήνιο ρεκόρ στο αεροβόλο πιστόλι νεανίδων με σκορ 569/600.

Το προηγούμενο ρεκόρ (565/600) κατείχε η ίδια από τον περασμένο Νοέμβριο και το είχε πετύχει στους αγώνες πρόκρισης Εθνικής Ομάδας που έγιναν στο Βόλο.

Καταρρίπτοντας το Πανελλήνιο ρεκόρ, η Χριστίνα Μόσχη κατέλαβε την όγδοη θέση στην κατάταξη του προκριματικού, κερδίζοντας έτσι το τελευταίο εισιτήριο για τον τελικό του αγωνίσματος και μια ευκαιρία για ακόμη μεγαλύτερη διάκριση.

Στον τελικό του αγωνίσματος η Κατερινιώτισα αθλήτρια έδειξε αξιομνημόνευτη ψυχραιμία. Στην πρώτη της συμμετοχή σε τελικό Διεθνούς Αγώνα, όχι μόνο κατάφερε να μην είναι στις πρώτες που αποκλείστηκαν, αλλά πάλεψε μέχρι και για μια θέση στο βάθρο. Επιστέγασμα της προσπάθειάς της ήταν ότι ανέβηκε τέσσερις θέσεις στην τελική κατάταξη, και με σκορ τελικού 194,5, ήταν η τελευταία που αποκλείστηκε από τη διεκδίκηση μεταλλίου. Για 0,5 του βαθμού έμεινε στην τέταρτη θέση!