Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΡΗΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΤΟ ΞΑΘΕΡΙ»

Με αφορμή τη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε από την οργάνωση «Πατριωτική Νεολαία Κατερίνης» στην Πλατεία Ελευθερίας Κατερίνης στις 2 Φεβρουαρίου, με θέμα τη Συμφωνία των Πρεσπών, στη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε ως υποστηρικτής της εκδήλωσης ο Σύλλογος Κρητών Πιερίας «το Ξαθέρι», διευκρινίζονται προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης τα εξής:

Η Κατερίνη τιμάει αύριο τους 43 εκτελεσθέντες Έλληνες πατριώτες από τους Γερμανούς.

Το ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ τίμησε σήμερα την μνήμη των 40 εκτελεσθέντων συμπατριωτών μας από τους ΝΑΖΙ κατακτητές.

Το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δ.Σ.Ε.(παράρτημα Κατερίνης) διοργάνωσε εκδήλωση τιμής στην μνήμη των 40 εκτελεσμένων συμπατριωτών μας, το Φλεβάρη του 1943, από τους ναζιστές γερμανούς κατακτητές στο Σταθμό Κατερίνης.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μετατίθεται η αυριανή εκδήλωση με τον Αντιστράτηγο Εμ. Σφακιανάκη

Οι συνεχόμενες ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και η αδυναμία μετακίνησης των κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκη και Καλλιόπης Ιωάννου, μας αναγκάζουν να μεταθέσουμε την εκδήλωση για την ασφάλεια στο διαδίκτυο, για την ερχόμενη Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 την ίδια ώρα (18.00) στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κατερίνης (Εκάβη).

«Καλές πρακτικές προγραμμάτων άθλησης και η αλληλεπίδραση προπονητή- γονιού-αθλητή»

Tην Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019, στον όροφο του Πνευματικού κέντρου ΕΚΑΒΗ, και ώρα 11.00 π.μ, ο Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Πιερίας διοργανώνει την 3η Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: «Καλές πρακτικές προγραμμάτων άθλησης και η αλληλεπίδραση προπονητή- γονιού-αθλητή». Εισηγητές θα είναι οι διακεκριμένοι επιστήμονες:

Εγκαινιάστηκε η αίθουσα γυμναστικής του Αρχέλαου Κατερίνης. Έλαμψαν οι Ολυμπιονίκες και οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές μας! (ΦΩΤΟ)

Μάγεψαν και έλαμψαν με την παρουσία τους οι Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές μας, Ελευθέριος Πετρούνιας, Βασίλειος Τσολακίδης, Βλάσης Μάρας και Βαρβάρα Φίλιου.

ΒΙΝΤΕΟ από τα εγκαίνια της αίθουσας γυμναστικής του Αρχέλαου Κατερίνης, παρουσία των Ολυμπιονικών και Παγκόσμιων Πρωταθλητών

Δήμος Κατερίνης - Πινακοθήκη Γιώργου Ν. Βογιατζόγλου: Πρεμιέρα στο αρχοντικό – πρώην οικία Τσαλόπουλου με την κορυφαία έκθεση ζωγραφικής: «Από τον Παρθένη στον Μόραλη»

Tη μεγαλύτερη συλλογή ζωγραφικής που ταξίδεψε ποτέ στην Ελληνική Περιφέρεια, μια κορυφαία καλλιτεχνική συνύπαρξη των πιο σημαντικών Ελλήνων εικαστικών δημιουργών του 20ου αιώνα φιλοξενεί από χθες το απόγευμα η Κατερίνη, στο αρχοντικό - πρώην οικία Τσαλόπουλου, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κτίρια - αρχιτεκτονικά μνημεία της πόλης.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΝΕΩΝ

Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας στη Νέα Έφεσο την ΔΕΥΤΕΡΑ 25-2-2019 και ώρα 15:30 μ.μ. με τον αθλητικό τους εξοπλισμό για προπόνηση.

Συλλυπητήριο Μήνυμα ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Πιερίας

Ο Πρόεδρος Γιάννης Κουρινιώτης και τα Μέλη της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε.) Νέας Δημοκρατίας Πιερίας, εκφράζουν την βαθειά τους θλίψη...

Οι σύγχρονοι ήρωες της γυμναστικής στην Κατερίνη. Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ στην "ΑΛΗΘΕΙΑ"!!!

Παράδοση των Ενόπλων Δυνάμεων στους Αμερικάνους;; (Ο Πιουριφόι ζει!)

*Σχόλιο του Τομέα Διεθνούς Πολιτικής και Άμυνας του ΕΠΑΜ

Σύμφωνα με δημοσιογραφικά δημοσιεύματα, οι Η.Π.Α. ζήτησαν την εγκατάσταση Αμερικανών στρατιωτικών ως συνδέσμων-επιτηρητών στις επίλεκτες Μονάδες...

Ενημέρωση από την ελληνική αστυνομία για τα οδικά σημεία που απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες


ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ - ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΕΠΛΗΣ.

Απόψε θα κάνω ,ένα ταξίδι στον χρόνο,
Να μετρήσω στιγμές, με χαρά και με πόνο.
Τα βράδια που είχα, τις σκέψεις μου, μόνο,
Τα σωστά τα κρατώ ,και τα λάθη διορθώνω.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α, Β ΚΑΙ Γ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Πιερίας ανακοινώνεται ότι λόγω της υφιστάμενης κακοκαιρίας αναβάλλονται όλοι οι αγώνες Α΄, Β’ και Γ’ ερασιτεχνικής κατηγορίας...

Αναβολή των Αγώνων Υποδομής

Από την Τεχνική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Πιερίας ανακοινώνεται ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών αναβάλλονται οι προγραμματισμένοι για σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή αγώνες για τα πρωταθλήματα Υποδομής.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

303 - Ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Διοκλητιανός διατάσσει την καταστροφή της χριστιανικής εκκλησίας στη Νικομήδεια, αρχίζοντας τον οκταετή διωγμό κατά των Χριστιανών.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ
➤ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ
➤ ΓΟΡΓΟΝΙΑ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 23 Φεβρουαρίου 2019