Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 7ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Γυμνασίου Κατερίνης καλεί τα μέλη του στην ετήσια Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21/12/2015 και ώρα 11:00 στο κλειστό γυμναστήριο του σχολείου με θέματα προς συζήτηση:
1.      Απολογισμός σχολικής χρονιάς 2014/15.
2.      Προγραμματισμός νέας σχολικής χρονιάς 2015/16.
3.      Διάφορα θέματα προς συζήτηση.
                                             Για το Δ.Σ. του Συλλόγου
                                                         Ο Πρόεδρος

                                                   Μυρωτής Δημήτριος

14ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης: We are the world! Επιμέλεια Μαριάννα Γιαννακίδου. (Βίντεο)


Ένα εντυπωσιακό χορευτικό είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε εμείς αλλά και τα σχολεία που επισκέφτηκαν την Παρασκευή το πρωί στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου, από τους μαθητές και μαθήτριες του 14ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης.

Σκηνοθεσία και επιμέλεια η Μαριάννα Γιαννακίδου!

Απολαύστε το!


Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου στην Κατερίνη: Πρόγραμμα Κυριακής 20 Δεκεμβρίου 2015

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Προαιρετικά 2 κιλά τρόφιμα/άτομο για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ε.Ο.Δ.ν.Π.  Σας παρακαλούμε να προτιμήστε όσπρια, γάλα σε τενεκεδάκια ή ελαιόλαδο.  Μην φέρνετε ζάχαρη και ζυμαρικά. Αυτά υπάρχουν, προς το παρόν, σε αφθονία.

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Πρόγραμμα Καλλιτεχνικών εκδηλώσεων στο "Αράνι" του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου 2015

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών στο μπάσκετ.



Μπάσκετ-Α1 Ανδρών (10η αγωνιστική):

Δείτε τα αποτελέσματα:

Ένωση Συγγραφέων Πιερίας: Μεγάλο στοίχημα για εμάς να βάλουμε την πόλη να ξαναβρεθεί σε ένα πνευματικό επίπεδο.


Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ το Δ.Σ. της Ένωσης Συγγραφέων Πιερίας και η «ΑΛΗΘΕΙΑ» ήταν εκεί.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Συγγραφέων κ. Ευγένιος (Ολύμπιος) Παπαδόπουλος αφού μας καλωσόρισε και ζήτησε την στήριξη και συνεργασία του τύπου της πόλης, αναφέρθηκε στα εξής θέματα:

Αυτή η πόλη μπορεί να φανεί και πνευματική γιατί είναι και πνευματική. Σκοπός και κεντρικός στόχος μας είναι να ενώσουμε όλες εκείνες τις πνευματικές φωνές που είναι τώρα σκόρπιες και να τις κάνουμε μια οικογένεια.

Χρόνια πολλά από τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ-ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ:Ανανέωση και έκδοση δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2015

Από    τη    Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, σε εφαρμογή της με αριθμ. Δ24α/Φ.11/ΓΠοικ. 54598/971/30-11-2015 (ΦΕΚ 2621/Β/04-12-2015) Κοινής Υπουργικής Απόφασης και της με αριθμ. πρωτ. Δ24α/ΓΠοικ.58156/1009/14-12-2015 Διευκρινιστικής Εγκυκλίου του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ανακοινώνεται ότι, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) και στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας για την ανανέωση και την έκδοση των Δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ έτους 2015.

H Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα. Σοφία Μαυρίδου τίμησε με την παρουσία της την συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στο Λιτόχωρο

 Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας παρευρέθηκε σήμερα το πρωί η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Μαυρίδου. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στο Λιτόχωρο μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Λιτοχώρου, κου Δημόπουλου, ενώ η Αντιπεριφερειάρχης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για αρκετή ώρα με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Γιώργο Πατούλη και τα μέλη της Επιτροπής για θέματα που αφορούν ευρύτερα την τοπική αυτοδιοίκηση και πιο συγκεκριμένα την Πιερία.

Αυτοί είναι οι όμιλοι του Τop-16 στο μπάσκετ:



Αναλυτικά οι δύο όμιλοι:

Διοικητική παραλαβή-παράδοση προς χρήση από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στο Δήμο Κατερίνης τμήματος του έργου «Ανακαίνιση και Εκσυγχρονισμός Αρδευτικών Δικτύων Δ. Κατερίνης Ν. Πιερίας»

 Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας: «Στηρίζουμε τον αγρότη και με στοχευμένες ενέργειες επιτυγχάνουμε την ανάπτυξη της τοπικής αγροτικής οικονομίας με την ανακαίνιση και τον εκσυγχρονισμό αρδευτικών δικτύων που θα συμβάλλουν στην καλύτερη απόδοση των καλλιεργειών και κατ΄επέκταση στην ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ,ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ,ΤΜΗΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από το τμήμα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ της ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, γίνεται γνωστό ότι οι επαγγελματικές άδειες που έχουν εκδοθεί από την Υπηρεσία μας με παλαιότερες διατάξεις, πρέπει να αντικατασταθούν ως εξής:

ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ


Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τον Σύλλογο Κρητών Ν.Πιερίας «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ»

Την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του, θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, ο Σύλλογος Κρητών Ν.Πιερίας «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ». Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στην πολιτιστική στέγη του Συλλόγου (οδός Σβορώνου 36).
Το Δ.Σ. απευθύνει κάλεσμα στα παιδιά όλων των τμημάτων του συλλόγου, σε μέλη και φίλους να συμμετέχουν και να τιμήσουν με την παρουσία τους, την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.
 Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κρητών «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΙΤΡΟΥΣ

Σήμερα το πρωί ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ για το παιχνίδι με τον ΑΧΕΡΩΝ Καναλακίου.
Ο προπονητής της ΠΥΔΝΑΣ ,Αποστόιλης Στύλος επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές και μοναδικός στόχος είναι η νίκη για να διατηρησειή και να μειώσει την απόσταση από την πρώτη θέση.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ, ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ Ε.Ε.Σ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015, στα πλαίσια της συνεργασίας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου “Εντός Έδρας”, με το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Τοπικού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το οποίο έχει αναλάβει για το 2015-16 την υγειονομική κάλυψη των αγώνων στα πλαίσια του πρωταθλήματος υποδομής της Ε.Π.Σ. Πιερίας, που πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του “Εντός Έδρας”, παραδόθηκε από τους υπεύθυνους της Ακαδημίας ένα set Αερονάρθηκες Ακινητοποίησης της εταιρείας MSC.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ – ΔΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, Εθελόντριες της Νοσηλευτικής του Τοπικού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προετοίμασαν τα “Δέματα Αγάπης” τα οποία θα προσφερθούν σε συνανθρώπους μας.

Οι Εθελόντριες της Νοσηλευτικής, με ιδιαίτερο ζήλο και αγάπη ετοίμασαν πακέτα με τρόφιμα για να προσφέρουν μια μικρή ανακούφιση σε όσους το έχουν ανάγκη τις ημέρες των Χριστουγέννων.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΜΕ ΕΡΓΑ ΤΣΙΤΣΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΗΣ Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



 
  Το πολυπληθές φιλοθεάμον κοινό της Θεσσαλονίκης απόλαυσε, χειροκρότησε και σιγοτραγούδησε τα μοναδικής αξίας μουσικά ακούσματα του δημιουργού της λαϊκής μας μουσικής, Βασίλη Τσιτσάνη, στη διάρκεια της συναυλίας που πραγματοποίησε η τετράφωνη μικτή χορωδία και πολυμελής ορχήστρα καθώς και οι σολίστες της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης.

ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ - ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ


Ο Πιερικός Αρχέλαος θα δοκιμασθεί στην έδρα της ΑΕ Λάρισας την προσεχή Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της β΄εθνικής κατηγορίας ανδρών.

Η ομάδα της Λάρισας διαθέτει ένα πολύ δυνατό σύνολο,έχει μόλις μία ήττα μέχρι στιγμής και αποτελεί ένα από τα φαβορί για την άνοδο.Την προγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από τον πρωτοπόρο Αίολο ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε 9 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.Βασίζεται κυρίως στους Σαριμπαλίδη,Κουτίνα και Πολίτη,καθώς και στον πρώην αθλητή του Πιερικού Αρχέλαου Γιάννη Μαλτέσιο(σέντερ 2,04).

Ο Πιερικός Αρχέλαος προέρχεται από μία οδυνηρή ήττα στην έδρα του από τον Ερμή Λαγκαδά και βρίσκεται σε φάση ψυχολογικής ανασυγκρότησης.Πολλοί από τους παίκτες της ομάδας θεωρούν πως αυτοί θα έπρεπε να είναι οι τελικοί νικητές και δηλώνουν απογοητευμένοι αλλά και αποφασισμένοι για τη συνέχεια.

ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Bύρων ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ - Γιάννης ΠΑΝΟΥΣΗΣ (Βίντεο)

Συγκλόνισαν και άγγιξαν το εθνικό μας φρόνιμα οι ομιλητές κ. Βύρων Πολύδωρας π. Πρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου και π. Υπουργός Δημόσιας Τάξης και ο κ. Γιάννης Πανούσης π. Αναπληρωτής Υπ. Δημόσιας Τάξης και Καθηγητής Εγκληματολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών που έδωσαν στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης στις 7/12/15 με θέμα: " Η Ελληνική Ταυτότητα: Αξίζει τον κόπο;"

Ένα διαφορετικό θέατρο στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου

 Αυτό το Σάββατο η ομάδα του Smiyl επισκέπτεται το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου στην Κατερίνη και παρουσιάζει το παραμύθι "Ο Ρίκος, ο Ριρίκος και η μικρή Γλυκερία". Το παραμύθι μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι και όλες αφού θα παρουσιαστεί και στην Ελληνική Νοηματική γλώσσα και στα Νέα Ελληνικά!

Η πιο όμορφη μέρα με τον φακό της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ"


To Xριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου, της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν.Πιερίας στα καλύτερά του.

Από σήμερα Σάββατο 19 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου, της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν.Πιερίας και των Γιατρών του Κόσμου, θα είναι ανοιχτό κάθε απόγευμα από τις 17:00 έως και τις 22:00, με ένα εξαιρετικά πλούσιο και ενδιαφέρον πρόγραμμα τόσο στο Αράνι όσο και στην Παραμυθούπολη. Και οι δύο χώροι θερμαίνονται με ξυλόσομπα όπως επίσης και το Εργαστήρι των Χριστουγέννων στο οποίο τα μικρά παιδιά μαθαίνουν να φτιάχνουν κατασκευές.
Είσοδος όπως πάντα ελεύθερη. Προαιρετικά 2 κιλά τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ε.Ο.Δ.ν.Π.
Αφήστε το πορτοφόλι σας στο σπίτι και καλή διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους.