Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

"Αγιότητα και σύγχρονη εποχή" - Μεσογαίας Νικόλαος (Βίντεο του Ιωάννη Μπεϊνά)


"ΑΤΡΑΚΤΟΣ" - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

"ΑΤΡΑΚΤΟΣ" - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Κατερίνης μαζί με το Ρένο Χαραλαμπίδη & το Γιάννη Στάνκογλου στο 10ο Διεθνές ArtFools Fest στη Λάρισα

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Κατερίνης, το πιο cinefil σχολείο πανελλαδικά, λόγω και έργω, τιμά την Πιερία, εκπροσωπώντας επάξια ολόκληρο το νομό και την περιφέρεια, -όντας, για μία ακόμη φορά, το μοναδικό σχολείο, γενικής και ειδικής αγωγής,

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2018

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2018
Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ έκοψε όπως επιτάσσει η παράδοση τη βασιλόπιτά του, σε μία λιτή και πάνω απ’ όλα οικογενειακή «μελανόλευκη» ατμόσφαιρα μετά την απογευματινή προπόνηση.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ: Σε εξέλιξη παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της

Με εντατικούς ρυθμούς εξελίσσεται το έργο «Εγκατάσταση εξοπλισμού ασφαλείας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας ΔΤΕ της Π.Ε Πιερίας» από την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Πολύχρωμες Διαβάσεις - Δημοτική Κοινότητα Κατερίνης


Καλά τα ολιστικά σχέδια, αλλά χρειάζονται και τα μερεμέτια

Καλά τα ολιστικά σχέδια, αλλά χρειάζονται και τα μερεμέτια
Της Γνωσούλας Χαϊλατζίδου

Πάει κι έρχεται, πάνω από ένα μήνα τώρα, η νεαρή μητέρα που στέλνει το παιδάκι της σε παιδικό σταθμό του δήμου Κατερίνης, ζητώντας απεγνωσμένα να μερεμετίσουν τα λίγα μέτρα του, επικίνδυνα κατεστραμμένου μπροστά στην είσοδο του σταθμού, πεζοδρόμιου, μπας και προλάβουν το κακό που παραμονεύει σε κάθε βηματάκι των νηπίων, αλλά... τζίφος.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.) στην Πιερία, λόγω πραγματοποίησης άσκησης ευρείας κλίμακας που περιλαμβάνει τροχαίο ατύχημα με εκδήλωση πυρκαγιάς, στη σήραγγα Πλαταμώνα. 

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ - Παιδικός Αποκριάτικος Χορός.

Το Σάββατο ‎(10-02-2018), πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Παιδικός Αποκριάτικος χορός, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά από την Τοπική Διοίκηση Πιερίας της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών.

Δήμος Κατερίνης: Έναρξη εργασιών ανέγερσης ισόγειου κτιρίου – έξι αιθουσών διδασκαλίας στο Δημοτικό Σχολείο Κορινού

Χρόνια στεγαστικά προβλήματα στον Κορινό αναμένεται να επιλύσει οριστικά η κατασκευή του έργου «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΙΣΟΓΕΙΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ: ΕΞΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΡΙΝΟΥ», η εκτέλεση εργασιών της οποίας ξεκίνησε ήδη με τις προγραμματισμένες εκσκαφές – χωματουργικές παρεμβάσεις.

Καθαρά Δευτέρα στην Γανόχωρα

Καθαρά Δευτέρα στην Γανόχωρα
Την ''καθαρά Δευτέρα'' 19 Φεβρουαρίου 2018, σας περιμένουμε στον στεγασμένο χώρο του συλλόγου μας στην Γανόχωρα. Δωρεάν φαγητό και ποτό για όλους και πολλά πλούσια Δώρα από τους χορηγούς μας. Ζωντανή μουσική από τετραμελή ορχήστρα, face painting, αερόστατα και άλλες εκπλήξεις..!

Σας περιμένουμε στις 12:00 π.μ

Κοπή πίτας 2018 Μορφωτική Ένωση Καταφυγιωτών Κατερίνης.

Κοπή πίτας 2018 Μορφωτική Ένωση Καταφυγιωτών Κατερίνης.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, την Κυριακή 04/02/2018 με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Μορφωτικής Ένωσης Καταφυγιωτών, στη νέα αίθουσα του ισογείου κτιρίου της ΜΕΚ.

Κοπή πίτας ΣΥ.ΡΑ.Π

Κοπή πίτας ΣΥ.ΡΑ.Π
Με πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Πιερίας, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας παρουσία εκπροσώπων τοπικών φορέων, μελών και φίλων του ΣΥ.ΡΑ.Π.

Οι αγώνες κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας.

Οι αγώνες κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας.
Δείτε τους αγώνες και τους διαιτητές των αγώνων κυπέλλου της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πιερίας:


Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών Εξωτερικού για το «Μακεδονικό Ζήτημα»

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών Εξωτερικού παραμένοντας πιστό στις θέσεις του για τα Εθνικά ζητήματα εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση στον αγώνα των Παμμακεδονικών Οργανώσεων σε Ελλάδα και Εξωτερικό για το «Μακεδονικό ζήτημα».

Τσίπρας: Θα δώσουμε το όνομα της Μακεδονίας (Σύνθετη ονομασία για όλες τις χρήσεις) - ΒΙΝΤΕΟ


«Εκτός πραγματικότητας να μη δώσουμε το όνομα Μακεδονία. Η λύση προϋποθέτει την απόσυρση κάθε υπόνοιας αλυτρωτισμού από παντού. Δεν θέλω να πω ότι είναι μια εύκολη διαπραγμάτευση. Δεν θα είναι εύκολη. Ισχυρίζομαι όμως ότι είναι ο μόνος δρόμος»

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ: ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΜΠΙΕΡΙΚΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ για ΜΑΘΗΤΕΣ

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Πιερίας, σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ανατολικού Ολύμπου, ανακοινώνει ότι προκηρύσσει το δεύτερο Παμπιερικό Λογοτεχνικό Διαγωνισμό για μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων, ο οποίος είναι αφιερωμένος στη μνήμη της Αναστασίας Γεροφωκά.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 13 Φεβρουαρίου 2018

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 13 Φεβρουαρίου 2018