Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2019

Καλούνται οι Έφεδροι Αξιωματικοί Υπαξιωματικοί και Οπλίτες να συμμετάσχουν στην διαγωνιστική άσκηση "ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2019" που θα διεξαχθεί για 12η συνεχή χρονιά από τις 3 έως 5 Μαΐου 2019, ο τόπος και οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Καθιερώνεται η υποχρεωτική κάρτα υγείας αθλητή από 01/01/2019


Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες θα εξετάζονται από καρδιολόγο, που θα δίνει τη συγκατάθεσή του ή όχι για να συνεχίσουν να γυμνάζονται και να αγωνίζονται.

Δυο στα δυο για τις ομάδες της Κατερίνης στην Γ΄ Εθνική ποδοσφαίρου.

Νίκη εκτός έδρας για τον Πιερικό στην Τσαριτσάνη και εντός νίκη για τον Αχιλλέα επί της Στυλίδας.

Η Ευρώπη της αλληλεγγύης - Ευχαριστήριο του Γενικού Λυκείου Κάτω Μηλιάς.

Την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση υπολογιστών στις αίθουσες του Γενικού Λυκείου Κάτω Μηλιάς.

ΦΟ Αριδαίας - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 91-67

Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 91-67 από την Αριδαίας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αριδαίας, σε αγώνα για την 8η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Τελέσθηκε στη Μυτιλήνη ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Τελέσθηκε την Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μυτιλήνης, το ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Βορειοηπειρώτη ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα...

Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία


Ανακοίνωση από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με τους δρόμους στην Κεντρική Μακεδονία, όπου λόγω χιονόπτωσης - παγετού απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες.

Η "ΓΙΩΤΗΣ" με το πρόγραμμα «Μια Ελπίδα Γεννιέται!» στηρίζει οικογένειες σε απομακρυσμένα χωριά της Ελλάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία νέα πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης εξήγγειλε η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. Πρόκειται για το πρόγραμμα «Μια Ελπίδα Γεννιέται!», το οποίο έχει στόχο να συμβάλει στη μείωση της υπογεννητικότητας, που αποτελεί πλέον οξύτατο δημογραφικό αδιέξοδο για την πατρίδα μας.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΩΝ

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Πιερίας ανακοινώνεται ότι λόγω της υφιστάμενης κακοκαιρίας αναβάλλονται όλοι οι αγώνες Β’ και Γ’ ερασιτεχνικής κατηγορίας...

Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και Δήμος Κατερίνης συμμετέχουν στον εορτασμό της Επετείου 40 ετών από τη θεμελίωση του Καθεδρικού Ναού της Κατερίνης.

Τις εκδηλώσεις που διοργανώνουν η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και ο Καθεδρικός Ιερός Ναός Θείας Αναλήψεως Κατερίνης...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

Συναυλία - Αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό από τον Σύλλογο Φίλων της Μουσικής "ΟΛΥΜΠΙΑ ΩΔΗ"

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (ΟΠΠΑΠ) ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΙΤΡΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ - ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2018: Συναυλία - Αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό από τον Σύλλογο Φίλων της Μουσικής "ΟΛΥΜΠΙΑ ΩΔΗ"

ΒΙΝΤΕΟ - 21 Νοεμβρίου, Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1095 - Αρχίζει η σύνοδος του Κλερμόν: Συγκλήθηκε από τον Πάπα Ουρβανό Β΄ και οδήγησε στην Α΄ Σταυροφορία στους Αγίους Τόπους.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΠΛΑΤΩΝΑΣ
➤ ΡΩΜΑΝΟΣ
➤ ΖΑΚΧΑΙΟΣ
➤ ΑΛΦΑΙΟΣ