Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (ΣΑΤΕΑ) ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΕΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΣΕΠΕ Πιερίας - ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Τo Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Πιερίας μετά από την έκτακτη γενική συνέλευση του Συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε στις 10-1-2019, αποφάσισε την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 στις 11:00 στη Διεύθυνση Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας.

Ο Ν. Δένδιας στη φετινή εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Πιερίας

Ο Βουλευτής Β’ Αθηνών και πρώην Υπουργός κ. Νίκος Δένδιας θα είναι ο κεντρικός ομιλητής της φετινής εκδήλωσης που διοργανώνει η ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας.

Ανακοίνωση του ΕΠΑΜ για την επίσκεψη Μέρκελ

Η επίσκεψη της κ. Μέρκελ στη χώρα μας δεν αποτελεί μια κλασική, εθιμοτυπική επίσκεψη πολιτικού αρχηγού μιας χώρας σε μια άλλη. Πραγματοποιείται σε μια χρονική συγκυρία, όπου στη χώρα μας:

Ο Ρομπέν των κουφών, των μουγγών και των τυφλών

Τα Χριστούγεννα πέρασαν. Τα χιόνια όμως είναι ακόμα εδώ. Καθίστε δίπλα από το τζάκι, να πούμε μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: ΑΝΑΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Πιερίας ανακοινώνεται ότι λόγω των χιονοπτώσεων και του κακού αγωνιστικού χώρου των γηπέδων...

ΑΕ Πυλαίας – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος

Ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει την Πυλαία την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στις 13:30, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πυλαίας, σε αγώνα για την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

ΚΣ Αετοί Βέροιας – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος

Ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει τους Αετούς Βέροιας, το Σάββατο 12 Ιανουαρίου στις 18:00, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Βέροιας Δημήτριος Βικέλας, σε αγώνα για τη 14η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις λόγο... Μέρκελ. Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην πεις!

1
Ποιος να το φανταζόταν πριν μερικά χρόνια ότι ο ΣΥΡΙΖΑ που ήταν υπέρ των διαδηλώσεων και κατά των απαγορεύσεων αυτών, δεν θα γινόταν μόνο κυβέρνηση αλλά και επί κυβερνήσεως του θα εκδιδόταν απόφαση απαγόρευσης συγκεντρώσεων!

Για αυτό μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην πεις...

Αποκαλυπτήρια του Ανδριάντα, του Στρατηγού του ’21, Διαμαντή Νικολάου Ολύμπιου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ρυακίων, με περισσή υπερηφάνεια, διοργανώνει την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 10:30, στα Ρυάκια, τα αποκαλυπτήρια του Ανδριάντα, του κλαφταρματολού-οπλαρχηγού-γερουστιαστή και Στρατηγού, της Εθνεγερσίας του ’21, Διαμαντή Νικολάου Ολύμπιου...

KOΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ “ΟΛΥΜΠΟΣ”

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ - ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Ενημερώνουμε ότι λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων με την κωδική ονομασία «Υπατία» που πλήττουν το σύνολο των δημοτικών ενοτήτων του Δήμου, με τον σχηματισμό παγετού από τις ασυνήθιστα χαμηλές θερμοκρασίες, η πρόσβαση στις σχολικές μονάδες καθίσταται δυσχερής και επισφαλής για τους μαθητές.

Πρόσκληση κοπής πίτας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας, σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Σωματείου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 12.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του κέντρου ΕΛΙΑ.

Δήμος Κατερίνης: Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων λόγω ΟΛΙΚΟΥ ΠΑΓΕΤΟΥ αύριο Παρασκευή 11 Ιανουαρίου

Με απόφαση της αντιδημάρχου Κατερίνης Παρθένας Μακρίδου Παρτσαλίδου και κατόπιν σχετικής εισήγησης του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Γεώργιου Ίτσιου...

ΚΛΕΙΣΤΑ αύριο Παρασκευή 11/1/19 στην Κατερίνη όλα τα σχολεία.

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Δήμο Κατερίνης.

Ο Δημήτρης Νατσιός στην "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ".

Σήμερα Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019 στις 6:00 το απόγευμα στην ραδιοφωνική εκπομπή η "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ", στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 FM με τον Μιχάλη Κανταρτζή καλεσμένος ο Δάσκαλος-Θεολόγος Δημήτρης Νατσιός.

Νομός Θεσσαλονίκης - Κλειστά και αύριο Παρασκευή 11/1/19 όλα τα σχολεία.


Πατουλίδου: Με τη σύμφωνη γνώμη δημάρχων και Περιφέρειας Εκπαίδευσης, παραμένουν και αύριο Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 κλειστά όλα τα σχολεία στο νομό Θεσσαλονίκης.

Ανακοίνωση για τους δρόμους που χρειάζονται αλυσίδες - Άρση απαγόρευσης φορτηγών


Ανακοινώνεται ότι, λόγω χιονόπτωσης – παγετού είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στα εξής οδικά σημεία:

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Το Σαββατοκύριακο 19 & 20 Ιανουαρίου 2019, έχει προγραμματιστεί η επανέναρξη όλων των ηλικιακών κατηγοριών, του Πρωταθλήματος Υποδομών.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΣΠΕ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ & ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΟΡΦΩΤ. ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Σε συνέχεια ενεργειών σχετικά με τη φαλκίδευση του μέχρι σήμερα ισχύοντος ευεργετήματος των προσλήψεων των εκπαιδευτικών πολυτέκνων και των τέκνων τους, απεστάλη η ακόλουθη επιστολή...

"Ανοιχτό" το Κτηματολόγιο για δηλώσεις ιδιοκτησίας σε περιοχές της Πιερίας.


Με άποψη: Ας σκεφτούμε πιο ψύχραιμα και πιο ρεαλιστικά.


*Του Ηλία Χρυσικού.

Πέρα από το γιορτινό διάκοσμο (που περάσαμε), υπάρχει και η σημερινή πραγματικότητα.

«Νέα» Θρησκευτικά ή Ελληνορθόδοξη Παιδεία;

Του Παναγιώτη Τσαγκάρη*

Παρατηρούμε, αναφορικά με το ζήτημα του μαθήματος των Θρησκευτικών, ότι οι εισηγητές (εκπαιδευτικοί, πολιτικοί, κληρικοί), των νέων Προγραμμάτων Σπουδών του μαθήματος των Θρησκευτικών, προβάλλουν υποστηρικτικά της πρότασής τους, την επικοινωνιακά πιο διαχειρίσιμη και εύπεπτη από το ευρύ κοινό...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα


49 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρ διαβαίνει τον Ρουβίκωνα, σηματοδοτώντας την έναρξη του εμφυλίου πολέμου.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΔΟΜΕΤΙΑΝΟΣ
➤ ΑΜΜΩΝΙΟΣ
➤ ΜΑΡΚΙΑΝΟΣ
➤ ΑΝΤΙΠΑΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 10 Ιανουαρίου 2019