Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Έσπερος ΑΟΠΑ - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 53-47

Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 53-47 από τον Έσπερο Πατρών, στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρών Αιδηψού, σε αγώνα για την 5η αγωνιστική της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων.

Γ.Γ. του ΝΑΤΟ: Καλώ όλους τους συμμάχους να ενισχύσουν την Τουρκία...

"Ελλάδα και Τουρκία να λύσουν τις... διαφορές τους" - "Οι διαφορές που έχουν δεν είναι θέμα του ΝΑΤΟ, αλλά δικό τους..."

Ελλάδα είσαι μόνη σου... (Όπως ήσουν πάντα...)

46η ημέρα αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Πότε επιτέλους θα αντιδράσει η ελληνική κυβέρνηση;

Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών στην Πιερία.

Σήμερα (15-4-2018) τα ξημερώματα επί της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο ύψος του Αιγινίου Πιερίας, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, εντόπισαν...

Εξωραϊσμός των εσωτερικών χώρων του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Μια καινοτόμα δράση προκειμένου να εξωραϊστεί η εικόνα του κτιρίου του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου υλοποίησε η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, κατόπιν πρωτοβουλίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου.

Ανοίγουν αύριο τα σχολεία - Τέλος οι διακοπές. Οι σχολικές αργίες και οι "πραγματικές" ημέρες μαθημάτων μέχρι τις θερινές διακοπές του καλοκαιριού.

Μετά από δυο σχεδόν εβδομάδες λόγω των εορτών του Πάσχα οι μαθητές και μαθήτριες επιστρέφουν στα σχολεία τους.
Έτσι λοιπόν αύριο Δευτέρα 16 Απριλίου ανοίγουν τα σχολεία για να υποδεχτούν τα παιδιά μας.


Δημόσια συζήτηση στον Καπνικό Σταθμό με θέμα τις δημοτικές εκλογές

Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Νομού Πιερίας,
Τον περασμένο Σεπτέμβρη, στην αυλή του Καπνικού Σταθμού, διεξήχθη δημόσια συζήτηση με θέμα το ενδεχόμενο συμμετοχής της ομάδας στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΑΟ Φάρος Κερατσινίου 58-68

Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε στην παράταση με 68-58 από τον Φάρο Κερατσινίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρών Αιδηψού, σε αγώνα για την 4η αγωνιστική της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων.

ΑΦΣ Κεραυνός Αγίου Γεωργίου - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 60-31

Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 60-31 από τον Κεραυνό Αγίου Γεωργίου Γρεβενών, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, σε αγώνα για την 4η αγωνιστική του Α' ομίλου της Β' φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ - ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΣΚΙΦ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΑΙ 5 ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤ.

Με τους τελικούς των κατηγοριών Εφήβων Νεανίδων και Νέων συνεχίστηκε σήμερα Σάββατο 14/4 το Πρόγραμμα του 84ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που διεξάγεται 12-15 Απριλίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο στο Σχινιά.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1071 - Το Μπάρι, η τελευταία βυζαντινή κτήση στη νότια Ιταλία, παραδίδεται στον Ροβέρτο Γυισκάρδο.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Κυριακή σήμερα 15 Απριλίου 2018